Dodaj do ulubionych

Wina na wesele

26.03.06, 22:56
Doradzcie jesli mozecie,jakie sa dobre wina na wesele polwytrawne i
polslodkie i w miare nie drogie.Mam bol glowy bo smakoszem nie jestem,a dosc
duzo tych marek na rynku.
Dzieki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: poinformowany Re: Wina na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:05
      znacznie lepszy wybor to wina wytrawne i polwytrawne. Wytrawne (czerwone)
      kupujesz jakies wloskie lub hiszpanskie (najtansze - ok 11 PLN) a polwytrawne
      (biale) najlepiej niemieckie (moze cos z renskich - ok 11 PLN).
      • Gość: xyz Re: Wina na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:14
        Najlepsze wina na wesele to sa wytrawne białe i czerwone. Wszystko zalezy do
        finansów jeśli masz małe to polecam Sofie obie wytrawne. Jeśli dysponujesz
        wieksza gotówka to polecam Bongerone białe i czerwone doskonałe wina. Teraz
        mamy tez wina Chilijskie-sa doskonałe i w rozsądnej cenie.
        • Gość: . Re: Wina na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 09:01
          Sofie? No bez przesady.

Szukaj win, w ktorych nie ma dodatkow siarczyn, cena bedzie wyzsza, a sam bez
          porownania.
        • Gość: GORA150 Re: Wina na wesele IP: 80.53.75.* 27.03.06, 18:15
          W pełni popieram Bongerone są super. Zdarzają się w promocji w Marcpolu lub Makro. POLECAM.
    • Gość: Zbychu Re: Wina na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 01:19
      Cześć polecam wina z południa świata,a konkretnie wina chilijskie Carme Cabernet
      Savignone,Carmen Carmenere,argentyńskie Loteno tylko te już jest o wiele droższe
      ponieważ posiada trójwymiarową etykietę.Chcesz dam Ci adres konkretnej i pewnej
      firmy www.wine4you.pl bądż tel kom. menagera w zakresie win.On Ci może doradzić
      więcej na ten temat.Jego tel. to:663 444 442.Osobiście doradzam Ci nie bierz
      wina czasami Sofii,wiem w jaki sposób te wino jest robione.
      • Gość: ADAM Re: Wina na wesele IP: 80.54.168.* 27.03.06, 12:25
        JA POLECAM SANGRIE...
        TO NIE ZART UWAZAM ZE JAKO UZUPEŁNIENIE OFERTY SANGRIA JEST DOBRA, SŁODZIODKIE
        WINKO, DUZO STARSZYCH OSOB W NICH GUSTUJE NA WESELACH.

POZDRAWIMA I ZYCZE MILEJ IMPREZKI
    • Gość: basiorra Re: Wina na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:36
      Hej,

Polecam wino Sylmer. Ma napisane (tylko po francusku), że to mieszanka różnych win. Ale mimo to smakuje naprawdę dobrze - sprawdziłam to na wielu imprezach rodzinnych. Wino kosztuje u mnie w sklepie 10.45 zł.
      Inny namiar to wina z Lidla. Piłam również i wiem, że są baardzo dobre. A kosztują chyba do 10 zł czy jakoś tak.
      No i trzecie wino stołowe godne polecenia to Pierre Valade. Ale już trochę więce j kosztuje, bo około 14zł.
      O Sofii radzę zapomnieć. Prędzej Kadarka, ale jakaś wypróbowana.
      Pozdrawiam,

Basia
    • Gość: znawca Re: Wina na wesele IP: 80.54.171.* 27.03.06, 21:01
      Na wesele nigdy się nie stawia wina. Po prostu nie schodzi.Ci co piją to piją
      gorzałkę, a Ci co nie piją nie piją wcale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka