Dodaj do ulubionych

Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z planem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:21
wiem ze jest jakas stronka na ktorej sa zdjecia z przeprowadzanych prac
budkwlanych, jesli ktos moze to niech ja poda. thx i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ulisses_czwa Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z planem 05.02.06, 18:25
      Choc mnie nie ma w Częstochowie od 1,5 tygodnia i jestem pierwszy raz na
      internecie od tego czasu, to wiem, że na stadionie stoi 20 masztów z 26-ciu, a
      nie 19 :) Poza tym foteliki nie będą przykrecane do prefabrykatów jak sugeruje
      to text, a do stalowej "szyny", która będzie przymocowana do betonowego
      podłoża... To tak odnośnie szczegółów... Jeśli chodzi o nazwę stadionu, to jak
      tylko wrócę z Wrocławia (za parę dni), rozpocznę załatwianie wszelkich
      formalności...
      • Gość: CKM Re: Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z plane IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.06, 09:20
        i tak te sk....... z pzm i gksz nie przyznaja Czestochowie zadnej
        imprezy , lepiej je robic we wroclawiu, bydgoszczy czy toruniu gdzie jest
        totalny syf i burdel
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI PRZYRZEKANO PUBLICZNIE IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 06.02.06, 10:02
          A dlaczego Pan tak twierdzi?
          Przecież Klub jest na tyle prężny, że z pewnością załatwi międzynarodową
          imprezę na nowym stadionie. Poza tym PZMOT stawia za wzór remont
          częstochowskiego stadionu i przyrzekał publicznie w UM, że jesli będzie
          wyremontowany, to znajdą się tam imprezy o międzynarodowej randze.
          • ulisses_czwa Re: PRZYRZEKANO PUBLICZNIE 06.02.06, 11:45
            > Poza tym PZMOT stawia za wzór remont
            > częstochowskiego stadionu i przyrzekał publicznie w UM, że jesli będzie
            > wyremontowany, to znajdą się tam imprezy o międzynarodowej randze.

Jest tylko jeden problem... Najwazniejsza międzynarodowa impreza to cykl Grand
            Prix i to jest największa promocja miasta oraz klubu. Stadion będzie spełniał
            wymogi GP dopiero gdy będą oddane do użytku budynki klubowe wraz z PARKIEM
            MASZYN POSIADAJACYM PRZYNAJMNIEJ 18 ODZDIELNYCH BOXÓW DLA ZAWODNIKÓW. Dopóki nie
            zostanie zrealizowany II etap, to nie mamy szans na GP pomimo wyremontowania
            stadionu. Do tego dochodzi jeszcze zakup od organizatorów GP za wielkie
            pieniądze (ostatnio Bydgoszcz musiała o ile dobrze pamiętam zapłacić 300 tysięcy
            $ za zezwolenie na organizacje tej imprezy - nie pamietam czy na rok czy na dwa,
            trzy lata). Zatem GP w Częstochowie to nie taka prosta sprawa. Jeśli chodzi o
            inne imprezy międzynarodowe to jest spora szansa. Np. jakieś turniejowe
            eliminacje juniorskie, ich finał lub eliminacje do druzynowych mistrzostw
            świata ?(nie wiem czy nie ma również wymogu boxów dla finału mś).
    • ulisses_czwa www.stadionckm.com 05.02.06, 18:31
      Strona to www.stadionckm.com Zapraszam :)
      • Gość: jaś Re: www.stadionckm.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:01
        Wszystkiemu są winni Radni Czestochowy bo postanowili w budżecie zapewnić
        pieniądze na tą inwestycje i do tego zobowiązali Prezydenta do realizacji tej
        Uchwały.Jak wam nie wstyd, dać tyle zajęcia zapracowanemu Tadeuszowi.Fe!
        • ulisses_czwa Re: www.stadionckm.com 05.02.06, 19:26
          Hmmm... Chyba odrotnie Jasiu... To prezydent zmobilizował Radnych, ponieważ
          skonstruowanie projektu uchwały budżetu oraz inicjatywa wszelkich zmian to
          wyłączna kompetencja organu wykonawczego, a nie radnych (organ stanowiący)...
          Radni nie mogą wprowadzić w projekcie uchwały budżetowej bez zgody Prezydenta
          zmian powodujących zmniejszenie dochodów lub zwiększenie wydatków i jednocześnie
          zwiększenie deficytu budżetu jednostki samorządu terytorialnego... Stadion był
          umieszczony od poczatku zeszłorocznego budżetu (WPI to zakładało skonstruowane
          przez Prezydenta)...
        • Gość: cekaemista asiu juz wiemy z której partii jestes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:08
          bo jestes nierozgarniety i kłamiesz
        • Gość: I.LEŚNIKOWSKI A FE IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 07.02.06, 08:34
          kolejnośc była akurat odwrotna i tu, żeby nie powtarzać, polecić należy
          wpis "ulissesa". Zadziwiająca pomyłka w twoich ustach "jasiu..." bo dotychczas
          na temat prac rady orientowałeś się znakomicie... a fe.
    • Gość: aab Re: Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z plane IP: *.ghnet.pl 05.02.06, 20:09
      Wszystko cacy, ale czy napewno prace nad budową trybuny w 2008 roku rusza? Boje
      sie ze w naszych "cudownych" realich zabraknie w ostatniej chwili srodkow
      finansowych na realizacje tego ambitnego projektu.
      • Gość: cekaemista tatatatatatak towarzysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:07
        wy ciagle sie czegoś boicie towarzysze, najbardziej tego że Wrona wyremontuje
        stadion. co juz zrobił. ale pieniedzy jak obiecywaliscie nie załatwiliście ani
        grosza. tylko rujnowac stadion potraficie mi rzucac kłody pod nogi
        • Gość: aab Re: tatatatatatak towarzysze IP: *.ghnet.pl 06.02.06, 22:40
          O czym Ty do mnie wogole piszesz? Jakie pieniadze i jacy towarzysze, i jakie
          rojnowanie stadionu, i jakie klody? Chce tylko wiedziec czy juz sa srodki na
          realizacje 2etapu lub kiedy sie pojawia i na ile jest to pewne. A Ty mi jakies
          glupoty piszesz.
    • Gość: pepe.rg Re: Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z plane IP: *.net / *.flatpla.net 05.02.06, 21:26
      Podaje strone na której można zobaczyć zdięcia ze stadionu.

www.stadionckm.com/
    • Gość: s Re: Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:15
    • Gość: stereo Re: Żużel. Prace na stadionie idą zgodnie z plane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:20
      popieram, virus sld słyszałem -nic dodać nic ująć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka