Dodaj do ulubionych

Pytanie czy to wirus komp.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:57
Dostałam na poczte zaproszenie na forum,Ja sie na tym nie znam więc pytam
fachowców.jak wpisuje na gogle pisze,linki sponsorowane,pisze też nadawca
lila priv.Może tego nie ruszać ,bo to może być wirus,ja mam komputer i
internet od niedawna.To co mam wpisać,to ciąg znaków.doradzie prosze może
spotkaliście się z czymś takim?
Obserwuj wątek
    • Gość: 12.12m Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:22
      a masz zainstalowanego antywirusa,jak tak to jakiego?
    • Gość: 12.12m Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:25
      raczej nie otwieram takich emaili od nieznajomych,usun go najlepiej.
    • Gość: 12.12m Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:26
      najlepiej jakbys miala takiego antywirusa ktory skanuje tez poczte.
    • Gość: parabolka Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:51
      Mam zainstalowany program Arca vir,tylko ze słyszałam ze nawet takie programy
      nic nie dadzą jak ma cos takiego ten wirus jak polecenie zezwalam.Kazdy mi
      doradza inaczej.Dziekuje za zainteresowanie bo myslałam ze zle temat załozyłam
      i moze nikt nie zajrzy ,tyle ze po fakcie się zorientiwałam ze nie tak powinnam
      zapytac.
      • Gość: 12.12m Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:00
        ja mam kasperskiego personal pro i jestem zadowolona,wszysko super blokuje
    • qmar Re: Pytanie czy to wirus komp. 09.04.06, 16:42
      rozumiem że w poczcie dostałaś zaproszenie na forum...
      często po założeniu konta na forum trzeba je aktywować - właśnie wtedy po
      adresie występuje "dziwny ciąg znaków"
      jeśli to mail od systemu z forum (adres forum chyba znasz) - to przeczytaj go -
      i postępuj wg instrukcji.
      jeśli nie znasz adresu z którego przyszedł mail - najbezpieczniej będzie go
      usunąć

a przy okazji - zupełnie nie zrozumiałem 2/3 twojego postu...
      od pisania na google
      spróbuj napisać tak - żebyśmy.. zrozumieli?
      spokojnie i bez emocji ;)
      pozdrawiam
      • Gość: parabolka Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:50
        Dziękuje za rady i przepraszam za słabą komunikatywność,muszę pocwiczyc bo mi
        nie gra mówienie z pisaniem.Ja ogólnie to same emocje.A tego ciągu znaków nie
        znam.Zresztą napisze je www.fre 4web.pl/3/0,130110,default.htlm.Nie będę juz
        tego ruszać,tyle tylko ze ta ciekawość.Pozdrawiam.
        • Gość: dn Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:20
          pod adresem:

free4web.pl/3/0,130110,default.html
          rzeczywiście jest wejście na forum, ale trzeba być zalogowanym i podać hasło
          możesz śmiało kliknąć w powyższy link - otworzy się strona
          może to Ci coś powie
          pozdrawiam

PS
          strona główna tego serwisu tutaj:

free4web.pl/1/0,default.html
          • Gość: parabolka Re: Pytanie czy to wirus komp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:11
            DZIEKUJE PIEKNIE,,DOBRY CZŁOWIEKU"ZYCZE CI ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka