Dodaj do ulubionych

Prawko_"Auto-Stop"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:30
witam was bardzo serdecznnie.moje pytanie jest nastepujace:)czy wiecie cos na temat tego osrodka szkolenia dosoam ze znajduje sie ona na ul.Wolnosci 10 w bramie za McDonald's...chce sie tam zapisac poniewaz nie mam innej koncepcji wiec prosze was o opinie na ten temat:) z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:06
      up up
      • Gość: rado Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: 80.53.75.* 25.02.06, 13:00
        nooo to jest słuszna koncepcja...
        • Gość: gwiazda Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:05
          Jeśli to ten ośrodek, przed Placem Czerwonym idąc w stronę PKP, to ja robiłam
          tam prawko na początku zeszłego roku. Ogólnie nie jest źle, chociaż mam pewne
          zastrzeżenia.Pozdrawiam.
    • Gość: alicja Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:01
      Gwiazdko!wlasnie jest to tam gdzie Ty robilas prawko mozesz cos wiecej powiedziec co bylo zle?
      • Gość: gwiazda Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:14
        Plusem jest to, że jeśli się chce to można tam zrobić prawko w miarę szybko.
        Zaczęłam kurs w kwietniu a na początku lipca byłam już po egzaminie.
        Na teorię chodziłam prawie codziennie, po 3-4 godziny. Była fajna atmosfera,
        czasami były to zajęcia indywidualne, a tak to 2-4 osobowe. Teorię prowadziła
        sympatyczna Pani, lub starszy Pan.
        Nieco gorzej było na jazdach, chociaż nie mogę powiedzieć że krytycznie.
        Wkurzało mnie, że np. spod Filharmonii odjeżdżałam nawet z 10 minutowym
        poślizgiem co oznaczało, że o te 10 min krócej jeżdżę. Panowie trochę mnie
        peszyli, ale ogólnie nie było źle.
        Konkretnie wkurzyli mnie chyba na 28 jeździe, kiedy to ogródkami uświadomili
        mnie, że bez wykupienia dodatkowych jazd nie zdam. Mylili się, zdałam za
        pierwzym razem.
        I jeszcze jedno, ostatnie pięć jazd miałam mieć na samochodzie, na którym zdaję
        egzamin - g.... prawda. Miałam na takim, jaki aktualnie był wolny.
        Ale w sumie, jak słucham koleżanek i ich przejścia z instruktorami to nie było
        źle. Ci np. nie wydzierają się, a w zamian prawią komplementy, których po kilku
        godzinach masz dość.
        Pozdrawiam.
    • Gość: alicja Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:41
      gwiazdeczko a zapomnialam zapytac o najwazniejsze jakim samochodem jezdzilas?
      • Gość: gwiazda Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:58
        Jeździłam trzema: punto, micrą i corsą. Na egzamin wybrałam corsę, nią mi się
        najlepiej jeździło. Punto też było w miarę dobre, najgorzej mi było na micrze -
        chyba dlatego, że nie ma wspomagania i biegi dziwnie wchodzą.
        Pozdrawiam.
    • Gość: alicja Re: Prawko_"Auto-Stop" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:31
      dziekuje za odpowiedz to chyba sie jednak tam zapisze skoro zdalas za pierwszym razem hehe nie no zartuje;)bylam tam i byl taki starszy gosciu w okolarkach nie wiem czy sympatyczny raczej malo rozrywkowy to z nim beda jazdy?bo sie nie orientuje ale chyba tak skoro beda z nim wyklady..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka