Dodaj do ulubionych

Do policji zamiast do wojska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:34
Średnio to ja ze swoim psem mamy po trzy nogi i/lub łapy !!!
Ile wynosi zasiłek dla bezrobotnych ??? więcej czy mniej od tego "pseudożołdu" ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek W Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 06:17
      Wiem jak wygląda taka słuzba, dostają sie tylko Ci ktorzy maja wojkow, ojcow itd
      w Policji. Nawet jak nie spelniaja wymogow fizycznych ( wzrsot powyzej 175 cm ).
      Czyli wszystko po staremu..
    • Gość: xxx Re: Do policji zamiast do wojska IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 09:33
      Ciekaw jestem jakie to dodatki wliczyli w uposazenie Policjanta PANOWIE z KGP, ze ta SUPER PENSJA jest taka niesamowicie atrakcyjna.Pracuje kilkanascie lat i jakos daleko do deklarowanej kwoty.
      • Gość: Mietek Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.34.pl / 80.51.236.* 25.01.06, 10:08
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Ciekaw jestem jakie to dodatki wliczyli w uposazenie Policjanta PANOWIE z KGP,
        > ze ta SUPER PENSJA jest taka niesamowicie atrakcyjna.Pracuje kilkanascie lat i
        > jakos daleko do deklarowanej kwoty.

2500 zl. brutto z nagrodami !!! /jakimi ????/
        Chyba ktoś głupoty pierd.......i albo jaja sobie robi z czytelnikow, albo też
        bierze pod uwage 2 /dwa/ miesiace !!! to bym uwierzył.
      • maniek112 Re: Do policji zamiast do wojska 25.01.06, 14:31
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Ciekaw jestem jakie to dodatki wliczyli w uposazenie Policjanta PANOWIE z KGP,
        > ze ta SUPER PENSJA jest taka niesamowicie atrakcyjna.Pracuje kilkanascie lat i
        > jakos daleko do deklarowanej kwoty.

Czy nie wiesz tego, że więszkość podanej treści to pod publikę się piszę.
        Niech uwierzą jakie to kokosy tam macie.
    • Gość: policjant Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:08
      Mam 10 lat służby, a dużo mi brakuje do tej zapowiadanej kwoty.
      • Gość: Mietek Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.34.pl / 80.51.236.* 25.01.06, 14:28
        Gość portalu: policjant napisał(a):

> Mam 10 lat służby, a dużo mi brakuje do tej zapowiadanej kwoty.

Więc zapytaj swej Pani rzecznik dlaczego tak kłamią i w błąd wprowadzają opinie
        publiczną.
        Warto by pomyśleć, ze kokosy tam mozna zarobić !!!
        a i po ryju dostać też.
        • Gość: liczydło Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:35
          ajajaj dla jaj panowie-panie funkcjonariusze jakże potrzebni.
          tam jest napisane średni zarobek funkcjonariusza "średni nie znaczy najniższy
          nie najwyższy lecz średni" tj.pensja generała,..........,adepta + nagrody
          generałów podzielone przez wszystkich,
          i wychodzi dostajesz 2000pln + cztery złote ordery za hemoroidy średnio.
          • Gość: XYZ Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.21.pl / 212.87.240.* 25.01.06, 15:39
            mam pytanie: czy tu tylko mowa że przyjmuja mężczyzn?? czy może dziewczyny też
            są mile widziane??tak z ciekawości pytam,
            • maniek112 Re: Do policji zamiast do wojska 25.01.06, 16:09
              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> mam pytanie: czy tu tylko mowa że przyjmuja mężczyzn?? czy może dziewczyny też
              > są mile widziane??tak z ciekawości pytam,

Zapytaj pani rzecznik, w czym problem widzisz.
              Warunek jest chyba taki, ze m.in. musisz mieć powyzej 175 cm /chyba/ lub masz
              znajomosci.
    • Gość: Aaaaaaa Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.com.pl 25.01.06, 16:51
      Jakie 2500 - chyba na 1,5 miesiaca, pracuje 12 lat i mam 1850 zł. Bujdy z tymi
      pensjami, a w ogóle to bagno i dziadostwo, brak wszystkiego a przy tych rządach
      PiS moze byc tylko gorzej
      • Gość: expertum credere p Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 25.01.06, 20:37
        Gość portalu: Aaaaaaa napisał(a):
        Jakie 2500 - chyba na 1,5 miesiaca, pracuje 12 lat i mam 1850 zł. Bujdy z tymi
        pensjami, a w ogóle to bagno i dziadostwo, brak wszystkiego a przy tych rządach
        PiS moze byc tylko gorzej

Obywatelu! tradycyjna tkaczka w kurzu znoju i halasie zarabia tradycyjne
        minimum i to tez nie w kazdy miesiac (wyciszenia), podobrnie robotnik o
        ujebxych smarem lapach. Szanujcie robote i w nie rozglaszajcie na forum jaka
        krzywda dzieje sie klasie robotniczej. W koncu to ona wybrala to co wybrala po
        to by moglo byc tylko lepiej.

Jak nie wierzycie (bo nie musicie) to se kliknijcie, albo spytajcie dyzurnego
        elektryka - bylego policjanta czy nie chcialby aby wrocic do sluzby. Oj
        chcialby, chcial...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=34565846&a=35539013
    • Gość: xx Re: Do policji zamiast do wojska IP: 212.160.108.* 25.01.06, 20:45
      Społeczeństwo wybrało PiS. Niech wypija własne piwo.Prezydent zamiast myleć o
      gospodarce tak jak p.Merkel nawiązując kontakt z różnymi szefami państw - to
      pierwsze kroki to na Jasną Górę i do Watykanu.Czy to jest normalne?
      • herman28 Re: Do policji zamiast do wojska 25.01.06, 20:54
        Eno pierwsze kroki to były do Radia Maryja. Nie zmieniajcie historii.
        • Gość: xx Re: Do policji zamiast do wojska IP: 212.160.108.* 25.01.06, 20:56
          Sory
          • Gość: xx Re: Do policji zamiast do wojska IP: 212.160.108.* 25.01.06, 23:35
            ?
        • Gość: Jan Re: Do policji zamiast do wojska IP: *.34.pl / 80.51.236.* 26.01.06, 10:10
          herman28 napisał:

> Eno pierwsze kroki to były do Radia Maryja. Nie zmieniajcie historii.

Masz rację !
    • Gość: xx Re: Do policji zamiast do wojska IP: 212.160.108.* 26.01.06, 15:03
      Dzisiaj prezydent pojechał do watykanu żebyście mieli prace.
    • Gość: xx Re: Do policji zamiast do wojska IP: 212.160.108.* 27.01.06, 15:56
      Po modłach prezydenta w Polsce będzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka