Dodaj do ulubionych

Gdzie na basen z noworodkiem?

12.03.06, 18:33
Chciałabym iść na basen z moim szkrabikiem ( 3 m-ce). Gdzie organizują nauki
pływania dla takich malutkich dzieciaczków?
Obserwuj wątek
    • xs3 Re: Gdzie na basen z niemowlakiem? 12.03.06, 18:41
      Do tego,żeby pływać z takim maluszkiem,najlepsza jest woda ozonowana.Noworodek
      to dziecko do 6 tyg a potem mówimy już o takim maluchu,niemowlak.Myślę,że z tak
      dużym dzieckiem,spokojnie możesz pójść na zwykły basen,byle woda była
      podgrzewana.Nie musisz mieć instruktora,napewno poradzisz sobie sama albo weź
      ze sobą swojego faceta.Ja też ze swoim synem chodziłam na basen jak był taki
      mały.Pozdrawiam.
    • Gość: mamka Re: Gdzie na basen z noworodkiem? IP: 213.199.204.* 12.03.06, 18:58
      hej ,ja tez mam 3 miesiecznego szkraba.Odezwij się!!
    • Gość: mama2 Re: Gdzie na basen z noworodkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:29

www.szkolaplywania.pl/

Tam jest super
      • Gość: 098 Re: Gdzie na basen z noworodkiem? IP: *.man.czest.pl 12.03.06, 22:00
        a czy są również jednorazowe wejścia?
        • Gość: A-Layne Re: Gdzie na basen z noworodkiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 07:47
          Ludzie!Puknijcie się!Z 3-miesięcznym dzieckiem na basen??No brawo!!!Woda w
          takim basenie jest super pod każdym względem-szczególnie sanitarnym(wiem, bo
          jestem chemikiem,ale nie trzeba byc chemikiem aby wiedzieć takie rzeczy!!!)
          • Gość: Mak Palant IP: *.crowley.pl 14.03.06, 09:02
            Chemik daj sobie luzu i sam sobie puknij w pałe PALANCIE
            Chemik ???? - chyba stałeś koło prawdziwego chemika - hehehe
            • qmar Re: Palant 14.03.06, 10:06
              Jak zwykle... świetne rozwinięcie wątku o nauce pływania dla dzieci
              i jakie argumenty...
              brawa - zarówno dla Mak-a jak i chemika...

Woda nie jest najczystsza w naszych basenach...
              z moich obserwacji - w częstochowie - najprzyzwoitsza woda była na "hutniku" -
              na przełomie lata i jesieni któraś z gazet pisała o badaniach - i wygrał
              tenże...
              niestety - jest chlorowana - a to dla dzieci nie jest szczególnie dobre
              instalacje do ozonowania wody są kosztowne - i rzadko który basen o takich myśli
              najbliżej dobry basen jest chyba w Tarnowskich Górach - bo o Krzepicach słyszę
              różne opinie - że basen ładny... ale...
              muszę kiedyś sam sprawdzić...
              ale przez tą zimę nic mi się nie chce ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka