Gość: eisenstein Ta lista to wymarzony kase dla Blood & Honour IP: *.o.pppool.de 14.05.06, 23:06 Dlatego nigdy nie wpisalbym sie wlasnym imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Nam odpowiada taki minister!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:08 Nam odpowiada taki minister!!!Oburzające są Wasze komentarze i protesty związane z osobą Romana Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek śmieszą mnie niektóre gesty! 14.05.06, 23:17 jakiś gościu w łodzi zrzeka się obywatelstwa, inni palą ale duplikaty swoich indeksów - jak są tacy odważni to niech spalą oryginaly albo niech demonstracyjnie rzucą studia do czasu jak ministrem bedzie giertych! demonstrować jest łatwo ale to nie wszystko! wisi mi lepper i wisi mi giertych przecież oni nie będą wiecznie, przyjdą po nich następni! zapamiętajcie ! nami i tak rządzi unia jewropejska! a nie wicepremierzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws A nam nie odpowiada 14.05.06, 23:37 wiec probujemy przekazac nasza opinie premierowi. Nie wiem co w tym oburzajacego. Co do komentarzy - coz, jesli sie przez lata glosi faszystowskie poglady, organizuje sie bojowkarskie organizacje - trudno sie spodziewac, zeby od razu, zanim policja polityczna koalicjantow rozpocznie terror, ludzie zrezygnowali z nieprzychylnych komentarzy. Ale spox! Macie wlasciwych ludzi i wlasciwe wzorce, wiec wkrotce to gadanie sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delt Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:15 Giertych to Burak i Kretyn. Zresztą wpiszcie w Google "kretyn" i zobaczycie kto stoi na czołowych miejscach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Skuteczniej by pisać 60tys. dociwpów dla Gier IP: *.gwardii.osi.pl 14.05.06, 23:56 zadnych dowcipow, to juz dawno przestalo byc smieszne :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:23 Się komuchy boją. Studentów jet kilka milionów w Polsce, i co to znaczy te 60 tysięcy protestujących. A ja tak jak większość Polaków nie chcę widzieć obnoszącego się ze swoim zboczeniem pedalstwa. Mam wrażenie że w większości te protesty są inspirowane przez pedalstwo oraz czerwoną pajęczynę która zasiedliła się na niektórych uczelniach i teraz robi w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni plus jeden mój negatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:26 Pan jest śmieszny będąc na takim stanowisku. Propaganda finansowa ci nawet nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nody Piękny Romanie precz!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:35 I bardzo dobrze się dzieje niech pan Kaczynski wie ze Polacy też potrafią mieć swoje zdanie, miał byc POPis to teraz będzie rewolucja 4RP, Polacy nie dadzą się robić w konia a ministerialny stanowiska nie będą elementami rozgrywek politycznych. PS Raz dwa trze czter Roman idz do cholery :) dobry tekst :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... moze czas na manifestacje poparcia... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.05.06, 23:35 ...60 tys lewackich podpiow i ich rodzin...a co minister zrobil...przeciwko czemu byly te nieliczne manify...czy nazywanie ministra faszysta...jest zgodne z kanonami demokracji...daliscie znow plame lewacy...pala z demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meldran ani mee , ani bee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:54 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...60 tys lewackich podpiow i ich rodzin...a co minister zrobil...przeciwko > czemu byly te nieliczne manify...czy nazywanie ministra faszysta...jest zgodne > > z kanonami demokracji...daliscie znow plame lewacy...pala z demokracji... te trzy kropki to jakieś natręctwo, nerwica natręctw kolegę trawi? Jak przeciwko Giertychowi to lewak? Największy lewak-Lech Wałęsa.Mentalne bydło wychodzi z ukrycia.Kiedyś musili się wstydzić swojego ograniczenia, teraz zabierają głos, bo wyczuli koniunkturę."Władza" narzuciła styl publicznej dyskusji, styl żałosny tak bardzo, że nie ma nawet się z czego śmiać.Ta groteska już nie bawi, te postacie budzą obrzydzenie, wstręt.Kiedyś z polityków można było przynajmniej się pośmiać, fakt że tania to była uciecha, ale każdy czasem takiej potrzebuje.Dziś obraz klasy politycznej jest tak kloaczny , że śmiech zastyga na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... jak kalemu to bee... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.05.06, 00:17 ...lewactwo nie dosroslo do demokracji maja to w genach...a gen ciagle ten sam...destabilizacja panstwa...a za faszyste ...organizatorzy powinni beknac przed sadem...lepper w porownaniu z wami...to aniolek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozek Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:38 tak sie zastanawiam, jak zebrali 60 tysiecy podpisow, a w najwiekszych miastach przeszlo tysiace ludzi, to nie lepiej skrzyknac wolontariuszy i zebrac 100 tysiecy 'prawdziwych' podpisow i wyslac je do sejmu jako inicjatywe obywatelska (wniosek o odwolanie ministra edukacji) :) ciekawe jakie argumenty by podawaly PISiorki, żeby odrzucić wniosek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva 38 milionow ludzi zyje w Polsce a nie 60 tysiecy IP: *.range86-132.btcentralplus.com 14.05.06, 23:38 grupka zbokow i lewakow nie bedzie decydowac o naszym losie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 38 milionow ludzi zyje w Polsce a nie 60 tysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:43 o twoim losie zdecydowano, jesli skonczylas szkole. Pracuejsz na swoja przyszlosć teraz. wychowasz spoleczenstwo tak ze bedzie mialo cię w dupie. ty bedziesz palakac na starosc jak mlodzi ludzie wyjada z "kraju bez perspektyw" i nie bedzie mial kto płacić podatków na renty i emerytury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: 38 milionow ludzi zyje w Polsce a nie 60 tysi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.05.06, 23:46 ... ani zadne inne oszołomy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 38 milionow ludzi zyje w Polsce a nie 60 tysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:50 Dha! ani inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
amgo Re: 38 milionow ludzi zyje w Polsce a nie 60 tysi 15.05.06, 17:20 A o moim nie będzie decydować jeden Roman Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
hen3bor Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra 15.05.06, 00:10 Ja także nie mam 62 lata i uważam, że ten jest najgorszy ze wszystkich poprzednich. W p. Wiatra rzucano jajami w Romana powinno się czymś bardziej przekonujacym. Faszysta nie powinien pełnić odpowiedzialnych funkcji w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benio Ty wiesz co to faszyzm? IP: *.chello.pl 15.05.06, 00:26 Hitler juz nie zyje ,o kim mówisz jełopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki hen3bor to faszysta! IP: *.chello.pl 15.05.06, 00:31 Pan Wiatr a o Giertychu po prostu Roman!Ty młocie po tych paru słowach widać kim byłeś towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do hen3bor 15.05.06, 01:31 hen3bor napisał: > Ja także nie mam 62 lata i uważam, że ten jest najgorszy ze wszystkich > poprzednich. W p. Wiatra rzucano jajami w Romana powinno się czymś bardziej > przekonujacym. Faszysta nie powinien pełnić odpowiedzialnych funkcji w > państwie. Giertyvh faszysta??? Widac, ze pod deklem poprzestawiane masz niewasko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... morozowy donosza na...ministra IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.05.06, 00:23 ...czasy stalinizmu z poparciem tzw medii niezaleznych...rodzicom tych dzieci leska w oku musiala sie krecic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo coś na następną manifestację IP: *.magma-net.pl 15.05.06, 00:24 www.spreadshirt.net/shop.php?op=article&article_id=2940915#top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gRZESIUUUU Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:30 Ja nie wiem, ale gdy ministrem był Wiatr, czy późnie niejaka Łybacka to nikt mnie pytał, czy ja chce by ta baba była ministrem aateraz nagle mozna sie wypowiadć. A młodzieńcy, którzy szliz napisem niecenzuralnym powinni byc ukarani za nieprzyzwoitśc i wulgarnośc wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmanchuel Nie dlugo Polska skansen faszyzmu IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.05.06, 00:31 Nie dlugo prawdziwe mlodzi uczciwe polacy wyjada z Polski i ekonomia wpadnie. A w kraju zostana inni ktorzy beda mieli przezyc jak beda mogli. A Polska bedzie sie stac skansen faszyzmu i nietolerancji w Europie. Smutno i wstyd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogór Re: Nie dlugo Polska skansen faszyzmu IP: *.chello.pl 15.05.06, 00:35 to fakt!rodzice też się wstydzą za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do gmanchuel 15.05.06, 01:34 Gość portalu: gmanchuel napisał(a): > Nie dlugo prawdziwe mlodzi uczciwe polacy wyjada z Polski i ekonomia wpadnie. > A w kraju zostana inni ktorzy beda mieli przezyc jak beda mogli. > A Polska bedzie sie stac skansen faszyzmu i nietolerancji w Europie. > Smutno i wstyd ... Poskomlij sobie, poskomlij, zalosny komuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... gertych precz...przeciez to niczym ...wasilewska IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.05.06, 00:35 ...wanda w mlodosci...oj, ciezka praca czeka nowego ministra...na poczatek trzeba mlodziez lewacka nauczyc...prosze...dziekuje...przepraszam...robta co chceta oplakane przynosi rezultaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: mee IP: *.chello.pl 15.05.06, 00:41 Tata Ci mówił ja wracał do polski w mundurze czerwonoarmisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: miki... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.05.06, 00:48 ...bierz przyklad z przytlaczajacej wiekszosci mlodziezy polskiej...ktora nie wychodzi na ulice przeciwko ministrowi...zajmij sie swoim tata...bo narobil ci brakow...))) Gość portalu: miki napisał(a): > Tata Ci mówił ja wracał do polski w mundurze czerwonoarmisty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimol Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.chello.pl 15.05.06, 00:49 faszyści,faszyści wszędzie faszyści a moze by tak do lekarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dep Lewak wszędzie widzi faszystę:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:35 Lewak wszędzie widzi faszystę, nic nie poradzisz; dla lewaka świat bez faszystów przestałby być światem... Oto cała istota lewackiej umysłowości - popierać wszystko, co jest szkodliwe, ordynarne, burzycielskie i tropić faszystów. Mówiąc kolokwialnie, aby zobrazować prozaiczną, prymitywną umysłowość lewaka - nasr.. wszędzie, nie posprzątać po sobie i zwalić na faszystę...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kozlowska Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.sympatico.ca 15.05.06, 01:34 "Podpisały się m.in. prof. Maria Janion, reżyser Agnieszka Holland, pisarka Krystyna Kofta. Apel trafi do kancelarii premiera." Etatowi podpisywacze antypolscy. jest tam wiele nazwisk tzw. opozycji z casow solidarnosciowych. Pogratulowac elastycznosci. Tfu! Elity! 1. Stanisław Andrzejewski, Profesor ASP, Warszawa 2. Agnieszka Arnold, reżyser, Warszawa 3. Alexandr Azarkevitch, artysta- tancerz, choreograf, Gdynia 4. Edwin Bendyk, dziennikarz, Warszawa 5. Anna Bikont, dziennikarka, Warszawa 6. Andrzej Blikle, profesor PAN, Warszawa 7. Halina Bortnowska-Dąbrowska, dziennikarz, Warszawa 8. Małgorzata Braunek, aktorka, Warszawa 9. Katarzyna Cichopek, aktorka, Warszawa 10. Janusz Czapiński, psycholog, Warszawa 11. Krzysztof Dołowy, profesor, Warszawa 12. Bartosz Dominiak, wiceprzewodniczący SDPL, Warszawa 13. Irena Dzierzgowska, była Sekretarz Stanu w MEN, Warszawa 14. Marek Edelman, Lekarz, Łódź 15. Barbara Fatyga, socjolog młodzieży, profesor UW, Warszawa 16. Jacek Fedorowicz, felietonista, Warszawa 17. Izabela Filipiak, pisarka, Berkeley, CA 18. Władysław Frasyniuk, Przedsiębiorca, Wrocław 19. Konstanty Gebert, dziennikarz, Warszawa 20. Anna Giza-Poleszczuk, socjolog, Warszawa 21. Natasza Goerke, pisarka, Hamburg 22. Agnieszka Graff, anglistka, pracownik naukowy UW (adiunkt), Warszawa 23. Anka Grupinska, autorka, Podkowa lesna 24. Janusz Grzelak, psycholog, Warszawa 25. Agnieszka Grzybek, sekretarz generalna Zielonych 2004, Warszawa 26. Antonina Gurycka, prof. psychologii, Warszawa 27. Agnieszka Holland, rezyser, Świat i Polska 28. Zbigniew Hołdys, kompozytor, muzyk, poeta, scenarzysta, Warszawa 29. Maryla Hopfinger-Amsterdamska, profesor n.humanistycznych, Warszawa 30. Anna Jamroziakowa, prof. filozofii, Poznań 31. Maria Janion, profesor, Warszawa 32. Cezary Józefiak, prof. ekonomii, Łódź 33. Jerzy Jedlicki, profesor historii, Warszawa 34. Piotr Kadlcik, Tłumacz, Warszawa 35. Krystyna Kofta, pisarka, Warszawa 36. Yga Kostrzewa, działaczka społeczna LGBT, Warszawa 37. Sergiusz Kowalski, socjolog, Warszawa 38. Andrzej B. Krajewski, tłumacz, Warszawa 39. Waldemar Kuczyński, publicysta, ekonomista, Warszawa 40. Danuta Kuroń, Animator oświaty, Warszawa 41. Maria Lewicka, psycholog, Warszawa 42. Henryk Lipszyc, wykładowca UW, Warszawa 43. Bartosz Żurawiecki, pisarz, krytyk filmowy, Warszawa 44. Krystian Lupa, reżyser, Kraków 45. Magdalena Łazarkiewicz, reżyser, Warszawa 46. Piotr Łazarkiewicz, reżyser, Warszawa 47. Marcel Łoziński, reżyser, Warszawa 48. Luigi Marinelli, Profesor, Czlonek Zagraniczny PAN i PAU, Rzym 49. Józef Niżnik, Profesor PAN, Warszawa 50. Tadeusz Nyczek, krytyk, Kraków-Warszawa 51. Andrzej Osęka, publicysta, Warszawa 52. Jerzy Osiatyński, nauczyciel akademicki, Warszawa 53. Wiktor Osiatynski, Konstytucjonalista, Warszawa 54. Włodzimierz Paszyński, nauczyciel, Warszawa 55. Włodzimierz Puzyna, nauczyciel akademicki, Szczecin 56. Michał Rusinek, filolog, Kraków 57. Mirosław Sawicki, nauczyciel, Warszawa 58. Aleksander Smolar, politolog, Warszawa 59. Jerzy Sosnowski, pisarz, dziennikarz, Warszawa 60. Grażyna Staniszewska, poseł do Parl. Europ., Bielsko-Biała 61. Krystyna Starczewska, nauczycielka, Warszawa 62. Jolanta Supińska, profesor UW, Warszawa 63. Michał Syska, wiceprzewodniczący SDPL, Wrocław 64. Joanna Szczęsna, dziennikarka, Warszawa 65. Elżbieta Tarkowska, socjolog, profesor, Warszawa 66. Michał Tarkowski, reżyser, Warszawa 67. Irena Topińska, ekonomista, Warszawa 68. Magdalena Tulli, pisarka, Warszawa 69. Andrzej Wajda, reżyser, Warszawa 70. Andrzej Krzysztof Wróblewski, Dziennikarz, Warszawa 71. Henryk Wujec, pracownik fundacji, Warszawa 72. Krystyna Zachwatowicz-Wajda, scenograf ,profesor ASP w Krakowie, Krakow 73. Andrzej Zozula, ekonomista, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:38 Doborowe, cuchnące czosnkiem towarzystwo.... łeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:40 Emilu, oskarżenia o wampiryzm? Wyspałeś się wczoraj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:42 Jasne!:)) Wampiryzm szczególnego howu, po kądzieli, ma się rozumieć, z manipulowaniem przy sisiorku w pierwszych dniach życia ostrym narzędziem...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:43 Ochwiście miało być "chowu", ale takie opary azjatyckie na tej stronie się unoszą, że trudno dojrzeć klawiaturę...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:44 Ciemnyś. Zwalać na Żyda najłatwiej... na lewaka takoż... a co powiesz na fakt, że M. Giertych opowiadał się za wprowadzeniem stanu wojennego? To takie... polskie było? To po kim się komuszyzm dziedziczy, też po matce? Ciemnyś. Zapal światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:48 To, żem ciemny, to już niedemokratyczny?? Gdzież twoja tolerancja dla inności, rasy, wyznania, światopoglądu?? Widzę, pod pudrem tolerancji ukrywasz krzywą mordę faszysty....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:52 Tolerancji? Dla kiepskiego żartu tolerancji mi brak, jak i dla publicznego popiardywania. Takoż dla tłumaczeń z gatunku "czosnkiem jeddzie, to po kądzieli..." W demokracji nawet dla ciebie miejsce się znajduje, skoro i o tym wspomniałeś. Powiedz mi tylko, skąd wniosek, że różnisz się ode mnie rasą, wyznaniem, światopoglądem? *** fakt, rasista ze mnie. Trolli nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:57 Ach! Rozumiem! To ty wyznaczasz granice tolerancji... i jednak są jakieś granice!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
triggerhappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra 15.05.06, 02:05 Ciekawy wniosek, choć chybiony. I co z odpowiedzią na pytanie? Skąd myśl, że możemy się tak różnić? Gość portalu: Emil Z. napisał(a): > Ach! Rozumiem! To ty wyznaczasz granice tolerancji... i jednak są jakieś > granice!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 02:15 Dlaczegóż mój wniosek ma być chybiony?? Istnieją przykłady "zawężające" tolerancję dla głoszonych poglądów; pierwszy z brzegu - prawo w Europie Zachodniej "nie toleruje" WYPOWIEDZI (a więc słów), które podważają bądź negują holokaust. Zatem - istnieją pewne tabu. A jeśli istnieją, to i ja mam prawo domagać się, aby owe tabu mogło ulec rozszerzeniu, czyż nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
triggerhappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra 15.05.06, 02:24 ...nadal nie odpowiadasz na moje pytanie. Co ma wspólnego prawo europejskie z moją osobą? Jak to się ma do określenia mnie "faszystą", rasistą, kimkolwiek jeszcze? Wniosek chybiony - z tym zakreślaniem granic tolerancji. Stwierdziłem fakt wynikający z konstytucji - o tolerancji nie wspomniałem słowem. Stąd mój wniosek - chybiasz. Nie to, żebym się obrażał, po prostu jestem ciekaw. A swoją drogą - chcesz negować rozmiar holocaustu? A masz jakieś argumenty? Gość portalu: Emil Z. napisał(a): > Dlaczegóż mój wniosek ma być chybiony?? Istnieją przykłady "zawężające" > tolerancję dla głoszonych poglądów; pierwszy z brzegu - prawo w Europie > Zachodniej "nie toleruje" WYPOWIEDZI (a więc słów), które podważają bądź negują > holokaust. Zatem - istnieją pewne tabu. A jeśli istnieją, to i ja mam prawo > domagać się, aby owe tabu mogło ulec rozszerzeniu, czyż nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TriggerHappy Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:38 Antypolscy? To co, Giertych == naród? Giertych == Polska? Ktoś już tak kiedyś mówił... "naród to ja"... Aniu droga, nie wiem, w jakiej Polsce żyjesz, ale chyba w jakiejś swojej. Nie w tej, co ja. Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a): > "Podpisały się m.in. prof. Maria Janion, reżyser Agnieszka Holland, pisarka > Krystyna Kofta. Apel trafi do kancelarii premiera." > > Etatowi podpisywacze antypolscy. jest tam wiele nazwisk tzw. opozycji z casow > solidarnosciowych. Pogratulowac elastycznosci. Tfu! Elity! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do Anny Kozlowskiej 15.05.06, 01:45 Dzieki za podanie listy. Od razu rzucaja sie w oczy takie tuzy jak Arnold, Edelman, Bikont, Gebert, Holland Lipszyc, Smolar czy Wajda oraz wiele innych. Teraz przynajmniej wiem komu na edukacji naszych dzieci nie zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:47 naszych? To mamy jakieś wspólne? Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:51 A ja nie lubię większości Żydów. I co? Nie wolno mi? Zakażesz mi? Wsadzisz do pierdla?? Poszczujesz ostracyzmem?? Obszczekasz za zoologiczny antysemityzm?? Obwinisz o współudział w holokauście??:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:54 ...ciekawe, że o tym wspominasz. To offttop jak diabli, ale zamiast wymienionych przez ciebie działań spytam: dlaczego? Czemu akurat ich i czemu większości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:59 Odpowiem tak - nie lubię także góralskiej muzyki, dżemu z moreli i flaczków... Ale generalnie kokcham muzykę, uwielbiam dżemy i inne podroby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
triggerhappy Re: do Anny Kozlowskiej 15.05.06, 02:05 Widzę, że potrafisz chichrać i spluwać. Rozmawiać niestety nie... miłej nocy więc. Gość portalu: Emil Z. napisał(a): > Odpowiem tak - nie lubię także góralskiej muzyki, dżemu z moreli i flaczków... > Ale generalnie kokcham muzykę, uwielbiam dżemy i inne podroby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Z. Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 02:08 Dziękuję za życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triggerhappy Re: do Anny Kozlowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:49 Fakt, z Anną możecie mieć gromadkę. To zajmijcie się ich "prawidłowym" wychowaniem. A resztę zostawcie w spokoju. Chyba że jesteście spod znaku motyla, i "wszystkie dzieci wasze są"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajgec Re: Uczniowie chcą takiego ministra..Owsiaka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 03:34 Towarzystwo bardzo reprezentatywne...wybitni toleranci..należy tą listę szeroko upublicznić niech mohery dowiedzą się jakie to autorytety ...a Owsiak się nie podpisał?Ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Uczniowie nie chcą takiego ministra 15.05.06, 05:44 Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a): > > Etatowi podpisywacze antypolscy. jest tam wiele nazwisk tzw. opozycji z casow > solidarnosciowych. Pogratulowac elastycznosci. Tfu! Elity! A Anna Kozlowska cos kiedys podpisala? Moze nie nalezy do elit? W koncu to nie jest wstyd, wiec skad ta nienawisc? A poza tym nazwisko dobre. Mylic czy nie mylic z inna Anna Kozlowska? www.wsp.pl/index.php?dzial=w_uczelni&dzial2=kadra&podst=kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Wy lepiej zbieracie podpisy za Owsiakiem na minist 15.05.06, 03:08 ra i jako wodza na ulicach.To co sie dzieje na stadionach to jest "owoc" waszej liberalnej polityki i za przeproszeniem "wizji" spoleczenstwa bez zasad ,Boga i Przykazan. Jestescie za to tez odpowiedzialni poprzez swoja "polityke": RUBTA CO CHCETA. Wezcie sobie tego Owsiaka na ministra ,jak Gierdychowi nie chcecie dac nawt szansy.On wam zrobi dziki sdend , a nie nowoczesne demokratyczne panstwo-idioci. Gdzie jest teraz Owsiak ?to on demoralizuje mlodziez. Niech teraz ma odwage ciwilna stanac przed tymi kibolami ,i powiedzec im: RUBTA CO CHCETA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobelek Re: Wy lepiej zbieracie podpisy za Owsiakiem na m IP: *.ny325.east.verizon.net 15.05.06, 03:31 - jak najbardziej popieram pana R. Giertycha. Demonstracje sa organizowane przeciwko jego osobie, a nie przeciwko temu co robi, lub zapowiedzial ze zrobi. Nie ta droga do wychowanie wartosciowych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZET To nie uczniowie nie chcą ministra, ale zydzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.05.06, 03:25 To byly antypolskie demostracje. Wystapienia zdrajcow ojczyzny i zasad moralnych. Nie dajmy sie zwariowac! NIECH ZYJE WIELKI PATRIOTA ROMAN GIERTYCH Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Bronie Giertycha choc nie znosze faceta.... 15.05.06, 05:25 ....ale nie mozna kogos potepiac z gory i oceniac za cos, czego jeszcze nie zrobil - to wbrew i etyce i logice. Smieszy mnie, ze NIKT nie potepia Dorna i tego tlusciocha szefa Policji po tym jak bandyci praktycznie RZADZILI W CENTRUM WARSZAWY a Policja byla bezsilna! Policja jest tak otluszczona jak jej komendant i nic nie potrafi.... obiecywali silne panstwo a pokazuja totalny zwis i impotencje w dzialaniu. 70 autobusow, 9 tramwajow zniszczonych, mnostwo prywatnego mienia.... i nic! Zadnych konsekwencji! W dodatku Policja utajnia swoje wpadki - bo o tej trupiarni na Bemowie nie pisaly zadne gazety ani portale.... I JEST BYCZO, LUDWIK AMCI, JARUS PODCIAGA GOSUDARSTWO....albo raczej krotkie majteczki.... Moze wreszcie Polacy wybiora jakichs MEZCZYZN do rzadu, ktorzy sie nie beda bali zrobic z chuliganeria porzadek.... rzad Kaczynskich juz Polacy obsmiewaja do imentu.... wlasnie za gadanie tylko zamiast robienia porzadku. Dornowladza jest niepelnosprawna moralnie i intelektualnie - to juz wiemy.... teraz sie dowiedzielismy, ze jest tez bezwolna i bezsilna W PODSTAWOWYCH SPRAWACH PANSTWA - NIE UMIE ZAPROWADZIC PORZADKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Bronie Giertycha choc nie znosze faceta.... IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 15.05.06, 06:53 oakpark, tego co bylo psute przez 60 lat nie da sie naprawic przez noc. Daj obecnemu rzadowi troche wiecej czasu a napewno zobaczysz duze zmiany na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Przeciez i tak te podpisy niczego nie zmienia. IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.05.06, 05:50 wrzeszcie do woli! Niby dlaczego rodzice nie powinni miec wiekszego wplywu na to co sie dzieje w szkolach--bo jakas idiotka nauczycielka naczytala sie w GW bzdur o USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen JA CHCE IP: *.bulldogdsl.com 15.05.06, 06:05 znowu GWniana pisze jakies propagandowo rzeczy jak goebbels swojego czasu nikt nie lubi ministra dzieci sa w ogrodzie i skacza po drzewach no juz przesycenie nienawiscia do innych w GWzydowska jest po prostu chore moze napiszecie w gw skad ten 1szy milion na otwarcie gazetki boicie sie zydki bo polskie dzieci beda polskie a nie zeuropeizowano-oglupione o to wam nie po mysli pisz gazeta lepiej ilu pracownikow u was to zlodzieje i klamcy alkoholicy i dewianci goodbye Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_z_kurnika Re: JA CHCE 15.05.06, 06:13 ucz się uczeń ,ucz bo z polskim u Ciebie cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: JA CHCE IP: *.roadrunner.nf.net 15.05.06, 08:12 skad ten pierwszy milion ci co dali go zaczeli zeby zdobyc pierwsy milon od szmuglu rekawiczej przez granice USA z Kanady raz tylko lewe raz prawe zeby nie placic cla. potem w okresie prohibicji razem z Al Capone szmuglowali booze. w NY NY wslawil sie ich mafioso Buchalter w RP Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś