Gość: TNS Obop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:41 czekam na pomysly. Jak Wy zdobywaliscie swoje sympatie, lub jak bylyscie zdobywane? Oszołomom dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casijas Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.cn.com.pl 13.05.06, 20:43 Ja najpierw zakupiłem wino marki Pokusa i przelałem je do butelki po Bordeaux. Następnie udało mi się wydukać parę rymowanek Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej czy jakoś tak jej było. Później zabrałem ją na romantycznę wycieczkę po Jurze swoim odstrzelonym trabantem z naklejką Alpine na tylnej szybie. Muzykę jaką miałem w swojej rakiecie to Ich Troje oraz Iwan i Delfin. Powiedziałem, że to nowa alternatywna muza. Następnie zamówiłem pokój w klimatycznej stodole pod Olsztynem za 10 zł doba. Co się działo później ? O tym w następnym odcinku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolf Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.cn.com.pl 13.05.06, 20:48 Casijas nie ma racji trzeba zapytać się panny jak jest zakręt po Włosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Zolf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:28 chyba jak jest zakręt po niemiecku? Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: jak zdobyc dziewczyne? 14.05.06, 13:53 Podobno są dwie metody - frontalny atak, lub długotrwałe oblężenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:49 TO PONIEMIECKU społeczności moja!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.man.czest.pl 14.05.06, 15:27 po włosku jest praktycznie tak samo jak po niemiecku, ale nie widzę związku z tematem postu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 14.05.06, 17:54 Ja podchodze i pytam czy mialaby ochote zatanczyc/napic sie ze mna/porozmawiac... - w zaleznosci od sytuacji. No i oczywiscie jak widze jakies zainteresowanie z jej strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś