Gość: ttt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 19:29 chce kupic jasne jeansy najlepiej jakies nietypowe- jakies namiary na sklepy zapodajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GG Re: jasne jeansy... IP: 80.54.173.* 21.03.06, 21:43 Koło restauracji Kosmos niedaleko Hali Polonia jest hurtownia jeansów. Wybór dosyć spory i ceny niewysokie. Chyba że wolisz coś oryginalnego to musisz pochodzić troszkę po mieście. Miłych zakupów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajawiem Re: jasne jeansy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:42 proponuje big star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: jasne jeansy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:17 a ja potrzebuje ciemnych i nieoryginalnych , co poradzicie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: jasne jeansy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:26 ciemne i nieoryginalne to znajdziesz na ryneczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: jasne jeansy... IP: *.57.jawnet.pl 24.03.06, 11:36 Powiem wam że te co kupiłem za 30 zł na targu dłużej sie trzymały niż markowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeans4ever Re: jasne jeansy... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 24.03.06, 11:48 Big star jest do dupy. Diesel ma swietne spodnie ale polityka firmy polega na samozagładzie przedstawicielstwa w Polsce wiec spodnie kosztuja ok 700 zł. Strasna zaba. Jesli chodzi o ciemne niemarkowe to moze mogłyby byc ciemne markowe? W cottonfieldzie sa takowe w przecenie za 70 zł. Zreszta dla mnie nie ma znaczenia czy one sa markowe czy nie. Wiec jesli znalazbym fantastyczne spodnie na bazarze za 30 zł to od razu bym je kupił. Jest jednak pewien problem - nie znajde takowych. Za jakość czy fason, kolor czy fakture trzeba płacić. generalnie jeansy rzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: jasne jeansy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:11 fajne jeansy i zupelnie inne niz wszysctkie w czestochowie znalazlam w sklepie awangarda-na polnocy adres chyba michalowskiego30.Maly sklepik,ale za to zupelnie inne ciuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Re: jasne jeansy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:29 podobno na 1go maja jest jakis nowy ciekawy sklep- wybiore sie tam i napisze wam czy warto bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: jasne jeansy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:47 ..up.. Odpowiedz Link Zgłoś