Gość: Janusz IP: *.parkitka.prenet.pl 16.02.06, 11:50 Proponuję radnym naszego miasta zmienić nazwę Alei NMP na Aleje Banków. coraz ich więcej, brawo. Teraz turysta, pielgrzym moze tam wpaść napić sie kawki lub zimnej wody z automatu .............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Aleja Banków IP: 82.160.8.* 16.02.06, 12:56 a czego zes sie spodziewal ?? tylko banki stac na oplacenie czynszu w alei. Inne sklepy zbankrutowaly z powodu wysokiego czynszu, bo i ceny musialy byc wysokie ! A kazdy chce kupic jak najtaniej a nie jak najdrozej. Po co przeplacac. A co do pielgrzymow, to wedlu Twojego podejscia to najlepiej zamiast bankow zbudowac tam stacje modlitewne i konfesjonaly dla pielgrzymow. Koles nie badz smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Aleja Banków 16.02.06, 13:07 a niekltore lokale stoja juz puste tyle miesiecy i NIKT za to nie placi czynszow. Kto tak rzadzi? Wywalic bo zalegaja z oplatami, ale placa z odsetkami czy lepiej niech stoi puste i niszczeje. A moze czeka na koniec kadencji? i wtedy ............ No comens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.LEŚNIKOWSKI JAK ZWYKLE NIEPRAWDA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 16.02.06, 13:59 W AlejacH nie ma pustego lokalu użytkowego ( każdym razie należacego do gminy. Przy okazji w zwykły dla siebie sposób snuje pani insynuacje. Przez kilka miesięcy stał w zeszłyum roku pusty Polonus, poniewaz trzykrotne licytacje nie przyniosły efektu - nie było z poczatku chętnych. Ale już ma gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Aleja Banków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:35 A kto chce płacić czynsze wzięte z nieba!! NIe ma chętbego więc stoi puste. Nie wiem nad czym więcej się tutaj zastanawiać. Trochę dalej od Alei czynsze mniejsze więc firmy się przenoszą aby obniżać koszty działalności. Wystarczy iść na Krótką, hale przy Warcie. Czynsze niższe a firm tyle, że nie ma gdzie "igły" wtyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Aleja Banków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:13 a stoja puste? bo wczesniej rzecznik, wyjasnił że nie. skoro nie to po co piszesz że stoja? widziałes jakiś pustostan? bo ja widze że jest pusto w twojej głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Aleja Banków IP: 213.199.204.* 17.02.06, 00:37 A co bedzie w b. "Polonusie", ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Aleja Banków IP: *.icis.pcz.pl 17.02.06, 12:21 Bankow jest sporo, ale sklepow i kawiarni czy restauracji tez jest duzo. Znam Aleje jak wlasna kieszen prawie, bo codziennie tam jestem praktycznie. Jest jakas rownowaga - w sumie nienajgorsza. Trzeba tylko doprowadzic do modernizacji III Aleji (i reszty), a potem mam nadzieje ze bedzie bardziej widoczny postep w odnawianiu kamienic. Odpowiedz Link Zgłoś