Dodaj do ulubionych

Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec

10.05.06, 15:34
Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec. Napisałem, ze wypowiedzi
dyskutantów nie wnoszą nic nowego a jest to tylko młócenie słomy a inaczej
nabijanie postów z czego chełpi się to forum. Napisałem, że te wypowiedzi
Wasze nie są warte funta kłaków i dobrze by było żeby "dyskutanci" zdali sobie
z tego sprawę. Na dowód przywołałem wątek "Lubliniec pięknieje w oczach" I
wypowiedzi: 1.Ano, aż chce sie żyć 2.Masz rację 3.To nasza dewiza 4.Przeciez
wiem 5.Nasz dewiza najbardziej pasuje do miasta.
A przecież można było opisać to piekno na które czekałem!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41527776&a=41555011
Obserwuj wątek
    • crux_lc Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 10.05.06, 15:38
      jeśli ci sie to forum nie podoba to tu nie wchodź, proste i lepiej będzie leśli
      zostawisz je w spokoju, skąd kolwiek jestes!
      • mussou Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 10.05.06, 15:48
        crux_lc napisał: czyli załozyciel, inaczej Admin tak pisze:

> jeśli ci sie to forum nie podoba to tu nie wchodź, proste i lepiej będzie leśli
        >
        > zostawisz je w spokoju, skąd kolwiek jestes!

Proponuje przeczytac regulamin forum i nie szarogęsić się Panie Adminie. To były
        moje zyczliwe rady w trosce o Wasze forum a usuniecie mojego wątku z forum to
        nadużycie załozyciela które mogą mieć epilog w Gazecie pl To że komuś się forum
        nie podoba nie oznacza, ze trzeba go z niego usuwać.
        • crux_lc Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 10.05.06, 15:55
          dzięki za taką troske, mi sie forum podoba.

A jeśli tobie sie nie podoba to na nie nie wchodź
    • mussou i admin usuwa moje wypowiedzi... 10.05.06, 15:38

Może ta moja uwaga spowoduje, że wątek rozwinie się, bo cieniutkie to Wasze
      forum. Wątek... i jeden, czasem dwa posty. Co to za dyskusja?
      Weźmy taki temat. "Jak mieszkać to tylko w Lublińcu". Jakie wypowiedzi?
      1.Zgadzam się. 2.Super 3.masz rację 4.Lubliniec najlepszy
      Proszę pani to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pani. Nic. Taka
      proszę pani... Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
      Proszę pani... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje.
      Proszę pani...Normalnie... Patrzę, patrzę na to... No i aż mi się chce wyjść
      z... forum, proszę pani... I wychodzę...
      • crux_lc powtarzać sie nie będe 10.05.06, 15:40
        przeczytaj to co napisałem wyżej
    • sandra_z_lublinca Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 10.05.06, 15:42
      no właśnie, jak ci nie pais to tu nie właź!!! Ja ze wszystkich lublinieckich
      forów najbardziej lubie to:)
    • lopadko Administrator Forum powinien przywrócic post musso 10.05.06, 16:31
      Skandal!!!!

crux_lc napisał: czyli załozyciel, inaczej Admin tak pisze:

> jeśli ci sie to forum nie podoba to tu nie wchodź, proste i lepiej będzie leśli
      >
      > zostawisz je w spokoju, skąd kolwiek jestes!

Proponuje przeczytac regulamin forum i nie szarogęsić się Panie Adminie. To były
      moje zyczliwe rady w trosce o Wasze forum a usuniecie mojego wątku z forum to
      nadużycie załozyciela które mogą mieć epilog w Gazecie pl To że komuś się forum
      nie podoba nie oznacza, ze trzeba go z niego usuwać.

Ja tez tak uważam. Administrator Forum powinien przywrócic post mussou. Mussou
      ma rację, żenujące są wasze wypowiedzi. Czasami zdaje mi sie że cruz to sandra a
      sandra to crux. Jedno jest pewne, forum dostało nauczkę z którego nie chce
      skorzystać.
      • siella Re: Administrator Forum powinien przywrócic post 11.05.06, 06:37
        Jaką nauczke... o czym wy gadacie. Crux ma racje, jeśli wam sie nie podoba to
        spadajcie stąd!! My na wasze forum nie wchodzimy!!!

Cruxie, nic nie przywracaj, niech oni tez mają nauczke;)
        • lopadko Re: Administrator Forum powinien przywrócic post 11.05.06, 07:44
          Przedstawiacie obraz Lublińca fałszywy. Byłem parę razy w tym mieście, jest
          normalnie, za to wasz stosunek i wyobrażenie o forum nienormalny. Nikt przy
          zdrowych zmysłach się nie zamyka w sobie bo to paranoja. Nie bedę tu wchodził,
          pogadajcie (pogadaj) sobie, zazwyczaj z samym sobą, haha - jak ma wam ,( tobie)
          to ulżyc.
          • scrooge16 A teraz zdrowe podejście do sprawy: 11.05.06, 13:07
            Crux powinien przywrócić tamten temat. Z prostego powodu: to forum figuruje na
            liście jako otwarte, więc każdy może sobie pisać tutaj, co chce, byleby nikogo
            nie obrażał z nazwiska. Takie są prawa wolności słowa.

Po drugie: forum, na którym piszemy powinno się rozwijać. Każdy tego przecież
            chce. Jeśli zakażecie ludziom wyrażać nawet uwag krytycznych, to oznaczać to
            będzie stagnację. Uwagi krytyczne także są potrzebne. Jeśli ktoś nie potrafi
            posłuchać krytyki na swój temat to niech nie zakłada żadnego forum. I niech
            żyje zamknięty w swoim kręgu, jeśli na siłę nie chce, by ktokolwiek miał inne
            zdanie niż on.

Podzielam opinię, że na tym forum pisane są czasami rzeczy, które można wrzucić
            do wspólnego worka o nazwie "pierdoły". Ale nie wszystkie tematy są pierdołami.
            Trzeba też dostrzec pozytywne aspekty działalności tego forum. Tutaj
            przedstawiane są np. różne ciekawe informacje. Gdyby np. redakcja Gazety
            Wyborczej w Częstochowie chciała rozładować napięcie z Lublińczanami, mającymi
            już dosyć ciągłego pomijania naszego miasta na łamach GW, to mogłaby spokojnie
            z tych informacji skorzystać i na swoich łamach część z nich opublikować.

Plagą forum jest jego zaśmiecanie właśnie tekstami typu "miasto zielonych
            klimatów" i cała reszta, którą przytoczył mussou. Pozytywem jest nasze
            sielankowe forumowe życie. Z dala od problemów politycznych, którymi żyją inne
            fora. Dlatego niech nas mussou nie straszy wyłączeniem forum, bo ja nie
            dostrzegam potrzeby stawiania takiej błahej sprawy na ostrzu noża. I to zarówno
            ze strony mussou, jak i cruxa, który, mam nadzieję, mojego zdrowego podejścia
            nie wykasuje, a inni je przeczytają i zastosują w rzeczywistości.

Pozdrawiam
    • lubliniecki Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 11.05.06, 14:46
      Każda sroka swój ogon chwali, dla mnie (jak zapewne dla większości lublińczan)
      Lubliniec jest najlepszy!!! Wszystkie wontki na tym forum (i plany o
      inwestycjach są prawdziwe) więc nie wiem po co ta kłótnia.
    • sandra_z_lublinca Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 11.05.06, 14:47
      nie będe "lopatko" komentowac twoich głupich uwag, bo po co.

Bardzo dobrze idź sobie stąd:P

Scrooge, na innych forach widnieją jeszcze głupsze tamaty, na forum gazety
      wyborczej jest ważna jak największa ilośc postrów.
    • wmatyja13 Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 11.05.06, 22:43
      Święta Prawda... To forum jest jakieś sfałszowane. parę osób pod pozorem
      dyskusji zamieszcza linki do artykułów w Wyborczej. Śmierdzi tu manipulacją.
      Płacą wam za pozorowanie dyskusji???
    • ykukyku Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 12.05.06, 12:49
      Lubliniec wcale nie jest spoko. Lubliniec jest be. Was się nie da czytać. Nie
      przyjmujecie w ogóle głosów krytycznych a ona jest potrzebna zawsze. Nawet
      kiedyś król miał nadwornego błazna który w komediowy sposób przygadywał mu, a
      wtedy on, znaczy król starał się nie popełniać błędów. Mądry człowiek potrafi
      przełknąc krytykę, wyciągnąc wnioski i stać sie lepszym. Głupi będzie szkodził.
      Wystawiacie złe świadectwo mieszkańcom. Szkoda czasu.
    • lorusia4 Uf! Trzeba otworzyc okno bo dusi kadzidło. 12.05.06, 23:53
      Strasznie się wychwalacie i trąbicie o swych "osiągnieciach" Zalatuje mi ta
      pisanina Urzędem. Dziwnie też chodzicie stadami i robicie sobie z forum czat.
      Świetnie to ujął Mussouu Lubliniec pięknieje w oczach" I
      > wypowiedzi: 1.Ano, aż chce sie żyć 2.Masz rację 3.To nasza dewiza 4.Przeciez
      > wiem 5.Nasz dewiza najbardziej pasuje do miasta.
      Płacą wam za to?
      wyróżnienie dla Miasta Lubliniec za udział w
      wojewódzkim finale Ogólnopolskiego Konkursu „Grunt na Medal 2005”.
      certyfikat za udział Urzędu Miejskiego w akcji „Przejrzysta Polska”.
      Lubliniec najlepszy!
      Uf! Trzeba otworzyc okno bo dusi kadzidło.
    • mussou kasować tylko potrafia, grzecznością nie grzeszą 16.05.06, 21:11

Nie tylko ja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41427326&a=41908752

kattowitzer_gieksa napisał:

> Co sie czubki burzycie chcecie sie odłączyć i kasujecie moj post nie takich
      > medalikorzy nam naprawde na Śląsku nie potrzeba i jeszcze do tego wiesniaki jak
      >
      > sie patrzy kasowac tylko potrafia!!!
      • michal13w Re: kasować tylko potrafia, grzecznością nie grze 21.05.06, 09:28
        Ludzie to wolny kraj jest, a wy brzmicie śmiesznie! Jak wam się poziom dyskusji
        nie podoba to:
        1. nie czytajcie, toć nikt was nie zmusza!
        2. podnieście tenże poziom własnymi wypowiedziami, a nie ograniczajcie się do
        nic nie wnoszącej krytyki!

Zwracam uwagę użytkownikom tego forum, że niejaki lopadko na ten przykład, to
        jakiś nastolatek niedowartościowany, który skacze sobie po różnych forach i
        szuka zwady, wypisuje głupoty żeby zamęt zrobić. Takich ludzi się ignorancją zbywa!
        pozdrawiam
        • sandra_z_lublinca Re: kasować tylko potrafia, grzecznością nie grze 21.05.06, 14:01
          Dzieki michale13w:)

My sie nie przejmujemy takimi buraczkami jak np. lopadko
    • oszatek Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 22.05.06, 14:55
      Sława miasta rośnie, zawistni mówią na Lubliniec Palantów?
      kluczbork.pl/main/forum/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=asc&start=0
      Nie znam miasta. Jak to jest? Zas..any Lubliniec jest czy nie? Tylko mówcie
      prawdę i nie ściemniajcie bo wybieram się do Was.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26289&w=27621873
      • lubliniczanka Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 22.05.06, 15:01
        Na Lubliniec to ludziska od dawna mówią "Palantów" a to dlatego (jak każdy wie)
        ze mamy największy psychiatryk w Polsce.

U nas jest pięknie!!! Przyjedź to sie przkonasz!!!
        • mussou Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 22.05.06, 20:50
          Tak myślałem. Urzędnicy skończyli pracę, godzina 15 haha..., jutro zaś już
          przed 7 bedzie "Lubliniec pięknieje w oczach" Sandra z Lublińca, vel crux -
          lubliczanka- matusek.. i tak do 15.00
    • lopadko Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 22.06.06, 14:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=43984152&v=2&s=0
      Pienkny jest Lubliniec, pienkny...
    • mussou Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 27.07.06, 15:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=45799527&a=45892683
      • miska_co Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 27.07.06, 18:35
        mussou, to co ty robisz na tym forum robi sie już nudne.... wkółko to samo, nie
        stac cie na nic wiecej?
        • mussou wkółko to samo, nie stać Was na nic wiecej? 27.07.06, 19:27
          miska_co napisała:

> mussou, to co ty robisz na tym forum robi sie już nudne.... wkółko to samo, nie
          >
          > stac cie na nic wiecej?

ano..."Lubliniec pięknieje w oczach" I
          wypowiedzi: 1.Ano, aż chce sie żyć 2.Masz rację 3.To nasza dewiza 4.Przeciez
          wiem 5.Nasz dewiza najbardziej pasuje do miasta.
          forum robi sie już nudne.... wkółko to samo, nie
          >
          > stac Was na nic wiecej?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41589475&a=41589711
          • miska_co Re: wkółko to samo, nie stać Was na nic wiecej? 28.07.06, 08:34
            Ja nie wiem, co ty masz jakis kompleks? Zachowujesz sie jak psychicznie chory!
            To nasze forum, jak ci sie nie podoba to tu nie wchodź i nie zawracaj nam
            głowy, bo nikogo nie interesują twoje wypociny.
            • mussou Chore to forum Wasze 28.07.06, 10:45
              miska_co napisała:

> Ja nie wiem, co ty masz jakis kompleks? Zachowujesz sie jak psychicznie chory!
              > To nasze forum, jak ci sie nie podoba to tu nie wchodź i nie zawracaj nam
              > głowy, bo nikogo nie interesują twoje wypociny.

Wypowiedziałem tylko swoje zdanie a Ty masz kompleks zakładu psychiatrycznego. A
              może stamtąd nadajesz?
              Nie podoba mi się i niepokoi też Wasza fobia. Nie lubicie Częstochowy, nie
              lubicie Katowic, nie lubicie życzliwych uwag. Chore to forum Wasze.
              • miska_co Re: Chore to forum Wasze 28.07.06, 10:51
                My nie lubimy Czenstohowy bo mamy swoje powody! Ona tak samo nie lubi nas! Więc
                o tym nie masz zielonego pojęcia.

Chory to ty jestes, nie podoba ci sie to nie wchodź.

jeszcze cos? Czy juz skończyłes?
                • mussou Re: Chore to forum Wasze 28.07.06, 11:24
                  Już samo określenie "Czenstohowa" to przypadek kliniczny. Życzę zdrowią, w końcu
                  macie tam dobrych specjalistów.
                  • miska_co Re: Chore to forum Wasze 28.07.06, 11:33
                    Dziękuje, ale jak oni mówią na nas Palantów to jest wszystko oki:P
    • miska_co Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 28.07.06, 20:16
      :))))
      • mussou Lubliniec pięknieje w oczach, uwielbiam Lubliniec 28.07.06, 21:56
        checheche...

Uwielbiam Lubliniec
        Autor: floriann4
        Data: 28.07.06, 11:10

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
        nie pochodzę z Lublińca, mieszkam tu zaledwie od 8 mies ale kocham to
        miasto... tu wydarzyły sie najszcześliwsze chwile w moim życiu...

ciągle to samo: Lubliniec pięknieje w oczach, uwielbiam Lubliniec itd itd
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41589475
        Rozwińcie jakiś temat, bo najbardziej rozwinięty jest do tej pory mój wątek.
    • mussou Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 29.07.06, 15:14
      > Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec. Napisałem, ze wypowiedzi
      > dyskutantów nie wnoszą nic nowego a jest to tylko młócenie słomy a inaczej
      > nabijanie postów z czego chełpi się to forum. Napisałem, że te wypowiedzi
      > Wasze nie są warte funta kłaków i dobrze by było żeby "dyskutanci" zdali sobie
      > z tego sprawę. Na dowód przywołałem wątek "Lubliniec pięknieje w oczach" I
      > wypowiedzi: 1.Ano, aż chce sie żyć 2.Masz rację 3.To nasza dewiza 4.Przeciez
      > wiem 5.Nasz dewiza najbardziej pasuje do miasta.
      > A przecież można było opisać to piękno na które czekałem!

i jeszcze na bakier z ortografią, chociaz mówią ze do ogólniaka chodziły, cheche...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=45671544&a=46029086
    • mussou Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 04.08.06, 08:19
      Jak promuje się Lubliniec...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46320091&a=46356986
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46320673&a=46345209
      • miska_co Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 04.08.06, 08:35
        Bardzo fajnie sie promuje:))) Powiedz mi skad u ciebie tylko kompleksów na pkt
        L-ca? Co ty masz jakieś nie miłe przeżycie z nim związane?
        • mussou Bardzo fajnie sie promuje? 07.08.06, 09:11
          miska_co napisała:

> Bardzo fajnie sie promuje:))) Powiedz mi skad u ciebie tylko kompleksów na pkt
          > L-ca? Co ty masz jakieś nie miłe przeżycie z nim związane?

Wręcz odwrotnie. Bardzo fajne miasteczko! Niemiło jest czytać tylko Wasze durne
          wpisy, pełne kompleksów i błędów ortograficznych, no i ten brak pomysłów -
          kradniecie wątki.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46489796&a=46491072
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46240569&a=46256922
    • capslocck zgadzam sie z tym 07.08.06, 13:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41589475&v=2&s=0
    • mussou "żenua" 09.08.06, 09:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46610696
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46489796&a=46491072
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46320091&a=46356986
      ...u Was wszystko "żenua". Nie lubimy Czenstohowy, nie lubimy Katowic a teraz
      nie lubimy radia Piekary. Lubliniec za to ma być stolicą województwa...buacha
      cha... a Kazik jest najlepszy. Podrzucacie linki ze stronu urzędowej Waszej
      mieściny, śmierdzą mi te informacje kiepskim urzędnikiem który co minutę
      wypuszcza post z urzędowego komputera. Aby przykryć mój rzeczowy wpis
      "przykrywacie" niedorzecznymi wpisami typu "pada deszcz" "wczoraj też padało"
      "jutro też będzie padało". Kradniecie też wątki a w całej tej Waszej paplaninie
      wychodzi Wasz analfabetyzm bo z ortografią u Was na bakier. "Żenua"
      • mussou Re: "żenua", oj miska, miska... upadnom... cheche 10.08.06, 13:46
        miska_co napisała:

> Czego ten rząd nie nawymyśla, za niedługo wszystkie kopalnie upadnom a i tak
        > jest ich mało.
        > www.lubliniec.naszemiasto.pl/wydarzenia/634193.html

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46674558
        "Nie chcem ale muszem" Ci to powiedzieć - pisze się upadną
    • mussou na pewno pisze się na pewno 14.08.06, 15:28
      miska_co napisała:

> Jest festyn w Lublińcu-Kokotku, i napewno uroczystości na cmentarzu wojskowym.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=46882249&a=46882323
      na pewno piszemy osobno, na pewno. Do szkoły nie chodziłaś Miska?

Pogadała sobie miska-szkazu ze szkau-miska. Długo miska nie czekała bo tylko 2
      minuty che..che... W Lublińcu dyskutanci pojawiają się falami, che..che... I
      jeszcze liczą posty. A masz mój jeszcze jeden. Cieszysz się? A może się czegoś
      nauczysz?
      • mussou Re: na pewno pisze się na pewno 23.08.06, 13:45
        Litości, uszy bolą jak na tą pisaninę Waszą patrzę. To nie żadna złośliwość z
        mojej strony tylko konstruktywna krytyka. Weźcie się za siebie!

NA PEWNO

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=47339582
    • mussou pożądek czy porządek? 17.08.06, 14:21
      crux_l-c napisał:

> Dlaczego miasto nie zrobi pożądku z tą alejką? Pielgrzymki nią chodza na
      > górce lubecką i co widzą.... wstyd!!! Powinni wyremontować tą alejke.
      forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=38695&w=47029841&a=47029841&rep=1&t=1155817029205
      Kiedy zrobicie porządek z ortografią? Jak Was się czyta to uszy bolą.
    • mussou ładny ten Lubliniec, kocham Lubliniec, kocham...ko 23.08.06, 12:40
      jak za dużo miłości to można dostać mdłości
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=47334592
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=41589475&a=41589711
      powtarzacie się. Czy na forum lublinieckim jest admin?
    • capslocck Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 23.08.06, 19:22
      To forum to jedna osoba no góra dwie a sprawia wrażenie wlasciwie jednej która
      stawia pytanie i odpowiada sobie. Szkoda ze nie bierze sobie krytyvcznych uwag
      do siebie. To forum umiera.
      • mussou żadko czy rzadko? można sie zesrać na rzadko 27.08.06, 12:03
        jak się czyta takie dyrdymały.
        Ta osoba plecie trzy po trzy i robi także potworne błędy ortograficzne!
        • Re: Czy piastowie byli patriotami? Ciekawe no nie
        blaida 26.08.06, 20:00 + odpowiedz

Ja co do tego ze jestem polakiem to sie raczej nie wstydze. Jęlsi już to bardzo
        żadko. Ale pocieszam sie tym ze mieszkam w Lublińcu:)

• Re: Czy piastowie byli patriotami? Ciekawe no nie
        blaida 26.08.06, 20:01 + odpowiedz

W takim wspaniałym mieście:)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=47534334&v=2&s=0

Ta sobie myślę, że ta osoba dostała prikaz wypromowania Lublińca ale robi to
        fatalnie! Czy w Lublińcu nie ma wykształconej i inteligentnej osoby żeby tą
        robotę zrobiła?
    • lopadko crux_I-c, to Ty icesurfer914 03.09.06, 14:21

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=47847914&a=47847914
      i tu tez forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38695&w=47877881
    • lopadko Re: Wypowiedziałem swoje zdanie o forum Lubliniec 23.09.06, 13:13
      Co tak na forum Lubliniec dzisiaj cicho? Urzendnicy mają wolne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka