katarzyna341 16.02.06, 18:41 Czy mozna w naszym miescie znalezc jakies chalupnictwo?Musze dorobic ok.400zl. miesiecznie,bardzo prosze o jakis namiar,Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: chałupnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:38 chyba ciezko bedzie,jak ktos wie,to trzyma dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: chałupnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:15 Spróbuj może w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: chałupnictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:10 ja też kiedyś szukałam,podzielę się z Tobą....szukaj przy ul.Kordeckiego w tamtej oklicy bo tam jest dużo producentów dewocjonalii itd.Wybierz się osobiście ,zostawiaj wizytówki , żeby wiedzieli że jesteś poważnie zainteresowana. Kiedy będziesz dzwonić do firm, to najłatwiej jest odmówić przez telefon ( mam na myśli pracodawce) a tak ogolnie to chciałabyś szyć? tak będzie łatwiej a 400 zł to minimum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna341 Re: chałupnictwo 17.02.06, 10:18 Szyłam kiedyś pościel, prześcieradła,spódnice,same proste rzeczy,małe plecaczki,czy masz jakiś konkretny namiar na proste szycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: chałupnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:48 tez bym chciala dorobic,przylaczam sie do prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: chałupnictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:34 Konkretnych ofert nie znam, ale...mam pomysł na własne chałupnictwo co można zrobić z resztek tkanin ? z resztek tkanin cienkich można uszyć np. zabawki dla dzieci, oferujac np. przedszkolom.Warto pomuśleć też o szyciu strojów karnawałowych dla dzieci ( ścinki tkanin producenci wyrzucają lub palą, warto więc udać się do firmy Eltex. Poza tym ze ścinków wózków ludzie szyją chapcie domowe...nie wymaga to jakiś specjalistycznych maszyn, tylko należałoby pomyśleć o odborcach tego produktu.Myślę, ze jest tyle firm, które wyrzucają ścinki, a tak wiele można z nich zrobić.Jeżeli ktoś umie szyc to może mieć pogotowie krawieckie...na czarno oczywiście Pomysłów jes wiele, należy się zastanowić co jesteście w stanie same zrobić, własnymi siłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: chałupnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:11 a moze jakis pracodawca jednak sie odezwie,z jakas propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś