Dodaj do ulubionych

znów tragiczny wypadek

IP: *.czest.enion.pl 16.05.06, 09:11
Po raz kolejny młody kierowca (kierujący merecedesem) spowodował tragiczny
wypadek na skrzyżowaniu Jana Pawła z Armii Krajowej. Nie widziałem samego
wypadku więc pewne informacje mogą być przekłamane. Kierowca spowodował
wypadek i próbował uciekać po chodniku raniąc (lub zabijając) kilka osób w tym
dziecko. Podobno (z czego cieszę się) dostał wpierd... od osób będacych
świadkami. Obecnie jest straż pożarna i erka odwozi pierwszych rannych.
Obserwuj wątek
    • Gość: out Re: znów tragiczny wypadek IP: *.czest.enion.pl 16.05.06, 09:16
      Nowe info - kierowca z nieznanych przyczyn wjechał na pas zieleni i chodnik.
      Zatrzymał się dopiero na słupie. Trzy osoby ranne i to ciężko.
    • Gość: M. bez wyciągania wniosków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 09:18
      co potwierdza dokłądnie to co napisałam we wczorajszym poście "bez wyciągania
      wniosków"
      Powtórzę:
      "Nawiązując do tragedii, w której zabity został młody chłopczyk...
      dochodze do wniosku, że wielu nie potrafi wyciągnąc wniosków z tej nauki (tak
      tragicznej przecież)
      Zrobilo się głośno na forum... i tyle - na ulicach ani troche lepiej...
      Dzisiaj jakies wyrostki celowo "dla zabawy" omalże mnie nie podcięli, gdy
      jechałam sobie spokojnie rowerem w takim miejscu i w taki sposób, które
      nikomu wadzić nie mogły. Celowy był to wybieg... cóż - ich rozśmieszył... ale
      czego się spodziewac mogłam?
      Z kolei na uliczce na Mirowie wąziutkiej bardzo,jakiś palant z naprzeciwka
      celowo pędził na oślep, musiałam szybko sie orientować i ucieć na łąkę żeby
      uniknąć zdarzenia. A gdybym tak równowagę straciła uskakująć? Strach pomyślec.

Dochodze do smytnego wniosku - niczego ta tragedia nie nauczyła.
      Ci co jeździli bezpiecznie zawsze tak jeździć będą
      Ci co jeździli by zabić nadal tak jeździć będą.
      I nic tego nie zmieni
      Co nie oznacza bynajmniej, że nie ma sensu z nimi walczyć
      Ja zaczynam spisywac nr rejestracyjne samochodów, w których siedzą osoby
      jeżdzące z ZAMIAREM EWENTUALNYM zabicia człowieka. I będe zgłaszać do
      upadłego ich na policji.
      Zawiadamiajcie i Wy policje o osobach, które czyhają na ludzkie życie
      szarżując po ulicach pełnych ludzi."
      • Gość: c12 Re: bez wyciągania wniosków IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.05.06, 09:31
        zaraz na forum odezwie sie nik../mala ZSE/..i bedzie szczerze wspólczuc
        kierowcy..!!!!mercedesa!!!
        • Gość: kasiaa Re: bez wyciągania wniosków IP: *.trustnet.pl 16.05.06, 09:36
          A nie wiecie mniej więcej o której był ten wypadek?
          • Gość: B Re: bez wyciągania wniosków IP: *.man.czest.pl 16.05.06, 09:52
            przed 9.00
            • Gość: v1 Re: bez wyciągania wniosków IP: *.czestochowa.agora.pl 16.05.06, 11:05
              Kierowca „merca” wcale nie był taki młody. Ma ok. 50 lat i pochodzi z Radomska.
              • Gość: kierowfca Re: bez wyciągania wniosków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:34
                No przecież był młody, jechał za szybko , mało tego ścigał się i przy 120 km/h
                zawracał na ręcznym , to są pewne informacje, wkońcu forumowicze wiedzą zawsze
                najlepiej, powinni go zlinczować bo zasłużył na karę...
                • Gość: out Re: bez wyciągania wniosków IP: *.czest.enion.pl 16.05.06, 11:47
                  No cóż pisałem że info nie jest ścisłe, szczegóły pewnie poda jutro gazeta.
                  Faktycznie podobno kierowca nie był taki młody ale to nie ma znaczenia. Jak dla
                  mnie ciekawe jest w jaki sposób doszło do tego tragicznego wypadku. Przecież
                  normanie nikt nie popyla trawnikiem po skręcie i kosi słupy (ale kto wie może
                  temu też się wyślizgnęła kierownica). Niektórzy mówią że wyglądał na naćpanego
                  ale to też tylko dywagacje. W każdym razie samo zdarzenie wtępnie nie wygląda na
                  normalny wypadek (np ktoś komuś zajechał drogę, stłuczka itd.) to podobno
                  wyglądało tak że kierowca jechał normalnie skęcił w prawo w Jana Pawła i nagle
                  zjechał z drogi bez przyczyn zewnętrznych.
                  • Gość: iii Re: bez wyciągania wniosków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:18
                    wiesz on miał 57 lat i dla mnie to ma znaczenie bo jak mlody kierowca ma
                    wypadek to mówicie że jeżdzi i się popisuje a kiedy ktoś starszy to znowu że
                    ślepy .Myślę że trzeba poczekać na wyniki ekspertyz no i wtedy mozna coś
                    mowić.Dla kierowcy to również ogromna tragedia .
    • Gość: ala pas zieleni czy chodnik? przyczyną wypadku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:10
      ://
      • Gość: ala Re: pas zieleni czy chodnik? przyczyną wypadku??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:32
        dwie kobiety i mężczyzna zostali rannni
        sprawca wypadku był trzeźwy
    • redakcja_czestochowa Re: wypadek 16.05.06, 13:30
      Pierwsze informacje, które będziemy uzupełniać, na temat wypadku są w tekście:
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,3348852.html
      • iskierkaaa BRAWO Wyborcza 16.05.06, 13:51
        No nareszcie na bieżaco informujecie o tym co sie dzieje w naszym miescie ! Tak
        trzymac !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka