Gość: andy IP: 212.87.244.* 02.04.06, 18:39 Witam mam pytanie czy w częstochowie jest jakiś komis z używanymi wózkami dziecięcymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acrek Re: Wózki dziecięce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:09 Chcesz kupic uzywany czy oddac do komisu . Bo jak kupic to oddam za niwielkie pieniądze mało używanu wózek ( głeboki - spacerowy ) firmy POLAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: Wózki dziecięce IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:28 ...ja teżchętnie "pozbędę" się mojego za jakieś... 3 paczki pampersów (130-140zł). Wózek jest głęboko-spacerowy, składany, granatowy z pomarańczowymi wykończeniami... mojemu dziecku służył 2lata..., ale nie jest zniszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMA Re: Wózki dziecięce IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:38 ....a wracając do pytania z postu, zajrzyj do komisów z art. dziecięcymi. Jeden znajdziesz w bramie za salonem zegarmistrzowskim Rybickich (ul. Wolności- obok dworca PKP), a na drugi natknęłam się ostatnio w alejach NMP (brama za sklepem TROLL w II aleii, ale nie wiem czy mają tam też wózki....?) Jest też w pawilonie al. NIepodległości 40...?(taki piętrowy budynek vis - a vis przystanku tramwajowego przed PZU). Odpowiedz Link Zgłoś
agulia Re: Wózki dziecięce 03.04.06, 14:06 Dzięki za namiary:) Nawet nie wiedziałam... Ja szukam jakiejś parasolki, może być najbrzydsza, byleby tylko tania była i jeździła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Re: Wózki dziecięce IP: 212.87.244.* 04.04.06, 20:45 No właśnie ja też szukam jakiegoś wózka parasolki jak by ktoś miał do sprzedania to chętnie bym go oglądnął. Mam na myśli jakiś wózek z w miarę dużymi kółkami i regulacją siediska do pozycji leżącej i przede wszystkim żeby był lekki Odpowiedz Link Zgłoś