Dodaj do ulubionych

Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o pomoc!

IP: 203.124.133.* 09.03.06, 12:48
Wczoraj okolo godziny 22 zaginely dwa psy, bawiace sie przy ul. Ossowskiego.
Brazowa bokserka i biszkoptowy labrador. Po polnocy byly widziane na "starym"
Rakowie. Bokser ma wszczepiony czip z danymi wlasciciela. Czip moze byc
odczytany za pomoca skanera, ktorym dysponuje schronisko dla psow. Osoby,
ktore moga udzielic jakichkolwiek informacji, prosze o kontakt pod nr
telefonu 692-458-898 lub do schroniska dla psow 034-361-65-66.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.ajd.czest.pl 09.03.06, 14:30
      Biedne pieski, ludzie pomóżcie im przecież tak zimno w nocy i pewnie głodne są
      napewno w domach miały bardzo dobrze
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 09.03.06, 14:48
        Dziekuje za wsparcie. Mam nadzieje, ze sie odnajda:(
    • Gość: TTT Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:44
      no ale gratuluje odpowiedzialności właścicielom, skoro takie duże pieski bawiły
      sie bez czujnej opieki
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 09.03.06, 14:51
        Psy bawia sie codziennie i nigdy nie zdazylo sie, by ktorys odbiegl z pola
        widzenia. Przyznaje, ze ja ponosze pelna odpowiedzialnosc, ale nie zmienia to
        faktu, ze psy sa pewnie glodne i zmarzniete:(
        Prosze o pomoc, a nie o zlosliwosci. W pelni zdaje sobie sprawe czyja to wina.
    • Gość: A P Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:53
      Czsami nie da się upilnować .Natura psia rządzi sie swoimi prawami i tutaj nic
      się nie da dopowiedzieć.Natomiast jeśli ktoś może pomóc to bardzo
      proszę.Jakakolwiek podpowiedż zostanie poważnie potraktowana> Lablador ma
      dopiero 8 miesięcy/biszkoptowy/ kontakt tel.509422986
      Liczę na pomoc-Dziękuję!!!!!!!!!!
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 10.03.06, 06:39
        Psy nadal sie nie odnalazly. Bokserka ma 5 lat i na pewno odnalazlaby droge do
        domu, wiec mozliwe jest, ze ktos ja przygarnal. Jezeli ktos widzial te psy,
        prosze o kontakt.
        • Gość: Kasia Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:31
          Labrador jest koloru biszkoptowego i ma 8 miesiecy jest bardzo mlody psem i
          watpie aby sam znalazl droge do domu dlatego jedyna nasza nadzieja ze ktos z
          was ich zauwazy i sie z nami skontaktuje!! 509422986
    • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.ajd.czest.pl 10.03.06, 09:14
      Dzisiaj rano po 8.00 jadąc tramwajem widziałam bokserke brązową na Al.
      Niepodległości między przy przystankami przy ul Równoległej i koło zajezdni
      tramwajowej po stronie Centrum Zabaw dla dzieci bigła bez smyczy ale moze była
      z właścicielami?. Mężczyna i kobieta prowadzili psy na smyczy a bokserka biegła
      luźno. Może ona. Życzę oby się odnalazła.
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 10.03.06, 09:54
        Dziekuje za informacje. Szukalismy w innej dzielnicy.
        • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 10.03.06, 12:53
          Dostalismy informacje o bokserze w rejonie Westerplatte i PCK, ale niestety to
          nie nasz pies:(
          Bokser jest mlody i wyglada tez na zagubionego. Mial kolczatke, ale byl bez
          wlasciciela.
          • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 10.03.06, 14:29
            Labrador sie odnalazl w centrum miasta - Podziekowania dla uczciwego znalazcy.
            O bokserze nadal nie ma zadnych informacji:( Jesli ktokolwiek widzial tego psa,
            prosze o kontakt 692458898
            • Gość: Podziękowania Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:05
              Nie wiem czy ten człowiek ,który odnalazł naszego psa -życzyłby sobie tego żeby
              upubliczniać jago personalia ale jesteśmy bardzo,ale to bardzo wdzięczni za
              troskę i pomoc!Nie dość że znalazł i zaopiekował się jak własnym to jeszcze
              zaprowadził do weterynarza a o tym żeby przyjąć jakiekolwiek pieniądze nie
              chciał słyszeć!Myślę że mam obowowiązek podobnie się zachować -możecie na mnie
              liczyć.Jeszcze raz serdeczne dzięki.W takich sytuacjach trudno przestać wierzyć
              w LUDZI!!!!!!!!!
              • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:24
                Bardzo się cieszę, że odnalazł się labrador, bo to szczeniak mógłby nie trafić
                do domu ale dzięki pomocy wrażliwego i uczciwego człowieka wrócił do domu, do
                właścicieli. Wiem, że napewno jest szczęśliwy. Wielkie dzięki za pomoc. Jest mi
                przykro, że bokserka nie miała szczęścia trafic na takiego człowieka, który by
                jej również pomógł żeby mogła trafić do swojej właścicielki.
    • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 13.03.06, 06:30
      Podbijam watek. Bokserka nadal sie nie znalazla. Prosze o pomoc. 692458898
    • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 13.03.06, 13:21
      Podbijam watek.
      Bokser nadal sie nie znalazl:( Prosze o pomoc i kontakt 692458898.
      • Gość: K Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 01:06
        witam!!nio i jak znalazla sie bokserka???moze ktos ja przygarnol,nie czyta netu
        i jakos nie chce sie z nia rozstawac i wmawia sobie ze zostala
        porzucona...zycze powodzonka...
    • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 14.03.06, 10:57
      Szczerze mowiac, mam nadzieje, ze ktos przygarnal mojego psa, przynajmniej nie
      marznie i nie jest glodna.
      Jezeli tak jest, to licze tez, ze ta osoba sie skontaktuje i odda moja
      bokserke. Pies ma 5 lat, jest przyzwyczajony do swojej rodziny i ma swoje
      zwyczaje.
      Jest psem bardzo aktywnym i nawet jesli sprawia wrazenie szczesliwego, nie
      znaczy, ze czuje sie dobrze w nowym miejscu.
      Jezeli ktos widzial, lub przygarnal bokserke, prosze o kontakt - 692458898.
      • Gość: hela Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:51
        wspólczuje bardzo....nie tak dawno szukalam swojego wilczurka -dobra Bozia
        pomogla znalazl sie-przygarniety przez rodzine w zupelnie innej miejscowości....
        - co zrobilam aby odnależć psa: rozwiesilam ogloszenia wszedzie gdzie sie tylko
        dalo po calym niemal miescie, ogloszenie w gazecie...formum jest ok....ale
        mnostwo zlosliwosci....
        zycze powodzenia!!!!!!!trzymam kciuki!!!
        • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 14.03.06, 12:08
          Dziekuje,
          Ogloszenia beda rozwieszane dzisiaj w roznych okolicach. Codziennie szukamy
          psiny bez skutku:(
          Czy ktos sie orientuje, ktore radio moze nadac ogloszenie?
    • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 14.03.06, 12:18
      Jeszcze jedna bardzo istotna informacja. Bokserka zaginela 8 marca wieczorem,
      12 powinna dostac szczepienie przeciw wsciekliznie. Jesli ktokolwiek widzial
      psa prosze o natychmiastowy kontakt 692458898.
      • Gość: Igor Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:09
        Hmmm myślę, że ktoś kto przygarnął pieska na pewno pójdzie z nim do lekarza
        przecież musi mieć zaświadczenie o szczepieniu, wiadomo jak zgłosi się do
        lekarza to każdy się zastanowi dlaczego pies nie ma książeczki. Bokserka ma
        czipa to może sprawdzić czytnikiem większość lekarzy takie posiada ja sam wiem,
        że lekarz do którego chodzę ze swoim psem ma taki. Życzę powodzenia znajdzie
        się bokserka. Pozdrawiam.
    • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 17.03.06, 07:05
      Pomocy!!!
      Pomimo plakatow w calym miescie, informacji pozostawionych w schronisku, w
      lecznicach i u weterynarzy moja bokserka nadal sie nie znalazla. Nie mam nawet
      sladu informacji.
      Jezeli ktos moze pomoc, prosze o kontakt - 692458989.
    • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.ajd.czest.pl 17.03.06, 12:35
      Nie znalazła się bokserka? Przykro ale może jeszcze wróci prawdopodobnie ktos
      ją przetrzymuje, no cóż tacy są ludzie ktoś zabrał i ma psa. Nie rozumie, że
      właściciel się martwi i poszukuje. Pozdrawiam.
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 17.03.06, 12:40
        Ogloszenia sa wywieszone w roznych rejonach miasta. Tez wydaje mi sie, ze ktos
        przygarnal psa:(
        Moze zrozumie i odda:(
        • Gość: Igor Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:15
          No i co cisza bokserka się nie znalazla. Może dzisiaj na giełdzie ktoś chciał
          sprzedać hmm należało sprawdzić. A ze schroniska też nia ma żadnych wiadomości.
          Ludzie jeżeli ktoś przygarnął pieska to niech pomyśli co czuje właściciel,
          trzeba się zastanowić i zadzwonić do schroniska tam na pewno powiadomią
          właściciela. Pozdrawiam i życzę powidzenia.
    • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.ajd.czest.pl 24.03.06, 09:18
      I co z bokserka nadal nie wróciła. Jak się znajdzie to napiszcie. Pozdrawiam.
      • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 24.03.06, 09:53
        Dziekuje za zainteresowanie:)
        Niestety moja bokserka nadal sie nie odnalazla. Doslawalam kilka smsow, ale
        raczej to byly zarty niz konkrety:((

Czekam na jakakolwiek informacje - 692458898
        • Gość: Kasia Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:18
          dzisiaj widziałam bokserkę wałęsającą się po Starym Rynku i bardzo brudną.
          jacyś ludzie ja głaskali, i widać było że to oswojony pies. Może to ona? W
          kazdym razie życzę powodzenia!!
          • Gość: Iga Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.ajd.czest.pl 27.03.06, 15:04
            Bokserkę widziano w sobote na Stradomiu około godziny 10, ale pobiegła nie
            wiadomo w jakim kierunku. Gdzieś krąży po mieście i chyba nie może znaleźć
            drogi do domu. Pozdrawiam.
            • Gość: Magda Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: 203.124.133.* 28.03.06, 07:53
              Szukalismy na stradomiu, niestety bez powodzenia:(
              Na Starym Rynku rzeczywiscie byl zagubiony bokser, ale nie nasz.
              Jesli ktokolwiek widzial bokserke prosze o kontakt 692458898
          • Gość: Kali Re: Zaginely 2 psy-bokserka i labrador.Prosze o p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 13:43
            Mam pytanie czy bokserka sie znalazła? Przejeżdżając samochodem widziałem
            suczkę brązową bokserkę bardzo wychudzoną na Zaciszu w okolicach ulicy Matejki
            to było w piątek 30 marca, może to ona. Sory że tak późno przekazuję
            informację. Życzę powodzenia, pozdrawiam.
            • szczawka moze to moja??? 02.04.06, 18:40
              mnie tez zaginal pies,tez bokser,tez suczka.moze to moja zginela 21 marca w
              oklolicach ossowskiego - rakow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka