Gość: Marek IP: *.parkitka.prenet.pl 06.01.06, 21:40 Może ktoś wie, gdzie jest w Cz-wie siedziba Platformy Obywatelskiej i czy pręznie działają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:11 z tego co wiem to siedzibe maja w merkurym - wejscie na tylach od strony parkingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:36 Platforma w Częstochowie ma od kilku lat siedzibę przy ul Nowowiejskiego 24. Codziennie mozna tam kogoś zastać. Jest tam też biuro posłanki H.Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: PO w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:59 "prężnie" to działali jak było rozdanie do komisji wyborczych, swych "podopiecznych" wciskali gdzie sie da .. wszystkie te partie na "p" cos maja z tym i lewymi układami ... rzygac sie chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PO w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 07.01.06, 11:30 Dziękuję za podpowiedzi i prosze o więcej opinii. Chcialem cos zrobic, chociazby z tym miastem .... Trzeba sie wziasc do pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:53 Jestem w niej kilka lat i działa całkiem nieźle, ma b.duża grupę młodych, organizuje wiele akcji, może tylko za słabo się propaguje miedialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 09:59 a napisz co organizuje bo nigdy o nich nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: PO w Częstochowie IP: *.parkitka.prenet.pl 08.01.06, 15:12 Napisz gdzie można się zgłosić i jak wygląda wpis i działalność w PO. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwd Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:30 nie ma zadnej platformy w czwie i basta sa słabi i wogóle nie slychac o nich nic po 16 latach demokracji zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: PO w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:30 Trzeba wypełnic deklarację, porozmawiać z przewodniczącym i na zarządzie partii jest głosowanie o przyjęciu - tyle. Z tego, co wiem w partii jest ok.200 członkow Odpowiedz Link Zgłoś