Dodaj do ulubionych

Ile dla lekarza!!!!

27.02.06, 19:08
Mam pytanie! w najbliższym czasie bede rodzic!! potrzebuje namiarow na dobrego
lekarza!!! najlepiej gdyby mogl cos zalatwic w szpitalu!!! nie ważne za ile
ważne by było szubko i bezpiecznie!!!
Obserwuj wątek
    • xs3 Re: Ile dla lekarza!!!! 27.02.06, 19:30
      Ostatnio jak odpowiedziałam na takie pytanie na tym forum,to wycięli cały
      wątek.Jasnogórska cenzura?
      • Gość: Pas Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 27.02.06, 22:49
        Lekarzowi za co?To jest jego obowiazek na dyrzuze.Lepiej oddzwiecz sie
        poloznym,pielegniarka.One wykonuja najgorsza robote.Pozdrawiam
        • Gość: fifi Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:09
          Dziwne to Twoje rozumowanie Pas: lekarz ma obowiązki na dużurze a położna ich
          nie ma? Przecież i jemu i jej płacą za robotę. Dzieci nie rodziłaś (nie masz),
          czy co? To nie Leśna Góra. Zawsze się dawało i daje, chyba, że chcesz z bólu
          rurki przy łóżku gryźć przez kilkadziesiąt godzin. Wszystko trzeba wcześniej
          uzgodnić z lekarzem, najlepiej swoim prowadzącym. Najbardziej zorientowane są
          dziewczyny, które rodziły w ostatnim czasie. Ja mogę podać stawki sprzed 2 lat:
          500 za obecność lekarza i drugie tyle za znieczulenie.
          • tschenstochauer Re: Ile dla lekarza!!!! 28.02.06, 00:34
            a czy narodowy fundusz zdrowia nie placi lekarzowi wystarczajaco
            jesli nie to zawsze mozna renegocjowac konrtakt
            lub zmienic pracodawce
            lub nauczyc sie obcego jezyka i w swiat
            lapowkarze!!!
          • Gość: ... Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:34
            A właśnie, marzy mi się taka Leśna Góra, najlepiej z dr. Burskim...
            • Gość: ... Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 00:42
              A mówiąc poważnie? Granda!!! Są od leczenia jak d..a od sr...a. A jak im mało,
              to niech da im Religa. Ja takich lekarzy się po prostu boję. Dlatego, umrę na
              własne życzenie, a nie po tym jak już "wszystko co było możliwe", dla mnie
              zrobili, oceniając zawartość mojej kieszeni i "starania" rodziny.
              SAMI UCZYCIE ICH DZIADOSTWA.......................................
          • Gość: Ka Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:14
            gadasz bzdury fifi,myslisz ze jak Ty jestes lapowkara to wszyscy inni tez musza
            dawac?ja rodzilam na Mickiewicza i bylam bardzo dobrze traktowana pomimo ze z
            nikim sie nie umawialam ani nie placilam za zadne znieczulenia czy obecnosc
            lekarza!Pozdrawiam lekarzy i polozne z Mickiewicza.
            • Gość: Ka Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:16
              a pani misi 343 juz kiedys odpisalam,ze nie wszytsko da sie kupic...jej glupota
              jest bezcenna.
            • do.ska do Ka 28.02.06, 11:37
              Łapówkara, czy łapówkarz, to ten kto bierze, a nie daje. Najpierw zajrzyj do
              słownika, a później się wymądrzaj. Może mi jeszcze powiesz, że na wizyty też
              chodziłaś do przychodni, a nie prywatnie?
              • Gość: Ka Re: do Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:36
                Nie znam na pamiec slownika tak jak ty ,ale przyjelam ze "lapowkara" moze
                oznaczac tez osobe ktora daje...Co do pytania ,to owszem chodzilam do
                przychodni ,do pani doktor ktora pracuje na Parkitce ,wiec nie ma nic wspolnego
                ze szpitalem na Mickiewicza.Dodam rowniez,ze nie mam wsrod personelu szpitala
                zadnej rodziny ani znajomych.
          • Gość: pas Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 28.02.06, 22:32
            Do fifi-a moge wiedziec ile dalas położnym?Pewnie nic bo niestarczylo ci
            kasy.Dzwonilem dzisiaj do NFZ i okazalo ze znieczulenie przy porodzie jest
            bezplatne.Gratuluje.Czekam na odpowiedz.
            • Gość: do Pas Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:47
              Przy pierwszym porodzie nic, dlatego w bólach leżałam przez kilka godzin na
              basenie wypełnionym własnym moczem, a żadna z położnych nie raczyła go spode
              mnie wyjąć. Koszmar tamtego porodu będę pamiętać do końca życia.
              Drugi poród minął szybko i bezboleśnie, o kosztach powiedziałam wcześniej.
              To, że znieczulenie przy porodzie jest bezpłatne, doskonale wiemy wszyscy, tak
              jak bezpłatne są wszystkie inne świadczenia medyczne w naszym kraju typu
              badania, zabiegi, operacje, porady, konsultacje, itp. A skoro to co piszę, nie
              przekonuje Cię, radzę uzbroić się w cierpliwość do czasu porodu własnego
              dziecka. Wtedy sytuację najlepiej ocenisz sam. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
              fifi
        • Gość: pas Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.21.pl / *.21.pl 28.02.06, 22:21
          Ja pisalem z mysla o tym ze pielegniarki i polozne zarabiaja bardzo malo.Lekarze
          maja swoje gabinety i tam trzaskaja kase.Z opowiesci wiem ze budzeni sa do
          porodu,a caly porod prowadza polozne.Dlatego wydaje mi sie ze im trzeba
          podziekowac.Nie mam jeszcze dzieci-wiec moze sie myle?
          • Gość: xxx Re: Ile dla lekarza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:58
            www.normalne.pl/
    • aha123 Re: Ile dla lekarza!!!! 01.03.06, 10:23
      rodziłam 3 lata temu na Mickiewicza i będę rodzić w kwietniu - jeszcze nie
      zdecydowałam- Mickiewicz, czy 1000-lecie...
      Lekarz "przydał sie" przy moim pierwszym porodzie po 12 godzinach męk , gdy
      zdecydował o cesarce z powodu zagrożenia życia dziecka.
      Tak na prawdę cały czas jest przy Tobie położna i jeśli cokolwiek komukolwiek
      chcesz dać, to jej! Potraktuje Cię wtedy "wyjatkowo".
      A tak na serio - to najbardziej przydatny jest mąż, albo ktoś bliski kto jest z
      Tobą i trzyma za rekę, pomaga wstać z łózka, pójść pod prysznic, do
      ubikacji.... itd....
      DŻOanka
      • mikita10 Re: Ile dla lekarza!!!! 01.03.06, 20:51
        Ja rodziłam na Mickiewicza rok temu i nie wiem jak z położnymi, bo miałam cc,
        ale opieka nad dzieckiem fatalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka