Gość: NIKA:) Znowu śnieg:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:10 I po jaką cholere znowu pada śnieg!!!!!Mam już serdecznie dosyć śniegu,mrozu i tej parszywej ZIMY!!!! W I O S N O PRZYBYWAJ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Znowu śnieg:((( 05.02.06, 22:11 No to siuppppppppp Szkot wyslal zone na wakacje na Karaiby. Po tygodniu otrzymuje depesze z hotelu: "Panska zona sie utopila STOP. Jej zwloki oklejone krewetkami wylowila straz przybrzezna STOP. Co robic? STOP". Szkot idzie na poczte i nadaje telegram: "Krewetki sprzedac STOP Pieniadze przelac na moje konto STOP Przynete zarzucic ponownie STOP". Rok 2006, Bruksela, budynek Parlamentu Europejskiego. Deputowani z kilkunastu krajow i szefowie rzadow utkwili wzrok w trybunie, za ktora schowal sie korpulentny mezczyzna przybyly z kraju nad Wisla. Na szlachetne czolo tajemniczego Sarmaty opadala blond grzywka, falujac niczym lan pszenicy w letni dzien, zas czerstwa i spalona sloncem solarium twarz przypominala pachnacy bochen, ulepiony spracowanymi dlonmi polskich gospodyn. Na szyi dyndal niebieski krawat upsztrzony bialo czerwonymi gwiazdkami. Mezczyzna tym byl Przewodniczacy. - Tall room !!! (Wysoka Izbo!) Welcome in the name of all penis of polish SELFDEFENCE! (Witam w imieniu wszystkich czlonkow samoobrony!). Today I drink coffe with Anan. (Dzis pilem kawe z sekretarzem generalnym ONZ). Balcerowicz must go on! (Balcerowicz musi odejsc) I have all on this shit! (Mam wszystko na tej kartce!). Selfedefence is big party and ice is poor in Poland! (Samoobrona jest duza partia, a lud jest biedny w Polsce). Po czym swoje krotkie, acz mocne przemowienie zakonczyl znizajac glos do basu Schwarzennegera: - I' ll be back! (Jeszcze tu wroce) I kiedy Przewodniczacy schodzil z mownicy deputowani europejskich rzadow zgotowali mu owacje. Badz co badz Przewodniczacy byl polskim premierem. Usmiechnal sie z zadowoleniem i tylko nieliczni dostrzegli blyszczace w jego oczach figlarne little eye-bitches (ku..ki). Dzieci w szkole sprzeczaja sie, ktore z nich ma mniejszego dziadka: 1. Moj dziadek ma 100cm wzrostu! 2. A moj ma tylko 50cm. 3. A moj - mowi Jasio - lezy w szpitalu, bo spadl z drabiny jak zrywal jagody. --- Pani do szkoly przyszla w sukience z duzym dekoltem i nowym wisiorkiem w ksztalcie samolotu. Jasio przez cala lekcje patrzy sie na nauczycielke. Nagle nauczycielka mowi do Jasia: - Co Jasiu podoba ci sie moj nowy wisiorek w ksztalcie samolotu? A Jasiu: - Nie, te dwie bomby pod skrzydlami. --- Mieszkajacy od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniakow, nadszedl czas sadzenia, ale jego jedyny syn zostal aresztowany jako terrorysta. Zalamany Arab wysyla telegram do syna do wiezienia: Drogi Abdulu, Tu pisze twoj ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedl czas sadzenia ziemniakow ale ja juz jestem po prostu za stary zeby przekopac pole i pozasadzac sadzonki. Wiem ze jakbyś tu był byś mi pomogl. Kochajacy cie ojciec Muhammad. Po kilku godzinach przychodzi telegram z wiezienia: Tato, nie kop nigdzie na polu. Tam schowalem caly trotyl, wirowke do reaktora oraz butle z gazem i bakteriami!!! Piec minut po telegramie przyjezdza 300 osobowa ekipa z FBI z psami, koparkami i lopatami. Przeszukiwali i przekopywali cale pole przez dwa tygodnie. Nic nie znalezli wiec przeprosili i odjechali. Na nastepny dzien przychodzi telegram: Drogi Ojcze, Tu pisze kochajacy cie syn Abdul. Pole przekopane, mozesz sadzic sadzonki. Zwazywszy zaistniałe trudne okolicznosci wiecej zrobic nie moglem. Kochajacy cie syn Abdul. Facet spotyka kolege policjanta na ulicy. - Czesc, co robisz? - Niose piwo dla komendanta. - A po co ci te drzwi? - Kazal przyniesc cos do otwierania. I W GORE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 144 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:58 Wiecie co..... Eeech juz nic......... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: 144 06.02.06, 12:53 Wiemy, wiemy... coś pękło... coś minęło... może powróci... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mektub Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.hestia.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 13:16 No to i ja , Wy zwariowani wariaci!!!!! POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: norris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:49 Wiem że te kawały są głupie ale : Dlaczego chuck norris nie potrzebuje latarki w ciemnościach, bo ciemność boi się chucka, a chuck nie boi się ciemności, Tak kretyńskie że aż śmieszne, podobny efekt wywołuje seria filmów "Naga broń" A i nie jestem pewien jak się pisze czak noris dlatego wybaczcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: norris 06.02.06, 20:00 no to jak nie chcecie to nie bedzie Niko.........cos nie tak?????? Trzymamy kciuki. Bedzie........bo MUSI byc dobrze Nigdy nie jest tak żle, zeby nie moglo byc .......... gorzej Milego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:46 Nie!!!Nie jest źle,wprost przeciwnie jest fantastycznie... Tylko przez tą cholerną zimę i upierdliwy śnieżek... mam niemoc twórczą.... Pozdrowionka i buziaczki dla Asi:)) Rudej:)) I całego sympatycznego forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:49 Aha i nawet zaczynam lubić Katowice:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:no co z wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:52 Chyba wszystkich zasypało.... Albo zaspali... A może sa tak zajęci??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re:no co z wami 08.02.06, 23:15 eeeeee no jesteśmy jesteśmy Dzisiaj deko pozalewalo mieszkanka z dachów oj ciężko ciężko Ale zima PRECZ DO MORZA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re:no co z wami 10.02.06, 00:19 Retyyyyyyyyyyyyyyyy tyle czasu i NIKT i NIC????? co sie dzieje ejjjj obudzcie sie calussssssskiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:no co z wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:04 Brak weny i niemoc twórcza:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re:no co z wami, ruszcie się !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:02 Bo wątek umiera jeszcze trochę to sam z niką:) ten wątek doprowadzimy do końca czyli 2-uch i pół tysiąca wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:no co z wami, ruszcie się !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:09 Oj katon2 chyba masz racje... tylko my na polu bitwy pozostalimy.... niezwyciężeni... I tak trzymać do konca... czyli do 2500... Pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi bi Re:no co z wami, ruszcie się !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:03 o co tu chdopzi jestem z wami jak cos :P Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka a ja to co?????? 11.02.06, 01:14 mnie tu nie ma??????? tez jestem i podciagam no to w gooooooreeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Pobudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 08:11 Wasza "najlepsza przyjaciółka" aktywowała dla Was specjalną usługę "budzenie". Jest 11 lutego. Godzina 8 rano WSTAWAC ŚPIOCHY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:05 Od jakiegoś czasu nie wchodziłem na forum a tu prosze już 160 pare wpisów, (myślałem że wątek przepadnie) mile jestem zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) no nie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:45 Nie było mnie cały dzien... Chciałam przeczytac cos ciekawego... A nie tylko o mpk... bo to forum to widze forum mpk... I nic ciekawego... NIC... W takim tempie to my te wpisy w 2010 zakonczymy... Ech a mogło byc tak ciekawie... Gorace pozdrowionka... (z pod wstretnego smoka;///) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: no nie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:56 nikusio bojkotują chyba wątek, zróbmy rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: no nie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:01 a co oni wszyscy tak dyskutują o tym mpk częstochowskim co się stało Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka M.P.K 13.02.06, 02:01 MPK to taki stwor co niby wozi pasazerow M-my P- pasazerow K - kopiemy tam jest wszystko o taborze, o drzwiach, i o chamaCH-kierowcach. ale temat jak rzeka i powraca jak tsunami' a dyro siedzi za biurkiem i sie zasmiewa z pretensji i zalow. No a teraz........ W H d Ł /Wesołego Hoop do Łóżka/ i spanko PAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dzien dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 09:24 Dzien dobry wszystkim... Powiedzmy ze troszke sie ruszyło... Kilka wpisów dodanych... Buziaczki dla katona i córki... Na szczescie oni nie spią... A ja dzis zakrecony dzien bede miała... Mnóstwo spraw do załatwiania i ogrom bieganiny... Ale jutro.... Jutro....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Dzien dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:04 Czesc znowu zyje................. Drugi raz sie narodziłam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka juz jutro WALENTINES 13.02.06, 16:31 No witaj Rudzielcu Drugi raz narodzony......... a pepowinka odcieta? Witam.....pozdrawiam i dla wszystkich z okazji jurzejszych W**A**L**E**N**T**Y**N**E**K WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i ooooooooo ggggggggg rrrrrrrr ooooooooo mmmmmmmm nnnnnnnnn eeeeeeee gggggggggg oooooooooo] LIZAKA W KSZTAŁCIE ''SERDUCHA A Z TEGO NIECH KAZDY WYBIERZE COS DLA siebie :D:D:D persjado22.ovh.org/index.htm ***************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: juz jutro WALENTINES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:34 Ja mam mieszane uczucia co do tych walentynek, jak dla mnie takie święto trwa cały rok, codziennie trzeba mojej udowadniać że się ją kocha Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: juz jutro WALENTINES 14.02.06, 00:55 Masz racje Katonku2 milosc trzeba sobie okazywac na codzien CZYM JEST MIŁOŚĆ? Miłości nie można zapiąć jak marynarki na ostatni guzik. Ona się musi rozwijać, pogłębiać, stanowić jedność dwóch ciał umysłów i dusz. Miłość to radość w dzień deszczowy, Śmiech nad spalonym kotletem I łzy nad cierpieniem. 06.02.06 Joanna wszytkim ktorzy lubia i nie lubia WALENTYNEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:35 Ja poproszę Walentynki codziennie... Hahahahahahahahaah... Tylko na drugi dzień nie chcę się tak czuć... Uuupppsss... Pozdrowionka dla Rudej i Córki... I wszystkich tu zaglądających... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka 177..........i dalej 16.02.06, 11:00 cos cieżko idzie ........ ale zima sniegi to ciezko dojsc do klawiatury ale pomalu w gorke, moze przed majem zdazymy? Niko dzieki za pamiec. Caluski wsiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: 178..........i dalej 16.02.06, 11:17 no to ja tez jestem , poadrawiam ......... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: 178..........i dalej 16.02.06, 13:08 NOOOO nareszcie Ty Ty Ty Kochany Rudzielcu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 180 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:40 180 i dalej w górę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) WIOSNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:50 Wiosno...Wiosenko...kochana... Błagam Cię przybądz jak najszybciej... Bo ta cholerna zima nie powiem do czego mnie doprowadza... A chodzenie po chodnikach przypomina sporty ekstremalne... Pozdrowionka dla stałych bywalców:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:01 dla was forum jaskola.pl/phpbb/ • Re: Powiaty lubliniecki, myszkowski, kłobuczański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: set 17.02.06, 14:59 + odpowiedz Wpadnij i spójrz. Jesli masz coś ciekawego do napisania a boisz się, że może to zostać wykasowane na tym forum działamny bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) SŁONKO:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:10 Słonko suuuuuuper świeci za oknem.... Aż inaczej się oddycha.... Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Odpoczywam sobie :) Wreszcie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka 185...i dalej 19.02.06, 01:56 Hop hop hop...... jest OK.....czekamy na ciag daLSZY RUDE BALUJA A ja sobie klikam klikammmm I N T E R N E T O M A N I A Wiesz ja muszę do lekarza! Stan mojego zdrowia mnie przeraża! Nie nie jestem wcale chora! Ja po prostu jestem uzależniona. To nie sa prochy ani ćpania To jest „internetomania”. Rano gdy tylko z łóżka wstaję Zebow nie myję, nie jem śniadania, Lecz zaraz siadam do „klikania.” Że niebezpieczne? Ja to wiem Ale oderwać nie mogę się. Godzina w nocy juz póżna jest Ale ja w ekran wciąż gapię się. Na „gadu gadu” trzy randki mam „Klikam i klikam „ aż w palcach gra Do Rudka „klikam” listy miłosne, Z Leszkiem na „real” umawiam się Z Grześkiem i Edkiem piszę o wiośnie Halince przepis na ciasta dam. Nieraz pomylą mi się „ okienka” Leszkowi piszę ..ładna sukienka” Agacie każę golić się sama Tak to jest kiedy „klikasz” od rana!. Wieczorem zawsze codzienna prasa. Dyskusja w Forum też mnie podnieca. Jeszcze na „czacie” odwiedzin chwilka A na tym „ czacie” ....oj straszna męka. Z całego świata tam ludzie piszą. Kiedy już oczy opuchną strasznie I kiedy w palcach już czucia brak Patrze.... za oknem wschodzi już słońce Wtedy zamykam i idę spać. Bo znowu rano gdy tylko wstanę Żębow nie myje, nie jem śniadania Oj oj nie mogę ...gnam do lekarza!!!!!! Troche juz sie wyleczylam, ale dzien bez komputera to dzien stracony No to w GORKEeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:37 Pozdrawiam wszystkich . Świeci słoneczko i zaczyna byc milo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Oj córka,córka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:41 A może tak oderwiesz sie od tego komputerka... I wirtualnego klikania... Wyciągniesz Rudą... I spotkamy się na kawce... A raczej czekoladce... Tam gdzie ostatnio:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 188 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:04 Aaaaach te Katowice... hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Oj NIKO NIKO 19.02.06, 19:27 Jam chetna. Teraz juz mniej klikam, ale zdarza mi sie. Uzaleznienie mija. A dzisiaj WIELKI DZIEŃ. Mialam rozmowe z KIMS. Caaaałłłłłłłaaaaa jeeeesssteeemm wwwww skooowrooonnnnkaach i w gorkeeeee a Rudzielec chyba moczy nogi i odwala spanko aLE MOZE tu wskoczy w ten watek uroczy? CALUSKI DLA WSJECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Ranking wytrzymałości : REAKTYWACJA IP: 83.238.168.* 19.02.06, 23:17 Idzie wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pecik WIOSNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:05 No spotkałem sie z NIĄ. Powiedziala że jeszcze troszke poczeka aż przyjdzie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Dzien Doberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 07:41 Dzien Doberek Wszystkim... Dzis jeszcze mały wpisik... Aby podniesc wątek... I cały tydzień luzu... Do zobaczenia za tydzień... Pa,pa,pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Wiosna IP: 213.199.204.* 22.02.06, 19:29 cos z ta wiosna kiepsko bo sniezek znowu pada :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:33 Wiosna się zbliża, wielkimi krokami przeskakując kolejne dziury na polskich drogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:40 cos nam ten watek spada .wiec w GÓRE z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Wiosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:22 no Witam, Witam................. Słonko....................... Qurna , zostan juz z nami ......................prosimy ..... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:35 no co jest doktorku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biela Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 01:35 a nic aSPIRYNKE PROSIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka 200 26.02.06, 01:36 a do 2500 jeszcze daleko wiec w goooreeeee Pozdrowionka CZARNA NOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: 201 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:34 to ja mam zaszczyt rozpocząć następną sete. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Wątek do skasowania. 26.02.06, 21:23 I po co ten wątek?? I tak przyjdzie koniec. A więc klikam czerwony kosz. I niech topic sobię płynie do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Malarzu.nie kasuj 27.02.06, 03:14 Jak nie chcesz nie wpisuj sie ... i zostaw w spokoju. Do zobaczyska. Milych dni i nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re:Malarz2 do skasowania.!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:05 Koleś jak wątek cię nie interesuje to tu nie zaglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Comeback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:32 Juz wróciłam... Było jak było... Najlepiej i najśmieszniej z Rudą i córką... Dla was kochane buziaczki... Nadal tęskno... Małymi kroczkami do przodu... I dzięki wielkie,że kilka osób stoi po mojej stronie... Ulżyło cholernie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 1234567 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:35 "Odwaga kosztuje...strach jest gratis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Dzień doberek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:20 Dla kogo doberek to doberek.... Na dworku słonko... A mnie jakas chandra dopadła... I to własnie teraz... Kiedy robi sie dobrze... A moze to nie chandra... Tylko ktos lub cos wysysa ze mnie energie... Bo tak sie czuje... A kyyyyssssszzzzz... Oby przeszło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) porzadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:03 Wiosenne porzadki czas zaczac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: porzadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:44 słyszałem że wiosna nie prędko nadejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:26 I znowu tylko my katon 2 tu zaglądamy... Pozdrowionka dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: A wcale nie IP: 83.238.168.* 02.03.06, 08:43 bo jak widać jeszcze ja tu sobie zajrzałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) A wcale tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:24 Sporadycznie ktos tu zagląda... I cos tu wpisze... Pozdrowionka dla stałych bywalców... I dla tych którzy od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 przeklęte grypsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:41 no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: przeklęte grypsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 07:37 Ale na szczęście nie h5n1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: przeklęte grypsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:00 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia katon2... ubieraj sie ciepło... i jedz witaminki... hahahahaah... Pozdrawiam gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Wiosna .........kiedy ona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:58 Pozdrawiam ............ Niko wypluj jad............... Oj , znowu namieszalam.............. Pozdrawiam Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:Wiosna .........kiedy ona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:45 Ech Rudeńka,Rudeńka... Coś ty tam znowu namieszała... Znowu partyzantka??? Szalona... Pozdrowionka... Już nie pluję jadem... Ale mam nadzieję... Ze ktoś zrekompensuje mi te moje nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re:Wiosna .........kiedy ona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:24 A jutro z powrotem do pracy bbrrrr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re:Wiosna .........kiedy ona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:59 Wiosno przybądz jak najszybciej... Bo tej zimy to juz dosyc!!!! Zdecydowanie za zimno... A słoneczka zbyt mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 222 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:01 A ja znowu kicham... Aaaa P S I K... Pozdrawiam wirtualnie... I nie zblizam sie do nikogo... Co by nie zarazic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: 222 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:05 A ja jestem zdrów jak rybcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Ranking wytrzymałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:09 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Ranking wytrzymałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:19 ups'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) W poszukiwaniu siły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:02 bo gdzieś sie zgubiła:/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Kichanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 23:45 No teraz na mnie pora............. gRYPSKO......A,KYSZ..... Pozdrowienia Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: Kichanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:34 Rudeńka trzymaj sie ciepło... Ze mną też nie najlepiej:((( Kicham prycham i końca nie widać... Zarówno choroby jak i tej cholernej zimy!!! Pozdrowionka i buziaczki:))) NIKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) 230 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:58 I znowu ktoś mnie dzisiaj zdenerwował... I znowu poszło nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś