Dodaj do ulubionych

woreczek żółciowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:44
Czy ktos zna dobrego lekarza,do którego mozna by isć zbadać woreczek żółciowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: woreczek żółciowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 01:23
      znam
      • Gość: omega333 Re: woreczek żółciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 11:30
        to podaj
        • Gość: monika Re: woreczek żółciowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:41
          tylko dr Jabłonka w szpitalu na Blachowni!
          • Gość: Kasiaaa Re: woreczek żółciowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:35
            J arowniez polecam dr.Jabłonke.Wspanialy i kompetentny czlowiek.
            • basiorra Re: woreczek żółciowy 01.05.06, 00:58
              Nie wiem, czy to ten doktor zajmował się moją babcią, ale była operowana właśnie w Blachowni. Rokowania nie były najlepsze. Miesiąc po operacji babcia tańczyła na weselu :-)
        • Gość: omega333 Re: woreczek żółciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:54
          A jak do niego mozna sie dostać?Przyjmujew szpitalu na skierowanie czy prywatnie?
      • Gość: Riki Re: woreczek żółciowy IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:18
        dr Jabłonka przyjmuje gdzies w III aleji naprzeciwko Sienkiewicza dokładny
        adres znjdziesz w ogłoszeniach Zycia Częstochowy,ale ja polecam dobrgo chirurga
        na Tysiącleciu nazywa się Uton i na Zawodziu drKopeć .
        • Gość: tyzio Re: woreczek żółciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:47
          nie Uton tylko Unton jest ordynatorem na tysiącleciu na chirurgii. A dr. Kopeć
          raczej teraz specjalizuje się tylko w chorobach sutka
          • Gość: Kasiaaa Re: woreczek żółciowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:36
            Dr.Jabłonka przyjmuje w prywatnie w przychodni w ostatnim budynku przed
            cepela.W gazecie wyborczej znajdziesz nr tel na komorke.Zadzwon wczesniej i sie
            umow.
            • Gość: omega333 Re: woreczek żółciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:01
              ---
              • Gość: Gość Re: woreczek żółciowy IP: *.com / *.venaritmo.com 04.05.06, 15:02
                Dwa miesiące temu operował mnie dr Kopeć na Zawodziu. Wszystko poszło gładko,pozostał mi niewielki ślad po operacji.
    • Gość: Iwa Re: woreczek żółciowy IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:15
      Moja znajoma też była niedawno operowana przez doktora Kopcia ,czuje się dobrze
      i bardzo go chwali.
      • omega333 Re: woreczek żółciowy 05.05.06, 20:02
        /
        • Gość: omega333 Re: woreczek żółciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:39
          a jakim sposobem byla operowana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka