agus777 20.04.06, 09:22 Jak myslicie czy jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dom Re: Pediatra Z.Banasiak IP: 195.117.19.* 20.04.06, 09:47 tak nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
agus777 Re: Pediatra Z.Banasiak 20.04.06, 09:56 A czy przyjmuje o każdej porze dnia, nawet i w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Re: Pediatra Z.Banasiak IP: *.crowley.pl 20.04.06, 11:20 jest ok, chodzę tam z 2 swoich dzieci. przyjmuje codziennie, w weekendy też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojak Re: Pediatra Z.Banasiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 07:43 Uważam , że TAK. Chodzę do niego od 20 lat /a może kilka lat więcej/. POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Pediatra Z.Banasiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 08:18 A może podacie "namiary" na tego lekarza, mam trzyletnie dziecko i jak to mówią- Strzeżonego Pan Bóg strzeże. Lepiej nie mieć potrzeby korzystania z pomocy ale nigdy nic nie wiadomo. Będę wdzięczna za "namiary". Pozdrawiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Pediatra Z.Banasiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:49 Doktor Banasiak mieszka i przyjmuej na ulicy Stanisławy (jadąc od centrum ulicą Barbary, pierwsza w prawo za Orlenem). Przyjmuje o każdej porze, jest niedrogi i zawsze trafnie wydaje diagnozę. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
martiqa Re: Pediatra Z.Banasiak 21.04.06, 19:27 Leczył mnie jak byłam dzieckiem,teraz chodzię do niego z moimi dzieciaczkami.Uchronił je kilka razy przed szpitalem,bo miały skierowanie z przychodni!Uważam,że jest naprawdę wart polecenia.Co też ważne nie zdziera za wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś