Dodaj do ulubionych

endokrynolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:40
poszukuje dobrego(najlepszego)ginekologa - endokrynologa z częstochowy znacie
takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: endokrynolog IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 12.04.06, 19:05
      Mnie też interesują takie informacje.
      • Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:21
        nikt nic nie wie? mam powazny problem naprawde potrzebuje pomocy!!!
        • Gość: bbb Re: endokrynolog IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 13.04.06, 14:39
          Dosc dawno temu bylam u pewnej Pani endokrynolog w Medyku, nie pamietam
          nazwisko, wiem tylko ze przyjezdzala z Lodzi, polecila mi ja kolezanka
          zadowolona z jej uslug:) Ja tez bylam zadowolona, wiec jest godna polecenia...o
          ile nadal tam przyjmuje
    • Gość: Sussi Re: endokrynolog IP: *.prenet.pl 13.04.06, 16:34
      Niestety ale nie mam chyba dla Ciebie dobrych wiadomości, ale z tego co się
      orienruję to w Częstochowie niestety nie ma dobrych ginekologów endokrynologów.
      Przepraszm jeśli się mylę, ale to zdanie usłyszałam od lekarza w przychodni gdy
      się do niego zgłosiłam z takim pytaniem. Lekarz polecił mi kilka szpitali na
      śląsku - ja wybrałam Katowice na ul.Medyków.
      • Gość: wxb Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 17:05
        Pani dr Stokłosa-Brzezin na Parkitce.
        • Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:31
          Potwierdzam, tylko dr. Brzezin.
          • Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:34
            czy dr brzezin to endokrynolog czy ginekolog - endokrynolog? przyjmuje prywatnie
            czy w ramachnfz?
            • Gość: nina, ta pierwsza! Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:47
              To ginekolog endokrynolog. Przyjmuje tylko prywatnie na u. Rocha 161.
              • Gość: A-Layne Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:35
                Nie polecam endokrynologów w Cz-wie. Byłam u dr Franusiak(w ramach NFZ)nie dość
                że wyczekałam sie 3 miechy na pierwszą wizytę to jeszcze p<doktor> nic nie
                "wykryła"-wszystko było ok!!!(a kolejna wizyta miała być teraz w marcu,ale tak
                długo nie zamierzałam czekać..) na początku stycznia dostałam od innej p.doktor
                skierowanie do Katowic(szpital kliniczny Ligota-ul.Medyków)i w lutym pojechałam
                na badania i niestety wyszło to czego się spodziewałam....."Gorąco" odradzam
                lekarzy z naszego miasteczka-bynajmniej w tym temacie poruszają się jak dzieci
                we mgle - smutne,ale prawdziwe.
                Pozdrawiam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka