Gość: xx IP: *.icis.pcz.pl 02.03.06, 22:28 Bo to jest po prostu dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axl Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 03.03.06, 00:10 na przykład "Chłopska Droga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.poboznego.osiedla.net 03.03.06, 17:36 Są kluby dla gejów i to od bardzo dawna. Nie wiem czym się podniecać. Jenak niepokoi mnie jedno: sąd usankcjonował taką działalność, co w kontekście "babiego lata" jest mi obojętne. Ale jest to pewna dyskryminacja. Ciekawe, czy gdyby otworzyć lokal, gdzie zdefinicji nie wpuszcza się kobiet, nie podniósłby się wrzask o dyskryminacji (są kluby tylko dla facetów, np burdele, ale kobiety z tamtąd nikt nie wygoni i nie każe ubierać np. męskich spodni, do klubów dla gejów chodzą geje, ale "heteryków" nikt z tam- tąd nie wygania). Ciekawe, czy gdyby otworzyć lokal tylko dla białych, tylko dla aryjczyków, nie zrobiłaby się afera. W wiele klubów ma określoną grupę klientów i np do klubów hiphopowych nie chodzą fani Vadera, ale omijanie tych miejsc przez fanów Vadera nie wynika z zakazów, tak samo do klubów dla gejów nie chodza (podobno) zwolennicy Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
jacg Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów 04.03.06, 10:24 naucz sie ortografii madralo zanim bedziesz snuc publiczne rozwazania na temat tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
jacg gdzie mozna dostac taką perukę??? 04.03.06, 10:30 gdzie mozna dostać taką perukę, jaką ma pan redaktor ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: gdzie mozna dostac taką perukę??? IP: *.175.udn.pl 04.03.06, 11:27 w tej knajpie dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja [...] IP: *.chello.pl 04.03.06, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byq Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.pools.arcor-ip.net 05.03.06, 19:30 z tamtad sie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er pederaści prowokują karę Bożą dla całych krain IP: 62.233.163.* 06.03.06, 10:30 które nadają im przywileje, Europa robi sie olbrzymia i arcyplugawą Sodomą. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów 05.03.06, 10:26 jacg napisał: > naucz sie ortografii madralo zanim bedziesz snuc publiczne rozwazania na temat > tolerancji **No właśnie tolerancja/z dobrą ortografią/jest wtedy gdy klub jest dla pedałów,ale klub dla rasy białej nie może już być.Wasza tolerancja jest tak duza jak u Goebelsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: post prl [...] IP: *.fastres.net 04.03.06, 16:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: 80.50.167.* 04.03.06, 18:02 wymyślasz, normalne kobiety nie wrzeszczą ciagle o dyskryminacji. Ja nie wpycham się do meskich toalet, wystarczy mi znaczek, że to dla facetów. Nie muszę tam wchodzić jeśli dla mężczyzn, to dla nich i już. Sikaj sobie spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haahaa Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:19 Ale przykład... daruj sobie takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrez Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:46 dyskryminacja bylaby wtedy, gdyby mezczyznie wogole nie mogli tam wchodzic.a moga, musza jedynie dostosowac sie do zasad tam panujacych.Panie maja prawo aby otworzyc lokal i prowadzic go w sposob taki jaki chca.nie naruszaja prawa mezczyzn.tutaj raczej zasady panujace w takim lokalu trafiaja w tych mezcyzn, ktorzy nie maja poczucia humoru i luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów 05.03.06, 12:45 autor ma dobry pomysl z otwieranim klubu dla bialych meszczyzn.to jest jedyna grupa ludzi ktora mozna dyskryminowac bez obawy o kosekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do neiden IP: *.czestochowa.agora.pl 05.03.06, 12:51 Rany Boskie! Człowieku, a kto to jest „meszczyzna”? Tacy to chyba rzeczywiście są dyskryminowani i bardzo słusznie, bo maja niewiele wspólnego z polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.06, 23:18 a mnie z burdelu wyrzucili , właśnie dlatego ,że jestem kobietą.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:21 Bo może marnie pracowałaś... albo wystraszyłaś klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów 05.03.06, 18:32 Gość portalu: axl napisał(a): > na przykład "Chłopska Droga" Jest chyba "Chłopskie Jadło", a tak poważnie, przechodząc na dworzec kolejowy w Krakowie mijamy klub nocny dla gejów z kinem. Jak byłam ostatnio w tym mieście, rzuciło mi się w oczy. A tak przy okazji, jestem kobietą i szukam na męża (nie geja) faceta po 40stce. irenka40.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbki forever Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:10 raczej pedalska droga a nie chłopska wypraszam sobie ciotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Otwórzcie jeszcze coś dla gejów IP: 82.119.167.* 06.03.06, 12:18 najlepiej niech sie nazywa "Samopomoc Chlopska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abor Zdewociałe towarzystwo! IP: 82.160.21.* 03.03.06, 03:46 Niewątpliwie, to wspaniały pomysł! Zdewociałe babskie towarzystwo, w większości pacjentki mnicha Rydzyka, należy niewątpliwie izolować od reszty zdrowego społeczeństwa. Oczywiście z zachowaniem prawa wejścia dla zbabiałych mutantów w męskich portkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Zdewociałe towarzystwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:45 Ty abor jesteś niestety chorą osobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Zdewociałe towarzystwo! IP: *.tss.stsa.pl / *.stsa.pl 03.03.06, 14:23 bardzo dobrze, że powstaje - maja do tego prawo i niech sobie robia mam nadziję, że żaden mężczyzna nie bedzie sie sprzeciwiał - robiac to zachował by się jak ten kretyński odłam feministek, które chcą za wszelką cene robic to, co robia mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Zdewociałe towarzystwo! 06.03.06, 08:43 Ja bym chciała być kierowcą autobusu i TIRa - zawodowo W KANADZIE WIDZIAŁAM TO 10 LAT TEMU. Może byłoby bezpieczniej na drogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przechodzień Re: Zdewociałe towarzystwo! IP: *.localdomain / 195.117.155.* 06.03.06, 08:56 Dziecinko, nie eksperymentuj z autobusami i TIR-ami, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: Zdewociałe towarzystwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:24 Bo niby kobiety są lepszymi kierowcami? Może w małym aucie są niezłe, ale w TIRze to juz na pewno nie, bo to wynika z predyspozycji kobiet i mężczyzn! Kobiety mają słabą wyobraźnię przestrzenną, więc przy cofaniu była by tragedia za tragedią... Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Zdewociałe towarzystwo! 03.03.06, 18:21 Gość portalu: abor napisał(a): > Niewątpliwie, to wspaniały pomysł! I ru się zgadzam Zdewociałe babskie towarzystwo, w większości pacjentki mnicha Rydzyka, należy niewątpliwie izolować od reszty zdrowego społeczeństwa. A chamskich debili, niezależnie od wieku, wyznania i tego, do jakiego specjalisty chodzą, nalezy izolowac tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ryja Nareszcie! Zdewociałe towarzystwo! IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.06, 22:33 "Niewątpliwie, to wspaniały pomysł! Zdewociałe babskie towarzystwo, w większości pacjentki mnicha Rydzyka," Sam nie wiesz o czym piszesz/PiSiasz, a brak fantazji powoduje gryzmolagi jak wyzej. Jestem zagorzala przeciwniczka wszelkiego polactwa, ksenofobii, katolicyzmu, moheru i rydzykow. Za to szczesliwa zona i matka, kobieta inicjatywy. Dlatego ciesze sie, ze nareszcie kilka kobiet w Polsce wpadlo na tak wspanialy pomysl. Uwazam jednak za chybiony, mezczyznom pod warunkiem zakladania peruki umozliwiac wstep do kawiarni. Wiecej odwagi i konsekwencji moje Panie! Albo jest kawiarnia tylko dla kobiet, albo przestanmy z ta maskarada. Jezeli mezczyznom zal, to nie sami taki lokal dla siebie otworza - ale prosze tylko i wylacznie z meska obluga. Chyba, ze polscy hetero tzw. mezczyzni (w wiekszosci miekke jajka) nie maja sobie nic do powiedzenia i dlatego tak sie upieraja, by z zona/kochanka/przyjaciolka chodzic do "babiego lata". Oj, wstyd panowie, wezcie troche korepetycji u wyemancypowanych panow (nie gejow) z Europy. Moze kiedys zacznie sie emancypacja mezczyzn w Polsce, to wtedy kobiety moga tylko zaskac, nie mowiac juz o samej plci brzydkiej! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
wodokot [...] 06.03.06, 01:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wodokot [...] 06.03.06, 01:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludź nie kaktus... teee - mokry kot czy jak ci tam IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.03.06, 01:39 jakby tak twojego posta przez wyżymaczkę przepuścić - trzeba by to szlachetne urządzenie poddać dezynfekcji - tyle jadu - i po co to wszystko? Masz zamiar zbawiać świat na forum? żyłka Ci pęknie i tyle z tego napinania wyjdzie, że o zbrodni przeciwko rodowi męskiemu nie wspomnę - szlag cię trafi i jednego samca mniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: Nareszcie! Zdewociałe towarzystwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 09:32 jesteś żałosna! Kto powiedział, że obsługa nie może być męska czy damska w lokalu dla facetów czy kobiet? Obsługa ma umilać pobut w lokalu a klientela to już inna para kaloszy! Faceci są bardziej tolerancyjni, to widać na tym forum, nie mają takich problemów, w babskim lokalu wystarczy napisać na drzwiach: "tylko dla pań" lub zamieścić znaczek niczym na drzwiach do ubikacji i sprawa załatwiona, choć pomysł z perukami jest też do zaakceptowania, bo żaden prawdziwy facet nie zgodzi się na to, aby wejść do lokalu gdzie najwyraźniej nie jest mile widziany! Chcą panie mieć lokal wyłącznie dla pań, to proszę bardzo, tylko dlaczego w przypadku gdy facet chce wyjść z kolegami kobiety mają tyle do powiedzenia o dyskryminacji i takich tam pierdołach????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrez Re: Zdewociałe towarzystwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 08:52 dlaczego sadzisz, ze to sa sluchaczki radia maryja?to nie sa 70cio letnie babcie w beretach boegajace 3 razy w tygodniu do kosciola.to sa glownie kobiety eleganckie, wyksztalcowne, znajace swoja wartosc, panie ktore cos w zyciu osiagnely, ktore wiedza czego chca od zycia.obrazasz w ten sposob kobiety tam przesiadujace, mimo, ze ich nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: Powstaje sieć Babiego Lata 03.03.06, 08:41 Wspaniały pomysł? Dyskryminacja! Jeśli byłby lokal tylko dla panów, to szowinistki podniosłyby larum, że tak byc nie może. I pewnie sprawa trafiłaby do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.czestochowa.agora.pl 03.03.06, 09:26 Byłem tam, siedziałem w peruce, piłem kawę i nic mi się złego z tego powodu nie działo. Żadenego „mohera” nie widziałem. Fajne, miłe kielnerki i sympatyczne towarzystwo, choc niemal wyłącznie żeńskie. Myslę, że wypowiadają się głównie osoby, które nigdy nie były w Babim Lecie, ale uważają, że widza lepiej jak tam jest. Dyskryminacja? Nie większa niż w dyskotekach z selekcjonerami na bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abor Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 82.160.21.* 03.03.06, 10:23 Oczywiście, że tam nie byłem i na pewno nigdy nie będe! Bowiem nigdy nie zrobię z siebie zbabiałego kretynka na życzenie żałosnych kobietek z intelektem poziomu Kalego! Które na co dzień używają dwóch zwojów mózgowych z 3cim w rezerwie na niedzielną sumę! A w swoim życiu widziałem "facetów" nie tylko w perukach, ale i w ...koronkowych majtochach również! Przecież te "rozkoszne" kobietki dlatego się izolują, ponieważ nie mogą się porozumieć ze zdrową częścia społeczeństwa! Bowiem w większości cierpią na starczy uwiąd mózgów oraz wtórny infantylizm pospołu z analfabetyzmem. To nie jest obelga, to diagnoza! Oczywista dla każdego racjonalnie myślącego przedstawiciela gatunku homo sapiens! /vide ostatni raport ŻW na stronach WP/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 62.23.212.* 03.03.06, 11:42 Zadna Cie nie chce i sie musisz wyzyc? Jaki bohater...zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niefeministka Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.forweb.pl 03.03.06, 15:26 Neolit nie masz racji. Taka kawiarnia to jest dyskryminacja mężczyzn, to oczywiste. I z całą pewnością, gdyby było odwrotnie to feministki podniosłyby larum, jak bardzo się je dyskryminuje! Na pewno nie wejdę do tej kawiarni, tak samo jak nie weszłabym do kawiarni tylko dla heteroseksualistów, tylko dla Niemców, tylko dla "prawdziwych" Polaków itd, itd. Taki pomysł mogły mieć tylko zwariowane feministki, najprawdopodobniej "po przejściach" i bezdzietne, a już na pewno nie posiadające synów. Odpowiedz Link Zgłoś
bjde Re: Powstaje sieć Babiego Lata 03.03.06, 22:21 1. To jest prywatny lokal , można przyjmować kogo się chce - a tu kryterium nie jest ubiór i kasa, jak w tzw clubbingu. 2. Piszesz "niefeministka" - a czy wiesz, komu zawdzięczasz prawo do nauki, prawo głosu, prawo do spadku i do posiadania własnego majątku, o własnym zdaniu nie wspomnę? Twoje babki - o ile zalezało im ta tych prawach - też nazywano histerycznymi feministkami (kiedys sufrazystkami) 3. Przeciez nie musisz tam chodzić. Tak jak nie musisz czytać NIE, tak jak nie musisz oglądać TRWAM lub chodzić w pomarańczowych spodniach . TWOJA wola. I zawdzięczasz to feministkom. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 nie ma sprawy 05.03.06, 21:17 - jeśli uznamy przewagę wolności gospodarczej nad zakazem dyskryminacji ze względu na czynnik wrodzony* to oczywiście proszę bardzo. Logiczną konsekwencją są knajpy, do których "Afroamerykanie", "Afroafrykanie" etc wpuszczani będą dopiero po symbolicznym posmarowaniu czoła białą farbką, całkowicie zresztą nieszkodliwą. *większość praw zakazujących dyskryminacji wylicza rasę, narodowość, płeć, czasem wiek, niepełnosprawność - czyli czynniki wrodzone, trudne/niemożliwe do usunięcia. Clubbing, dyskryminujący głównie ze względu na czynnik łatwy do zmiany - ubiór, nie jest tu dobrym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:18 > 1. To jest prywatny lokal , można przyjmować kogo się chce - a tu kryterium nie> > jest ubiór i kasa, jak w tzw clubbingu. Właśnie, właśnie. Z konstytucji RP wynika (wprost), że kryterium doboru może stanowić kasa i ubiór, ale nie może go stanowić m.in. rasa, wiara ani PŁEĆ. Koniec, kropka. Nie ma tu z czym dyskutować. Klub z zakazem wstepu dla kobiet byłby równie niezgodny z konstytucją. PS. Przypomniała mi się reklama jakiejś sieci sklepów odzieżowych - "kobietom wstęp wzbroniony". Ta sama GW (i komentatorzy przez nią poproszeni o opinię - raczej nieprzypadkowy wybór) pisała bardzo krytycznie o tej reklamie - a przecież było tylko kilkudniowe hasełko, a nie przemyślana polityka stanowiąca o istocie lokalów Babiego Lata. Hipokryzja i niekonsekwencja do n-tej potęgi. > 3. Przeciez nie musisz tam chodzić. Tak jak nie musisz czytać NIE, tak jak nie > musisz oglądać TRWAM lub chodzić w pomarańczowych spodniach . TWOJA wola. I > zawdzięczasz to feministkom. Zdejmij klapki z oczu - tu nie chodzi o "nie muszę" tylko "czy mogę". Ja jestem facetem. I chcę tam sobie wejść. Dla zasady. Bez peruki, bo nie mam ochoty sobie psuć fryzury. Nie mogę? Komu to zawdzięczam? Zapewne też feministkom. O taki brak dyskryminacji ze względu na płeć walczą feministki? Najwyrażniej chodzi tylko o brak dyskryminacji kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardynal_Pacelli1 Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:56 Gość portalu: abor napisał(a): > Oczywiście, że tam nie byłem i na pewno nigdy nie będe! Bowiem nigdy nie zrobię > > z siebie zbabiałego kretynka na życzenie żałosnych kobietek z intelektem > poziomu Kalego! Które na co dzień używają dwóch zwojów mózgowych z 3cim w > rezerwie na niedzielną sumę! A w swoim życiu widziałem "facetów" nie tylko w > perukach, ale i w ...koronkowych majtochach również! Przecież te "rozkoszne" > kobietki dlatego się izolują, ponieważ nie mogą się porozumieć ze zdrową > częścia społeczeństwa! Bowiem w większości cierpią na starczy uwiąd mózgów oraz Arbor zmień ksywke na Kali.Będzie do ciebie pasować. Aha i jeszcze jedno - nie pij już więcej wody z wiadra. Konie piją a mają dwa zwoje mózgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.home / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:35 Zeby tylko ten pomysl wypalil. Jestem dosyc czesto w delegacji i gdy mam ochote wypic kawe, herbate czy zjesc obiad i wchodze do jadlodajni w obcym mi miescie to przewaznie siedza tam sami mezczyzni a ja wtedy czuje sie nieswojo kiedy sie na mnie patrza. A jak bedzie to tylko dla kobiet to sama i o roznej porze dnia bede sie dobrze czula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durna baba cierpisz na shizofrenie IP: *.hsd1.wa.comcast.net 03.03.06, 23:46 nikt na ciebie sie nie patrzy, cierpiesz na shizofrenie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niefeministka Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.forweb.pl 03.03.06, 15:27 A ty poczytaj może poradnik kulturalnego zachowania. Na pewno ci się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.com.pl 04.03.06, 10:57 do abor PRZYKRO CZYTA SIĘ twą WYPOWIEDZ. ŻAL MI cie ILE ty MASZ LAT PRZEDSTAWIAJĄC TAKIE POGLĄDY ?? PYTAM Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI PONIEWAŻ NIE WIEM KIEDY I W JAKIM WIEKU POJAWIAJĄ SIĘ TAKIE OBJAWY ?? kobietki dlatego się izolują, ponieważ nie mogą się porozumieć ze zdrową > częścia społeczeństwa O KTOREJ ZDROWEJ CZĘŚCI SPOŁECZEŃSTWA PISZESZ, BO Z PEWNOŚCIĄ ty NIE ZALICZASZ SIĘ DO NIEJ OBY MNIEJ NA ŚWIECI TAKICH OSOBNIKÓW BRRRR NIE ZYCZĘ ŻADNEJ KOBIECIE SPOTKANIA Z tobą POZDRAWIAM WSZYSTKICH OPRÓCZ ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.175.udn.pl 04.03.06, 11:30 nie masz poczucia humoru a to takie niemeskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abor Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 82.160.21.* 03.03.06, 10:23 Oczywiście, że tam nie byłem i na pewno nigdy nie będe! Bowiem nigdy nie zrobię z siebie zbabiałego kretynka na życzenie żałosnych kobietek z intelektem poziomu Kalego! Które na co dzień używają dwóch zwojów mózgowych z 3cim w rezerwie na niedzielną sumę! A w swoim życiu widziałem "facetów" nie tylko w perukach, ale i w ...koronkowych majtochach również! Przecież te "rozkoszne" kobietki dlatego się izolują, ponieważ nie mogą się porozumieć ze zdrową częścia społeczeństwa! Bowiem w większości cierpią na starczy uwiąd mózgów oraz wtórny infantylizm pospołu z analfabetyzmem. To nie jest obelga, to diagnoza! Oczywista dla każdego racjonalnie myślącego przedstawiciela gatunku homo sapiens! /vide ostatni raport ŻW na stronach WP/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: oto jasnowidz! IP: *.czestochowa.agora.pl 03.03.06, 10:34 Jaki tam jasnowidz, Abor to po prostu taki dziwny biedny chłopczyk, który obsesyjnie boi się kobiet i wszystkie swoje kompleksiki maskuje chamstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norymberga3 Drogi panie, to była ironiczna uwaga! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.06, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abor Re: oto jasnowidz! IP: 82.160.21.* 03.03.06, 11:33 Niewątpliwie, od lat boję się i unikam kobietek z IQ poniżej 100. A moje "chamstwo" jest zadekretowane wynikami "... badań socjologów wynika, że 42% obywateli nie rozumie niemal nic z tego, co czyta, a 35% rozumie niewiele". A cała reszta jest m. in. na stronie wiadomosci.wp.pl/kat,1347,wid,8201803,wiadomosc.html. Poza tym moje "chamstwo" potwierdzi każdy psychoterapeuta w diagnozie o wszelakiego rodzaju enklawach bezpieczeństwa dla "wtajemniczonych". Których podłożem w genezie jest ucieczka od zbyt trudnej i skomplikowanej rzeczywistości na zewnątrz! W przypadku pacjentek 3 wieku podlotka /podlatujące pod 60tkę/ z Babiegu Lata, oznacza to jedynie dożywotnią degradację, marginalizację i dyskwalifikację społeczną w superekspresowym tempie! Ale biedaczki i tak nigdy tego nie skumają /pojmą/! Przy okazji pozwolę sobie na jeszcze jeden "chamski wybryk" stwierdzeniem, iż wbrew powszechnym pozorom, intelektualnie miłe i przesympatyczne kobietki, to zdecydowanie gorsza połowa ludzkości! Wszelkiej maści oponentom i wydepilowanym szarmanckim gentlom w perukach z kucykami na karczkach, polecam na początek zliczenie na liście laureatów Nagrody Nobla ...babskich promili! Adieu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: oto jasnowidz! IP: 62.23.212.* 03.03.06, 11:44 Taki intelektualista a nawet nie ruszyles zadna ze swoich smiesznych szarych komorek zeby sprawdzic z czego wynika dominacja mezczyzn na liscie noblistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5G3 Re: oto jasnowidz! IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 20:30 > Niewątpliwie, od lat boję się i unikam kobietek z IQ poniżej 100 A to czemu? Mielibyscie wiele wspolnych tematow z racji podobienstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster ha, ha, ha... IP: 193.24.24.* 03.03.06, 14:05 Jacek Noszczyk? Do twarzy panu w tej peruce... ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 194.246.124.* 03.03.06, 10:57 Po prostu nie jesteś grupą docelową - wiem, że to przykre, ale musisz się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 193.24.24.* 03.03.06, 14:10 Nie jest kwestia grupy docelowej, ale problem zachacza niestety o ustawę zasadniczą. Nie można dyskryminować ze względu na płeć, a prawdopodobnie znakomita większość mężczyzn będzie czuła się dykryminowana lub upakarzana (peruka). Nie ważne to co Ty czujesz ważne to co czują inni. A podobno inteligencja emocjonalna to mocna strona kobiet. Think, think... Sprawa spokojnie do wygrania w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 20:31 > Sprawa spokojnie do wygrania w sądzie. Bzdura. Jakos nie slyszalem o masowo wygrywanych sprawach jesli chodzi o selekcje w klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Powstaje sieć Babiego Lata 04.03.06, 13:21 Dodajmy, że sprawa tej kawiarni trwfiła już raz do częstochowskiego sądu, który nie dopatrzył się przestępstwa. Jeszcze jeden ważny szczegół, na który wielu forumowiczów nie zwróciło uwagi: w Babim Lecie nie ma zakazu wstępu dla panów, ale panowie, którzy chcą zostać obsłużeni muszą założyć peuki (można mieć własne lub wypożyczyć na miejscu). O sprawie sądowej wobec Babiego Lata piszemy: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3078974.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:07 Te peuki, co to je trzeba założyć, to co to?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony zarzut dotyczył wykroczenia a nie przestępstwa:) IP: 82.160.8.* 05.03.06, 11:18 >Dodajmy, że sprawa tej kawiarni trwfiła już raz do częstochowskiego sądu, >który nie dopatrzył się przestępstwa. Z artykułu wynika,że do Sądu Grodzkiego skierowany był wniosek o ukaranie sprawczyni wykroczenia tzn.kelnerki, która nie obsłużyła klienta. Postępowanie dotyczyło więc istoty czy zaistniało wykroczenia określonego w art.135 Kodeksu Wykroczeń. Piszecie, że Sąd nie dopatrzył się przestępstwa. Dziwi, w obliczu relacji prasowej że zarzut dotyczył tylko wykroczenia popełnionego przez pracownika tej kawiarni. W tym zakresie Sąd uwolnił tę kobietę od odpowiedzialności. Z artykułu wynika jednak, że odmówiła "świadczenia usługi" w oparciu o decyzję właścicielek lokalu, które określiły wg jakich kryteriów ma obsługiwać klientelę cyt."Pracownica kawiarni postępowała zgodnie z instrukcjami właścicielek" W tym też zakresie, jak wynika z artykułu Sąd zwolnił ją (pracownicę) od odpowiedzialności. Jak sądzić należy, do tego też zakresu zawężone zostało wnioskowanie ze strony orzekającego asesora Wydziału Grodzkiego Sądu Rejonowego w Częstochowie. Tu rzeczywiście znamienne może być określenie "częstochowski sąd". Bazując na artykule wypada powtórzyć że Sąd nie orzekał czy właścicielki lokalu popełniły przestępstwo. Sąd orzekł że pracownica nie popełniła wykroczenia - a priori przyjmując przy tym, że właścicielki działały w zakresie obowiązującego prawa. W kontekście doniesienia artykułu Sąd badał raczej motywy osoby obwinionej o wykroczenie a nie motywy właścicielek określających takie a nie inne zasady. Osobiście w tym dopatruję się uchybienia ze strony Sądu. Dziwi więc wypowiedź Redakcji w obliczu rozgorzałej tu dyskusji, jakoby Sąd orzekł iż nie doszło do popełnienia przestępstwa związanego z dyskryminacją płci. Sąd w toku postępowania o wykroczenie, w oparciu o materiał dowodowy nie dopatrzył się znamiom przestępstwa określanego mianem dyskryminacji a tym samym skoncentrował się tylko na jednym aspekcie. Ten Sąd nie rozpatrywał sprawy o przestępstwo, a tym samym poczuł się zwolniony z obowiązku wnikliwego zbadania całości sprawy. Moim zdaniem był to błąd w sztuce. Gdyby Sąd musiał rozstrzygąć w sprawie oskarżenia o przestępstwo popełnione przez właścicielki lokalu- musiałby rzecz zbadać znacznie bardziej dogłębnie. Dopiero wówczas można by stwierdzić jednoznacznie, że sąd nie dopatrzył się przestępstwa. Błąd w sztuce dochodzenia swoich racji ze strony mieszkańca Opola. Zabrał się za coś co go przerosło. I to właściwie jedyny wniosek z całego zamieszania. >Jeszcze jeden ważny szczegół, na który wielu forumowiczów nie zwróciło uwagi: >w Babim Lecie nie ma zakazu wstępu dla panów, ale panowie, którzy chcą zostać >obsłużeni muszą założyć peuki (można mieć własne lub wypożyczyć na miejscu). cyt."jeśli nie założy jednej z firmowych, kolorowych peruk" cyt. "Te nie ukrywają, że w ich kawiarni niechętnie widziani są mężczyźni" cyt. "Zdając sobie sprawę, że nie powinny kategorycznie zabraniać mężczyznom wstępu do swej kawiarni, zaproponowały peruki" cyt."a gdyby nie chciał np. ze względów higienicznych korzystać z firmowej, mógł przynieść własną) lub usiąść w ogródku" W kontekście tych kilku cytatów można przyjąć, że właścicielki miały świadomość iż otwierając kawiarnię nie mogą zakazać korzystania z niej przez mężczyzn o ile nie będzie to lokal o charakterze zamkniętym np.w stylu klubowym. Pytania (lub zarzuty jak kto woli) należałoby postawić następujące: - jaki cel miała(ma)osiągnąć zasada posiadania tylko przez mężczyzn peruk w lokalu dostępnym dla klienteli obojga płci - jaki cel przyświecał właścicielkom przy doborze (tylko dla męskiej klienteli) peruk w krzykliwej, mało estetycznej barwie Jeśli uzyskamy odpowiedź twierdzącą na pytania czy właścicielki : - są niechętne obecności mężczyzn w lokalu - że celowo dobrały perukę jako powszechny symbol zniewieścienia mężczyzn - że celowo wybrały krzykliwe barwy symbolu, aby w ogólnie dostepnym lokalu wskazać klienta o okreslonej płci - nie założyłyby podobnych w wymowie męskich atrybutów w innym lokalu - przez powyższe dążyły przez wykorzystania mechanizmu wyszydzenia płci, naruszenia poczucia własnej godności jako elementu zniechęcającego klientelę o okreslonej płci wówczas można pokusić się o twierdzenie że zachowanie takie ma cechy dyskryminacji o podłożu seksistowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: Powstaje sieć Babiego Lata 04.03.06, 03:38 Gość portalu: mobster napisał(a): > Nie jest kwestia grupy docelowej, ale problem zachacza niestety o ustawę > zasadniczą. Nie można dyskryminować ze względu na płeć, a prawdopodobnie > znakomita większość mężczyzn będzie czuła się dykryminowana lub upakarzana > (peruka)[...] Sprawa spokojnie do wygrania w sądzie. Kiedy do konstytucji wprowadzano zakaz dyskryminacji, wiedziałem, że prędzej czy później doprowadzi to do awantur i masowego pieniactwa. "Dyskryminacja" to jest pojęcie par excellence publicystyczne; do zastosowania bezpośrednio w prawodawstwie nie nadaje się, bo dopuszcza ogromną dowolność interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 217.153.187.* 03.03.06, 11:28 > Oczywiście, że tam nie byłem i na pewno nigdy nie będe! Bowiem nigdy nie zrobię > > z siebie zbabiałego kretynka na życzenie żałosnych kobietek z intelektem > poziomu Kalego! Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, jakiś ty inteligentny chłopie!!! Nigdy tam nie byłeś jak sam mówisz ale wiesz jakiego typu kobiety tam przychodzą. Jasnowidz jakis czy co...... Jak dla mnie jesteś bucem bez wyobraźni. I prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzia oj abor,abor.... IP: *.autocom.pl 03.03.06, 17:44 nie wiem czemu wszystkie dziewuchy sie na Ciebie wsciekaja. Przeciez Ty tylko jestes przedstawicielem samcow. A jacy faceci sa kazda kobieta powinna wiedziec a skoro jeszcze nie wie to tylko pozostaje wspolczuc... Pozdrawiam Cie abor i zycze Ci zebys sie nie zmienial bo dzieki takim jednostkom jak Ty kobiety uswiadamiaja sobie ze wiekszosc facetow intelektem nie dorasta im do piet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YY Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:00 Dla facetów są piwiarnie i puby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 193.24.24.* 03.03.06, 13:57 O tyle prawda że gdyby powstałe podobne lokale dla mężczyzn to jakaś Środa podniósłaby straszny rwetes (w końcu As z elementarza Falskiego to samiec co jest przejawem seksizmu - nie wymyśliłem - autentyk by Środa). Z drugiej strony skoro taka formuła jak babiego lata jest do zaakcptowania z punktu widzenia prawa to można zorganizować siec lokali dla mężczyzn do którego owszem kobiety mogłyby wejść, ale tylko po przypięciu sztucznych wąsów. Z góry zapraszam wszystkie panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:36 Wyjałeś mi to facet z ust. Żeby wejść miały by przykleić sobie wąsy albo brodę. Ciekawy jestem czy to by było równie wporządku jak Babie lato. Takie lokale mogły by się nazywać np. Męska enklawa czy cos takiego:P. Rozumiem że taki pomysł ma poparcie zwolenników kawiarni dla kobiet a jeśli nie to czyżby to była dyskryminacja?? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
suuuka Re: Powstaje sieć Babiego Lata 04.03.06, 12:08 No cóż przypuszczam, że przyklejenie wąsów nie było by dla mnie problemem. Choć wolałabym brodę - wąsy mogą przeszkadzać w piciu herbaty. I może fajnie by było gdyby ktoś taki lokal założył (pytanie do facetów ilu z nich by tam chodziło) Pytanie tylko czy chciałabym przebywać z samymi facetami? Wydaje mi się, że to dobra alternatywa - mam wybór w jakim towarzystwie mi przyjemniej. Szczególnie, że mężczyźni nie są wyganiani; natomiast lokale tylko dla mężczyzn już miały swoje "5 minut" w historii, być może do tej pory istnieją jeszcze w innych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:24 czlowieku czy ty nie masz problemow w zyciu? odwal ty sie od tego babiego lata i zajmij czyms pozytecznym i konstruktywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziefcynka grzmiałby i ojciec dyrektor piernik z torunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:09 albo i by nie wzescał bo tak jus majom ptasiom grype to ptak lada kwila padnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Jedna z tych Pań udziałowców IP: *.ids.czest.pl 03.03.06, 10:06 tak kocha lokal że, chodzi na %nawet w godzinach pacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norymberga3 Doskonały! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.03.06, 10:35 Faktem jest, że liczne lokale nie są wprawdzie dla kobiet zabronione, ale de facto kobiety nie są tam mile widziane lub same nie ważą się wejść bez "obstawy" lub ryzykując "mobbing". Zauważcie agresję dyskutanta na "a": bałabym się z takim wsiąść do windy...bo mnie opluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster Re: Doskonały! IP: 193.24.24.* 03.03.06, 13:50 Mobbing? Wiesz co to wogóle jest mobbing? www.mobbing.pl/czym_jest_mobbing.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsztyl Re: Doskonały! IP: *.swk.vectranet.pl 06.03.06, 00:22 Podoba mi się, podoba bardzo idea Babiego Lata. Chłopaki - zadbajcie o siebie i też się ruszcie. Obiecuję - nie będę chciała tam wchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Sz Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:40 baby do garów a nie w lokalach siedziec, Seksmisji sie naoglądały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.netia.pl 03.03.06, 10:43 Powinny być także lokale wyłącznie dla facetów. GOLF Gentelmen Only Ladies Forbidden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konishiko Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 134.76.70.* 03.03.06, 10:51 Jak najbardziej powinny. Szkoda, ze nie ma juz klubow dzentelmenow... A do Babiego Lata bede sie musiala kiedys wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.org 03.03.06, 13:03 nie mogą powstać lokale dla gentelmanów - BYŁYBY PUSTE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Gentel IP: *.chello.pl 04.03.06, 05:15 A cóż to takiego ów GENTEL man? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:54 CUDO!!! juz o czyms takim myslalam, widac jest taka potrzeba kobiet chetnie słuze pomoca w organizacji ach..ach...ach...ach..i to u nas we Wrocku ..ach..ach....ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:02 panowie zrozumcie!!! nikt nie ma na celu was zwalczac, nasze swiaty sie róznia choc zazebiaja i po prostu niech nikt nie ocenia czyj jest lepszy swiat a wtedy nie bedzie feminizmu, szowinizmu ....itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Proponuję założyć herbaciarnie Moherowe Pogaduszki IP: *.icpnet.pl 03.03.06, 11:36 gdzie non stop bedzie RM i TvT, będzie można wypozyczyc różniec czy inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:05 Byłem tam jakiś czas temu po rozprawie i siedzialem dokładnie w tej samej peruce co Pan Redaktor. W odrożnieniu do pewnego mieszkańca Opola nie uznałem, że się mnie w jakiś sposób dyskryminuje. Popieram pomysł. A może rownież kluby dla mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOGO Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.biol.uni.lodz.pl 03.03.06, 12:11 A co na to rzecznicy równości płci? Czy to nie jest zakazana przez prawo dyskryminacja ze względu na posiadane organy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organista Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 20:33 Wypraszam sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draqqueen Super! IP: 80.51.186.* 03.03.06, 12:15 Świetny pomysł! Nareszcie będę mogła się spotykać z moimi kolegami homosiami bez narażania się na chamskie zaczepki ze strony obrzydliwych samców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardynal_Pacelli1 Re: Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:00 Babie Lato tylko dla dam. (prawdziwych dam a nie dla pierwszj damy Kłamczyńskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:59 Fantastycznie! Wreszcie będę mogła SAMA spokojnie posiedzieć sobie przy kawce, przeczytać prasę lub poczytać książkę bez głupich i chamskich nagabywań. Niestety, w XXI wieku kobieta w Polsce siedząc SAMA w restauracji czy kawiarni brana jest za prostytutkę. Mam nadzieję, że damskie kawiarnie powstaną w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 193.24.24.* 03.03.06, 13:58 Nooo.. teraz to będzie brana dla odmiany za lesbijkę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygrops Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.chello.pl 04.03.06, 05:02 Gość portalu: Ela napisał(a): > Fantastycznie! Wreszcie będę mogła SAMA spokojnie posiedzieć sobie przy kawce, > przeczytać prasę lub poczytać książkę bez głupich i chamskich nagabywań. Nic z tego. Założę perukę i przyjdę cię głupio i chamsko nagabywać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 13:00 Dyskryminacja mężczyzn. Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
larsen1 Re: Powstaje sieć Babiego Lata 03.03.06, 13:38 Ach rozumiem, chodzi o to ze musimy sobie przedefiniowac pewne pojecia po prostu - jesli mezczyzni ograniczaja dostep kobietom, tworza getta, enklawy, grupy zamkniete to to jest dyskryminacja lub nawet wlasciwiej segregacja - jesli kobiety ograniczaja dostep mezczyznom, tworza getta, enklawy, grupy zamkniete to to jest swietny pomysl A jeszcze mam pytanie: czy mezczyzna w peruce jest mniej awanturujacy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 13:02 W artykule czytamy (...)"gdzie mogłyby się spotykać w damskim gronie i rozmawiać o swoich sprawach bez towarzystwa panów" i dalej: (...) "mężczyźni mogą wejść, ale tylko w perukach" To jak w końcu, lokal wyłącznie dla pań żeby mogły spokojnie porozmawaić czy facet w peruce to już nie facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przegrzmot Droga Aneto !!! IP: 210.84.46.* 03.03.06, 13:57 ...daj zdecydowany "Nawrot"... Powstaje siec kawiarn !!! - dla kobiet. Spapralas chlubny "NET" od zarania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobster Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 193.24.24.* 03.03.06, 14:11 besides... wygląda to na kryptoreklamę prywatnego biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:41 A może sieć knajpek tylko dla facetów. Oczywiście kobiety będą miały tam wstęp pod warunkiem, że przykleją sobie sztuczne wąsy albo brody. Co na to feminichy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydkababa Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: 83.168.96.* 03.03.06, 16:08 do każdego mękiego lokalu facet zawsze chce zabrać ślicznotkę w charakterze osoby towarzyszącej Odpowiedz Link Zgłoś
gmork1 Re: Powstaje sieć Babiego Lata 03.03.06, 14:58 To ja jeszcze poproszę tańce na rurze w wykonaniu przystojnych facetów i zostanę stałą klientką :D P.S. Tancerze moga mieć długie warkocze, byle zdejmowali majtki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malw Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.mad.wroc.pl / *.madcomputers.pl 03.03.06, 16:07 pewnie, że dobry - jak bedzie estetyczny wystroj i dobra muza - to tam bede chodzic z przyjaciolkami pogadac przy kawie, kiedy nie bede miala ochoty na prymitywne podrywy panow, ktorzy standardowo sie nie zrazaja brakiem zainteresowania drugiej strony... czasami tak jest po prostu przyjemniej i spokojniej Odpowiedz Link Zgłoś
nienautyzm XXX 03.03.06, 16:20 w koncu. bedzie mozna w innych spokojnie usiasc i sie urznac bez gadania, ze "za duzo juz wypiles" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.net.autocom.pl 03.03.06, 16:19 Proponuję,żeby jednak pojawiali się tam mężczyźni,a konkretnie tancerze na rurach. Odpowiedz Link Zgłoś
e_hennings Re: Powstaje sieć Babiego Lata 03.03.06, 17:17 to świetny pomysł!i jeśli naprawdę powstanie w łodzi,chętnie bym się wybrała,co więcej mając większa zasoby finansowe niż mam chętnie sama bym coś takiego otworzyła,no nawet wiem jakby to wyglądać miało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gir Re: Powstaje sieć Babiego Lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:53 Smieszne to , że klientowi się odmawia obsługi ze względu na płeć , .......lub jakiekolwiek inne kryterium . Gdyby była tylko taka kawiarnia dla mężczyzn i panie nie byłyby wpuszczane to .... Odpowiedz Link Zgłoś