Gość: nina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:40 poszukuje dobrego(najlepszego)ginekologa - endokrynologa z częstochowy znacie takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: endokrynolog IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 12.04.06, 19:05 Mnie też interesują takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:21 nikt nic nie wie? mam powazny problem naprawde potrzebuje pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: endokrynolog IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 13.04.06, 14:39 Dosc dawno temu bylam u pewnej Pani endokrynolog w Medyku, nie pamietam nazwisko, wiem tylko ze przyjezdzala z Lodzi, polecila mi ja kolezanka zadowolona z jej uslug:) Ja tez bylam zadowolona, wiec jest godna polecenia...o ile nadal tam przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sussi Re: endokrynolog IP: *.prenet.pl 13.04.06, 16:34 Niestety ale nie mam chyba dla Ciebie dobrych wiadomości, ale z tego co się orienruję to w Częstochowie niestety nie ma dobrych ginekologów endokrynologów. Przepraszm jeśli się mylę, ale to zdanie usłyszałam od lekarza w przychodni gdy się do niego zgłosiłam z takim pytaniem. Lekarz polecił mi kilka szpitali na śląsku - ja wybrałam Katowice na ul.Medyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxb Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 17:05 Pani dr Stokłosa-Brzezin na Parkitce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:31 Potwierdzam, tylko dr. Brzezin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:34 czy dr brzezin to endokrynolog czy ginekolog - endokrynolog? przyjmuje prywatnie czy w ramachnfz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina, ta pierwsza! Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:47 To ginekolog endokrynolog. Przyjmuje tylko prywatnie na u. Rocha 161. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:35 Nie polecam endokrynologów w Cz-wie. Byłam u dr Franusiak(w ramach NFZ)nie dość że wyczekałam sie 3 miechy na pierwszą wizytę to jeszcze p<doktor> nic nie "wykryła"-wszystko było ok!!!(a kolejna wizyta miała być teraz w marcu,ale tak długo nie zamierzałam czekać..) na początku stycznia dostałam od innej p.doktor skierowanie do Katowic(szpital kliniczny Ligota-ul.Medyków)i w lutym pojechałam na badania i niestety wyszło to czego się spodziewałam....."Gorąco" odradzam lekarzy z naszego miasteczka-bynajmniej w tym temacie poruszają się jak dzieci we mgle - smutne,ale prawdziwe. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś