Dodaj do ulubionych

PO w Częstochowie

IP: *.parkitka.prenet.pl 06.01.06, 21:40
Może ktoś wie, gdzie jest w Cz-wie siedziba Platformy Obywatelskiej i czy
pręznie działają?
Obserwuj wątek
    • Gość: po Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:11
      z tego co wiem to siedzibe maja w merkurym - wejscie na tylach od strony
      parkingu
    • Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:36
      Platforma w Częstochowie ma od kilku lat siedzibę przy ul Nowowiejskiego 24.
      Codziennie mozna tam kogoś zastać. Jest tam też biuro posłanki H.Rozpondek
      • Gość: Lee Re: PO w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:59

"prężnie" to działali jak było rozdanie do komisji wyborczych, swych
        "podopiecznych" wciskali gdzie sie da .. wszystkie te partie na "p" cos maja z
        tym i lewymi układami ...

rzygac sie chce ...
    • Gość: Marek Re: PO w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 07.01.06, 11:30
      Dziękuję za podpowiedzi i prosze o więcej opinii. Chcialem cos zrobic,
      chociazby z tym miastem .... Trzeba sie wziasc do pracy!!!
    • Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:53
      Jestem w niej kilka lat i działa całkiem nieźle, ma b.duża grupę młodych,
      organizuje wiele akcji, może tylko za słabo się propaguje miedialnie.
      • Gość: hehe Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 09:59
        a napisz co organizuje bo nigdy o nich nie slyszalem
      • Gość: Marek Re: PO w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 08.01.06, 15:12
        Napisz gdzie można się zgłosić i jak wygląda wpis i działalność w PO.
        Pozdrawiam.
        • Gość: qwd Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:30
          nie ma zadnej platformy w czwie i basta sa słabi i wogóle nie slychac o nich
          nic po 16 latach demokracji zenujace
          • Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:30
            Trzeba wypełnic deklarację, porozmawiać z przewodniczącym i na zarządzie partii
            jest głosowanie o przyjęciu - tyle. Z tego, co wiem w partii jest ok.200
            członkow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka