Gość: Wojtuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:17 A jednak moze być miło na studniowce:)Polecam cleopatrę Mój wątek niech bedzie kontrastem do studniówy Trauguciaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kujon Re: sala na studniowkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:27 Lepiej w "gigancie" -stołówce akademockiej na ul Akademickiej bo to w centrum miasta, tanio, dobrze, wszystko do ugadania i dojazd łatwy. Polecam. Poza tym jest Klub / 40/60 miejsc / na mniejsze imprezy i w doskonałym wystroju - europejskim.Słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: sala na studniowkę IP: *.pl / 212.203.133.* 18.01.06, 20:04 Cleopatra na Wyczerpach-sala ok. ale wybierajcie sie z prowiantem bo bardzo liche i skape jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Cleopatra na Wyczerpach-git sala na studniowk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:33 sala boska ale z trudem sie tam pomieszcza ludzie n amojej 100dniowce 427 osob!! a menu jest obfite wiec prowiantu nie biore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Cleopatra na Wyczerpach-git sala na studniowk IP: *.pl / 212.203.133.* 18.01.06, 21:15 odezwij sie po studniowce to pogadamy i pochwalisz sie na temat tego wspanialego /starego i zimnego jadla/ menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Cleopatra na Wyczerpach-git sala na studniowk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:40 pozyjemy zobaczymy :D w sobote jak wstane to opowiem jak było :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Cleopatra na Wyczerpach-git sala na studniowk IP: *.pl / 212.203.133.* 18.01.06, 22:44 Asiu przeczytaj. • Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: syt3 18.01.06, 21:30 + odpowiedz moj brat mial wesele w klopatrze, wiec moge ci ja totalnie odradzic.Jedzenie okazalo sie inne niz wybiersalismy jako nasze menu, potrawy byly zimnawe.Na sali niby tego samego dnia padla klimatyzacja i bylo strasznie zimno(wesele bylo w 2 polowie pazdziernia) a jak sie okazalo klima juz od dawna byla zespsuta, na poprawiny polowa gosci przyszla chora.Wlascicielka Kleopatry potracila nam kupe kasy za stluczki, a jak chcielismy je zobaczyc to niby je wyrzucila.Baba chachmet i to nie jeden zespol nam to juz powiedzial, a wiem to dlatego ze w tym roku tez mam wesele i rozmawialam z ludzmi z wielu kapel weselnych i czesto powtrzali niekorzystne rzeczy o tej kobiecie-wiec moja rada- nie rob nic w kleopatrze Odpowiedz Link Zgłoś