Dodaj do ulubionych

Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty !

IP: 195.116.125.* 18.04.06, 17:45
Cześć !

Dowiedziałem się, że na 100% rusza w tym roku cykl imprez pod tytułem
"Jurajskie Natarcie 2006"
Szykują się niezłe koncerty na tej naszej jurze ;)

W długi majowy weekend ma być festiwal, chyba będzie nieźle patrząc po osobach
w jury.

Byłem kiedyś na takiej imprezie w Podlesicach ... była niezła jazda !
Obserwuj wątek
    • Gość: ByFalce Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.ajd.czest.pl 18.04.06, 17:55
      Zgadzam sie to sa fajne imprezki
      maja stronke:
      www.jurajskienatarcie.pl
      • Gość: ania Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:02
        w myszkowie kaya w lublincu lzy w balchowni goya a w czewie ...chrzaszcze....i
        nie chodzi mi tu o moje gusta muzyczne ale o tzw. popularnosc...bycie na
        topie...czewa jak zwykle ma "najwieksze " gwiazdy...... db ze choc habakuk zagra
        w sierpnu!!!
        • Gość: piotruś pan Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:10
          Ale mamy Gaude Mater i prezydenta, który 1% dochodu oddaje jak zadeklarował na
          Caritas i który się nie myli.
    • Gość: piotruś pan Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:54
      www.jurajskienatarcie.pl
      obejrzyjcie bo plany są naprawdę imponujące.
      Czytam zapowiedzi i oczom nie wierzę.
      • Gość: Janosik Jurajskie Granie IP: 195.116.125.* 18.04.06, 18:57
        Ciekawy jestem czy beda jakies kapele z naszego podworka na festiwalu ... ?
        granie.jurajskienatarcie.pl
      • Gość: cc Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: 207.234.209.* 20.04.06, 06:48
        A widziaĹ?eĹ? Pitrusiu \"Reagge Days\" i koncert Mikey Dread z zespoĹ?em \"Dread at
        the Controls\" ... ?!!!

To bedzie jazda bez trzymanki !
        • Gość: qa Mikey Dread IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:14
          www.mikeydread.com/
          • Gość: qa Re: Mikey Dread IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:30
            Towarzyszyć mu będzie DREAD at the CONTROLS BAND -
            www.mikeydread.com/mikeysband.htm
            Na prawdę konkretna ekipa:)
            Niektórzy z nich tworzą historię reggae od ponad 30 lat.
    • Gość: xx Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.icis.pcz.pl 20.04.06, 09:38
      Wiadomo kto jest glownym sponsorem - Kompania Piwowarska.
      • Gość: jasiu... No i co z tego??? IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 20.04.06, 11:07
        Skoro chcą inwestować w kulturę masową?
        • Gość: xx Re: No i co z tego??? IP: *.icis.pcz.pl 20.04.06, 14:38
          To wlasnie dobrze. Po prostu wiadomo skad taki rozmach.
    • Gość: Sztudent Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.ajd.czest.pl 21.04.06, 11:54
      A czy oprocz tej strony jest gdzies jakas reklama ?
      Czemu ja jeszcze o tym nie wiedzialem ?
      • Gość: mrumru Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:21
        wczoraj w dzienniku zachodnim
    • Gość: Bileter Za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:51
      Czy na pewno wszystkie koncerty będą za darmo? Czy znowu przy bramie będą
      bileciki "oferować"?
      • Gość: Janosik Re: Za darmo? IP: 195.116.125.* 22.04.06, 08:24
        Od pierwszej imprezy pod tytułem "Jurajskie Natarcie" zawsze było za darmo -
        myśle ze to sie nie zmieni.
        Jedynie kielbaske i browar trzeba sobie kupic ;)
        • Gość: darek Dlaczego Gazeta nic ne pisze o Festiwalu w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 12:22
          Olsztynie i w ogóle o całym cyklu Jurajskie Natarcie 2006 ?
          Przecież jeżeli zostaną zrealizowane zapowiedzi to będzie największe letenie
          wydarzenie w regionie.
          Nawet niedżwiedzie się już obudziły a p. Piersiak ?
          • Gość: gosc Re: Dlaczego Gazeta nic ne pisze o Festiwalu w IP: *.ajd.czest.pl 23.04.06, 15:28
            wlasnie ! w koncu sie cos dzieje ... a ludziska nic nie wiedza !
            Potem znowu ktos napisze ze nie wiedzial itp. nie dotral bo czyta tylko jedna
            ulubiona gazete - a tam nic nie bylo, smutne to jest.

Pewnie po fakcie wszystkie gazety napisza ze byla fajna impreza tylko
            zapomnieli napisac przed ... lol
            • Gość: mróz Re: Dlaczego Gazeta nic ne pisze o Festiwalu w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:43
              Wszystkie siły zbierają na Gaude Mater , ha, ha , ha ............
              • Gość: gwizd Jasnowidz, faktycznie Gaude Mater w dzisiejszej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:15
                gazecie i faktycznie warto wejść na stronę www.jurajskienatarcie.pl
                Gazeto cenzura nic nie da, zresztą ciekawe jakie są jej powody,
                przecież De Mono nie jest na cenzurowanym o co wam chodzi ?
                Boi cie się o konkurencję dla gaude mater przecież ta imprezka jest
                bezkonkurencyjna.
                • Gość: proś Re: Jasnowidz, faktycznie Gaude Mater w dzisiejsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:30
                  O tak konkurencji to na pewno ten worek bez dna nie ma, gdzie znjdzie się tak
                  głupie miasto by wydawać na taki knot taką kasę?
                  No z wyjątkiem Korei płn. czy Kuby tam też władza ma pomysła i ambicje.
    • anonim_czestochowa Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! 25.04.06, 08:47
      A zapomnieliscie jak ostatnio wycinano strony z gazet w przeddzien wydania ?!?

Cenzura, rozmowy kontrolowane, kwa, kwa ;)

• Gość: kwa Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:48
        Ale co ma do tego jurajskie natarcie ?
        Kto wie niech się powchwali ?
        • Gość: histeryk Re: Jurajskie Natarcie 2006 - koncerty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:51
          Natarcie kojarzy się z ofensywą, a jeżeli chodzi tu o ofensywę Armii Czerwonej
          ze stycznia 1945 r., która wtedy rozpoczęłą okupacje Jury ?
          I co, kogo chcą uczcić organizatorzy Jurajskiego Natarcia ?
          Pochwalam czujność Wyborczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka