Dodaj do ulubionych

BŁĘDY ORT.

IP: *.man.czest.pl 06.04.06, 08:16
Widzę że bardzo ważną rzeczą jest dla was piękna pisownia, z namiętnością
zwracacie ludziom uwagę co do pisowni i dzieję się to zawsze wtedy kiedy nie
macie nic ciekawego do powiedzenia, no ale coś napisac trzeba, prawda ?! Ja
myśle że to nie przedszkole i jak się komuś niepodoba to niech tego nie czyta.

Ale z was prostaczki !
Obserwuj wątek
    • Gość: expertum credere p Re: BŁĘDY ORT. IP: 83.141.95.* 06.04.06, 10:52
      ja to jakbym nawet nie mógł czepić sie do twojej nienagannej ortografii, to zawsze mogę wytknąć ci stylistyczny dysonans w postaci "z zawziętością". Z punktu widzenia ekonomii językowej ładniej, prościej i w ogóle gramotniej byłoby napisać "zawzięcie". Przez litość nie wspomnę już o denności postawy broniącej niechlujność niektórych, co nawet nie zadają sobie trudu żeby jako-tako poprawnie pisac i się wysławiać. Zobacz w lusterku na wideoklipie: www.itakpowiem.pl

---------------------------------------------------
      ps. w ramach zabijania czasu bawię się lynxem wskutek czego post ten może ukazać się w sposób nieprzewidziany. Swoją drogą fajnie przypomnieć sobie jak wygłądał net bez explorera i całej hałastry przypadkowych ludzi, którym komputer "zbłądził pod strzechy" (cyt. za: Adam Mickiewicz).
      bulba
    • wiera1960 Re: BŁĘDY ORT. 06.04.06, 13:54
      Gość portalu: kuba napisał(a):

> Widzę że bardzo ważną rzeczą jest dla was piękna pisownia, z namiętnością
      > zwracacie ludziom uwagę co do pisowni i dzieję się to zawsze wtedy kiedy nie
      > macie nic ciekawego do powiedzenia, no ale coś napisac trzeba, prawda ?! Ja
      > myśle że to nie przedszkole i jak się komuś niepodoba to niech tego nie czyta.
      >
      > Ale z was prostaczki !

KUBA ty BUCU !!!
      aleś ćwoku temat rozpoczął, ty to kretynie masz co napisać !!
    • Gość: kuba Re: BŁĘDY ORT. IP: *.man.czest.pl 06.04.06, 15:26
      jak już napisałem - nie chcesz nie czytaj!!! a temat jest bardzo dobry, myślę że
      nawet trafiony w 10-tkę ! a ćwoka szukaj sobie w rodzinie !!!
      pozdrawiam
      • bujaka_jamajka Re: BŁĘDY ORT. 06.04.06, 15:50
        wienc suhaj kóbo jak lóbirz jak ktoś wali takie błendy ortograwiczne rze na
        kilometr rarzą to se czytaj jak ludzie niszczom nasz jenzyk ojczysty, niedógo
        to nikt nie bendzie sie umiał poprawnie po polsku wysławiać jak tacy ludzie jak
        ty bendom pszymykac na to oczy... jak ktos nie wie jak sie pirze jakies słowo
        i napisze je z blendem to hyba lepiej rzeby go ktos poprawil nieprawdasz?
        • Gość: ndege Re: BŁĘDY ORT. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:37
          o matko!!
          ktoś się musiał namęczyć robiąc taką ilość błędów w tak krótkiej wypowiedzi ;)
    • Gość: POLO Re: BŁĘDY ORT. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:35
      Popieram w 1000% drobna liter ówka a już szum i hałas na całe forum niestety
      jak ktos nie mam nic ciekawego do powiedzenia to czepia sie głópoty.
    • bujaka_jamajka Re: BŁĘDY ORT. 06.04.06, 21:30
      Ale jak sie zdarzy komuś literówka to przecież się nikt nie czepia...chodzi tu
      o błędy ortograficzne:)

P.S. bardzo się namęczyłam robiąc tle błędów... kurcze nawet nie wiedziałam że
      to takie trudne:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka