Dodaj do ulubionych

gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:13
czesc kochani jesli mozecie to napiszcie gdzie w Czestochowie mozna kupic
modne ubrania ( bojowki, dzinsy o wyzszym stanie, itp.) w rozmiarze 42 i 44.
Jak sie okazuje w Cz-wie produkuja ubrania glownie do rozm. 40. Jesli chodzi
o wieksze numery to z reguly sa to dziwne ciuchy obszerne i na dodatek w
kolorach tak pokreconych ze hej. Zaluje ze nie ma u nas firm angielskich bo
one troszcza sie o swoje klientki i nawet super przeswitujaca bluzka ma tam
rozmiar 18 czyli nasz okolo 46 - 48. Jesli ktos zna takie slepy w Cz-wie to
bardzo prosze napiszcie gdzie bo tak naprawde wolalabym kupowac u nas. Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.brama.prenet.pl 05.04.06, 18:41
      Mam ten sam problem, jest naprawdę nędza w Częstochowie jeśli o to chodzi, ale
      dziś znalazłam fajny sklep z niezłymi ciuchami także w dużych rozmiarach. Na
      placu Daszyńskiego idąc od Lucas Banku jak miniesz bramę jest sklep z butami
      włoskimi, a wjego drugiej części, chyba nie dawno otwarty, sklep "sandwich" -
      tak mam na reklamówce. Kupiłam śliczny top i sweterek w rozmiarze 44. Niestety
      drogo - zapłaciłam prawie 500 zł. Były też modne spodnie i spódniczki oraz
      bluzeczki także dość odważne.I jeszcze jedna ważna rzecz: pani sprzedająca
      bardzo miła.
      Pozdrawiam mam nadzieję że pojawi się tu więcej informacji o takich sklepach.
      • kasia26_a Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 05.04.06, 20:36
        z tego co widzialam to na Dąbrowskiego na przeciwko Bagateli jest sklep dla puszystych.Na wystawie jest kilka fajnych ubran ale w srodku nie bylam.Mam ten sam problem bo nosze 44 rozm. Wiec o ryneczkowych szmatkach moge zapomniec.....a 500zl za sweterek to stanowczo za duzo.
        • Gość: porada Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: 82.160.21.* 05.04.06, 22:09
          witam :) nie wiem czy to jakies rozwiazanie ale sprobuje. Mozna wejsc na strone
          www.bonprix.pl i zamowic sobie bezplatny katalog z ciuchami. sa osobne strony z
          ubraniami dla puszystych. ciuszki bardzo fajne, jakosciowo tez nienajgorsze.
          czeste promocje. moja sasiadka zamawia co jakis czas i jest zadowolona. jest
          tylko jeden problem- nie mozna tego przymierzc. ale podali tabele rozmiarow. a
          jak sie cos nie spodoba to bez problemu mozna odeslac i zwroca od razu
          pieniadze.pozdrawam :)
          • Gość: Anna Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:50
            słyszałam,,że niedawno w pasażu w Tesco otwarto taki sklep.
        • lulek13 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 06.04.06, 07:49
          polecam sklep przy Dąbrowskiego. Od samego początku jego istnienia jestem jego
          stałą klientką. Wybór ubrań jest duży. Są dość drogie rzeczy jak i tanie.
          Polecam ten sklep również ze względu na fantastyczną obsługę ( Pani Agata!!!),
          która doradzi, w czym jest najlepiej. Jest to jeden z nielicznych sklepów, w
          których klientka nosząca rozmiar co najmniej 44 nie musi się krępować przy
          ekspedientce mającej figurę modelki.
          • Gość: ... Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:32
            Wieści z Mediolanu... Pępki na widok publiczny już niemodne (to dla tych
            różowych). I zdrowiej dla nerek ???
          • Gość: gabik8 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:44
            Lulek13 prosze Cie bardzo napisz w ktorym miejscu dokladnie znajduje sie ten
            sklep. Jesli chodzi o wybor to co mozna tam ciekawego znalezc. Aha mam 29 lat i
            jestem mloda mama, ale czasami chcialabym troszke zaszalec. Dzieki
            • lulek13 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 07.04.06, 08:02
              sklep mieści się przy ul. Dąbrowskiego 11, koło kwiaciarni. tel. 372 64 73. Mam
              nadzieję, że znajdziesz coś ciekawego dla siebie. Dostawy nowych ubrań są dość
              często. Jest to sklep, gdzie na prawdę pomimo, że nie nosisz rozmiaru 36,
              poczujesz się wyjątkowo. Właścicielka sklepu też należy do osób "puszystych",
              dlatego sporwadza takie ubrania, w których sama chciałaby chodzić. Takie jest
              moje zdanie.Możesz również kupić bieliznę. Z tego co widzę, sklep ten ma wiele
              stałych klientek. Pozdrawiam.
          • majka307 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 07.04.06, 10:09
            w którym miejscu jest ten sklep i ma jakąś nazwę
            • majka307 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 07.04.06, 10:11
              sory juz wszystko wiem
        • Gość: gabik8 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:41
          Kasia26_a jak bede miala czas to tam zajrze, ale rzeczywiscie 500 zl to
          naprawde ogrom kasy, jesli znacie jeszcze jakies miejsca z ubraniami o tym
          rozmiarze to piszcie bardzo prosze dzieki za wszelkie podpowiedzi
      • Gość: gabik8 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:38
        Dzieki Kate za podpowiedz, ale 500 stowek to drogo. Fajne sa niektore ciuchy z
        reportera czy top secret ale podejrzewam ze jesli chodzi o roz. 44 moge o nich
        zapomniec. Niestety w Cz-wie jest "bol" jesli chodzi o fajnie ciuchy. Podziwiam
        Dorote Wellman ta dziennikarke, ktora super wyglada zarowno w dzinsach jak i w
        sukience. Niestety ona ma w programie pewnie styliste, ktora wyszukuje jej
        fajne ciuchy.
        • Gość: aka Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 13:13
          często można w Makro trafić na takie rozmiary, ciuchy bardziej sportowe ale
          cena przystępniejsza np jeansy 60zł
          • Gość: Gośka Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.man.czest.pl 08.04.06, 10:57
            Szczerze mówiąc mam rozmiar 40-42, i kupuje w Orsay-u, chociaż nie wszystkie
            ciuchy, które mi się podobają, mają mój rozmiar ale większość,w Reserved również
            można znaleźć rozmaiar 42 i 44. Ale powiem Wam, ze często doprowadza mnie do
            szału, jeżeli nie ma mojego rozmiaru na ciuch , który mi sie podoba!!! Jakby
            kobiety w Cz-wie miały tylko rozmiary 36-38, pozdrawiam większe rozmiary =)
            • Gość: gabik8 Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:09
              dzieki Goska za info ze w Orsay-u mozna kupic wieksze roz. bo ja prawie tam nie
              wchodze. Mam wrazenie ze wiekszosc ciuchow to 38 ale wejde i pomyszkuje moze
              znajde cos wiekszego albo cos co sie baaaaaaaardzo rozciaga i na mnie wejdzie
              jeszcze raz dzieki pozdrawiam
    • Gość: kobietka Łódz kaliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:49
      Na Nowowiejskiego koło Ratusza jest nowy sklep dl puszytstych z wyprzedazami z
      łódzkich fabryk . Spodnie , spódnice , kostiumy.
      Często nowe dostawy .Niskie ceny od 30zł . Choć wydaje mi sie , ze strasznie
      duzo sztucznych materialów. Ale warto zajrzec. Bo tanio.

Poza tym polecam Polnam. Tania odzież.Mnóstwo rzeczy od 42-46. Nowe marynarki
      ze znakomitych firm. Najlepiej zajrzec z samego rana.Doskonałe gatunki
      • Gość: kasia Re: Łódz kaliska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:05
        A gdzie są fajne sukienki wizytowe , lekkie zwiewne i romantyczneale w
        rozmiarze 46-48? Dzięki za podpowiedż !
    • Gość: siostra Re: gdzie w Cz-wie modne ubrania roz. 42-44 IP: 128.163.103.* 12.04.06, 00:33
      Mam stoisko na Placu Jacka nr 15,nie wiem,czy akurat cos wpadnie Ci w oko,ale
      zapraszam serdecznie,jestem producentem,wiec moze cos dla Ciebie
      znajdziemy,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka