Gość: paweł IP: *.orange.pl 22.05.06, 22:12 Gratulacje dla TVN-u za odwagę w produkcji i emisji takiego "pojechanego w kosmos" programu!!! Szymon i jego program jest The Best!!!!! Suuuuuuuuuuper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:13 Zgadzam sie to super program:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia:) Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.man.czest.pl 22.05.06, 22:16 ehh... a ten prowadzący dopiero jest super:) i te odjazdowe kwiaty jako dodatek do kreacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.brama.prenet.pl 22.05.06, 22:18 a przerobka Go West byla po prostu super:) ciekawe za jaki czas koalicjanci zmusza TVN do zdjecia tego programu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywatna telewizja Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.21.pl / *.21.pl 23.05.06, 17:32 To jest prywatna telewizja, tak że myślę nie będzie łatwo zdjąć z ramówki programu. Nie przepadałem za tym programem wcześniej, ale wczorajszy odcinek mi się bardzo podobał. I kreacja prowadzącego z kwiatami również :) Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: "Szymon Majewski Show" :))) 22.05.06, 22:17 Popieram:) Suuper program:D Szymon tak 3mać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 22.05.06, 22:31 Szymon jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.05.06, 22:32 Szymon rzadzi A najlepsze bylo Trampy mam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 23:26 TYLKO ZE TEN PROGRAM JEST KOPIĄ NIEMIECKIEGO !! Stefan Raab z SAT 1 czyli TV TOTAL !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIM Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:26 No nie żartujcie że ta beznadziejna szopa wam się podoba... już Wojewódzki jest lepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thx Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.org 23.05.06, 09:47 wszystko co idiotyczne masą sie podoba (im niższy poziom tym lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 23.05.06, 11:42 mnie zupelnie nie smieszy majewski. slaby jest. caly program tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: 80.53.75.* 23.05.06, 11:47 celownik liczby mnogiej od "masa" to masom-ale plama młotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.trustnet.pl 23.05.06, 13:17 numer z kadrą piłkarską był najlepszy rydz w bramce i obok niego pomocnik Owsiak objęci koleś ma nieliche pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
wed05 Re: "Szymon Majewski Show" :))) 23.05.06, 19:24 ,,masom" jak juz cos Panie yntelektualisto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re CPIUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.153.* 23.05.06, 09:51 jak ty byj jarał tez bys tak prowadził program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Majewski jest beznadziejnyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:28 co za osioł z nieg a porgram do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:48 Poczatkowe odcinki mi sie podobały, teraz idzie mu to jakos słabiej idzie. Lubie oglądac ale uważam że program Wojewodzkiego jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:20 Zgadzam się, Szymon i jego program są super, oglądam każdy odcinek, oczywiście najlepsze "rozmowy w tłoku", zwłaszcza, jak jest Andrew, Kazio, Zyta, Kaczor, Szczuka, Doda czy o.Dyktator - wg mnie najlepsi - chociaż wczorajsza reprezentacja mnie rozbroiła - Chuck, z zerem Ziobro, o.Dyktator na bramie, obok Owsiak, no i oczywiście Andrew :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:26 Ogolnie kazdy z nas by mogl robic taki program-glupkowate poczucie humoru ala Monthy Python-jedynie gratulacje odwagi za odwazne tematy kpin.No i rzeczywiscie Szymon zabral sie tez za PO-Tusk-kazdemu po rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:40 poczucie humoru idzie w parze z inteligencją! co widać u Szymusia w jego programie!!A komu się nie podoba to sam jest smutas i do bani! Kuba jest również fantastyczny! GRATULACJE DLA NICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skobell Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: 80.51.233.* 27.05.06, 01:15 Jak dlamnie to szymek przbija wojewódzkiego 100% ... wojewódzki to CIENIAS na CIENIASÓW.... A widzia kotś obrazek "PAKT STABILIZACJYNY G-UINt" ANDREw, GOERTYCH I kooś tam jeszcze jest ?? przewalone.... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: python Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:10 jedno z nielicznym miejsc w naszym kraju, gdzie obnaża się tych, którzy niestety mają na nas jakiś wpływ;zawsze jakaś ciut większa nadzieja, że następnym razem nie będą mieli szans wspiąć się na szczyty... Odpowiedz Link Zgłoś