Dodaj do ulubionych

Lokal na chrzciny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:26
Witam wszystkich! W niedługim czasie planuję chrzciny swojego dziecka i w
związku z tym proszę Was o polecenie jakiegoś lokalu gdzie serwują dobre
jedzenie za rozsadną cenę, najlepiej w Śródmieściu.
Obserwuj wątek
    • kasiavip00 Re: Lokal na chrzciny 11.05.06, 00:11
      Dołączam się do tej prośby.
      Szukam dobrego lokalu w okolicy Północy nadającego się na taką uroczystość.
      • Gość: Kasiaaa Re: Lokal na chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:05
        Na połnocy to polecm nowo otwarta restauracje "Pokusa" na ul.Brata Alberta.Nie
        wiem jakie ceny.
      • Gość: ELI Re: Lokal na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:34
        A co powiecie na temat lokalu na promenadzie "Malaga"?
        • leandrao Re: Lokal na chrzciny 11.05.06, 07:40
          "Podróże Kulinarne" naprzeciwko Mrówkowca. Bardzo dobre jedzonko, ładny
          wystrój, a poza tym rozsądne ceny.
        • Gość: kobieta Re: Lokal na chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:13
          Polecam, znajomi robili tam chrziny dziecka i my też robimy tam przyjęcie 2
          lipca. Mieliśmy już tam wesele i bawiliśmy się na weselu znajomych i naprawdę
          lokal godny polecenia. Właściciele bardzo mili i konkretni a ceny przystępne.
      • Gość: gonia Re: Lokal na chrzciny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:07
        Witam, ostatnio byłam na roczku w barze Oleńka na parkingu za Jasną Górą a za
        tydzień wyprawiam tam komunię. Pyszne jedzonko, za rozsądną cenę i w cenie jest
        wszystko,za wyjątkiem alkoholu. Polecam.
    • Gość: Rysiek Re: Lokal na chrzciny IP: *.34.pl / 80.51.236.* 11.05.06, 12:45
      tel. 511113473
    • Gość: Gosia Re: Lokal na chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:04
      Moja znajoma robiła chrzciny w takim mały lokalu na Kopernika, na przeciwko
      chyba przychodni zdrowia. Było całkiem sympatycznie. Ceny dość przystępne.
      Kontakt u p. Kierowniczki baru w Nocie.
      • Gość: bart Re: Lokal na chrzciny IP: 217.96.15.* 11.05.06, 20:13
        Również polecam.
        Cena 60 zl od osoby w tym dwa dania gorące, zimna płyta.
        W ogóle zajebista knajpa, nazywa się retro. Żarcie dobre obsługa miła
        Super polecam.
        Urządzałem tam dwa razy chrzciny i naprawdę wszyscy bardzo chwalili.
    • kasiavip00 Re: Lokal na chrzciny 13.05.06, 22:53
      A które z tych likali są na tyle nieduże, że na czas chrzcin bedą zamkniete?
      Np. Malaga na promci jest zawsze otwarta dla ludzi z zewnątrz. Stół jest tylko
      oddzielony parawanem. Nie podoba mi się to.
      • Gość: ryt Re: Lokal na chrzciny IP: *.21.pl / *.21.pl 17.05.06, 14:28
        podajcie jeszcze jakies lokale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka