Dodaj do ulubionych

jak zdobyc dziewczyne?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:41
czekam na pomysly. Jak Wy zdobywaliscie swoje sympatie, lub jak bylyscie
zdobywane?
Oszołomom dziekuje....
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:45
    • Gość: Casijas Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.cn.com.pl 13.05.06, 20:43
      Ja najpierw zakupiłem wino marki Pokusa i przelałem je do butelki po Bordeaux.
      Następnie udało mi się wydukać parę rymowanek Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej
      czy jakoś tak jej było. Później zabrałem ją na romantycznę wycieczkę po Jurze
      swoim odstrzelonym trabantem z naklejką Alpine na tylnej szybie. Muzykę jaką
      miałem w swojej rakiecie to Ich Troje oraz Iwan i Delfin. Powiedziałem, że to
      nowa alternatywna muza. Następnie zamówiłem pokój w klimatycznej stodole pod
      Olsztynem za 10 zł doba. Co się działo później ? O tym w następnym odcinku....
      • Gość: Zolf Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.cn.com.pl 13.05.06, 20:48
        Casijas nie ma racji trzeba zapytać się panny jak jest zakręt po Włosku.
    • Gość: paolo Re: Zolf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:28
      chyba jak jest zakręt po niemiecku?
    • segel Re: jak zdobyc dziewczyne? 14.05.06, 13:53
      Podobno są dwie metody - frontalny atak, lub długotrwałe oblężenie.
      • Gość: kalinka Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:49
        TO PONIEMIECKU społeczności moja!!! :)
        • Gość: Gośka Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.man.czest.pl 14.05.06, 15:27
          po włosku jest praktycznie tak samo jak po niemiecku, ale nie widzę związku z
          tematem postu...
          • Gość: konkretny Re: jak zdobyc dziewczyne? IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 14.05.06, 17:54
            Ja podchodze i pytam czy mialaby ochote zatanczyc/napic sie ze
            mna/porozmawiac... - w zaleznosci od sytuacji. No i oczywiscie jak widze jakies
            zainteresowanie z jej strony ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka