Dodaj do ulubionych

"Szymon Majewski Show" :)))

IP: *.orange.pl 22.05.06, 22:12
Gratulacje dla TVN-u za odwagę w produkcji i emisji takiego "pojechanego w
kosmos" programu!!! Szymon i jego program jest The Best!!!!! Suuuuuuuuuuper
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:13
      Zgadzam sie to super program:-)
      • Gość: sylwia:) Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.man.czest.pl 22.05.06, 22:16
        ehh... a ten prowadzący dopiero jest super:) i te odjazdowe kwiaty jako dodatek
        do kreacji:)
        • Gość: jr Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.brama.prenet.pl 22.05.06, 22:18
          a przerobka Go West byla po prostu super:)

ciekawe za jaki czas koalicjanci zmusza TVN do zdjecia tego programu :)
          • Gość: Prywatna telewizja Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.21.pl / *.21.pl 23.05.06, 17:32
            To jest prywatna telewizja, tak że myślę nie będzie łatwo zdjąć z ramówki programu.
            Nie przepadałem za tym programem wcześniej, ale wczorajszy odcinek mi się bardzo
            podobał. I kreacja prowadzącego z kwiatami również :)
    • bujaka_jamajka Re: "Szymon Majewski Show" :))) 22.05.06, 22:17
      Popieram:) Suuper program:D Szymon tak 3mać:P
    • Gość: ewa Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 22.05.06, 22:31
      Szymon jest najlepszy!
    • Gość: zzz Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 22.05.06, 22:32
      Szymon rzadzi A najlepsze bylo Trampy mam !!!
      • Gość: zenon Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 23:26
        TYLKO ZE TEN PROGRAM JEST KOPIĄ NIEMIECKIEGO !! Stefan Raab z SAT 1 czyli TV
        TOTAL !!!!!!!!!!!
    • Gość: KIM Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:26
      No nie żartujcie że ta beznadziejna szopa wam się podoba... już Wojewódzki jest
      lepszy !!!
      • Gość: thx Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.org 23.05.06, 09:47
        wszystko co idiotyczne masą sie podoba (im niższy poziom tym lepiej)
        • Gość: lui Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 23.05.06, 11:42
          mnie zupelnie nie smieszy majewski. slaby jest. caly program tez.
        • Gość: Arek Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: 80.53.75.* 23.05.06, 11:47
          celownik liczby mnogiej od "masa" to masom-ale plama młotku
          • Gość: edd Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.trustnet.pl 23.05.06, 13:17
            numer z kadrą piłkarską był najlepszy
            rydz w bramce i obok niego pomocnik Owsiak
            objęci
            koleś ma nieliche pomysły
        • wed05 Re: "Szymon Majewski Show" :))) 23.05.06, 19:24
          ,,masom" jak juz cos Panie yntelektualisto :)
    • Gość: anna Re CPIUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.153.* 23.05.06, 09:51
      jak ty byj jarał tez bys tak prowadził program
      • Gość: gh Majewski jest beznadziejnyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:28
        co za osioł z nieg a porgram do bani
    • Gość: Młoda Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:48
      Poczatkowe odcinki mi sie podobały, teraz idzie mu to jakos słabiej idzie. Lubie
      oglądac ale uważam że program Wojewodzkiego jest lepszy
    • Gość: Mati Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:20
      Zgadzam się, Szymon i jego program są super, oglądam każdy odcinek, oczywiście
      najlepsze "rozmowy w tłoku", zwłaszcza, jak jest Andrew, Kazio, Zyta, Kaczor,
      Szczuka, Doda czy o.Dyktator - wg mnie najlepsi - chociaż wczorajsza
      reprezentacja mnie rozbroiła - Chuck, z zerem Ziobro, o.Dyktator na bramie,
      obok Owsiak, no i oczywiście Andrew :D
      • Gość: Menel Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:26
        Ogolnie kazdy z nas by mogl robic taki program-glupkowate poczucie humoru ala
        Monthy Python-jedynie gratulacje odwagi za odwazne tematy kpin.No i
        rzeczywiscie Szymon zabral sie tez za PO-Tusk-kazdemu po rowno.
        • Gość: misia Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:40
          poczucie humoru idzie w parze z inteligencją! co widać u Szymusia w jego
          programie!!A komu się nie podoba to sam jest smutas i do bani!
          Kuba jest również fantastyczny! GRATULACJE DLA NICH
          • Gość: skobell Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: 80.51.233.* 27.05.06, 01:15
            Jak dlamnie to szymek przbija wojewódzkiego 100% ... wojewódzki to CIENIAS na
            CIENIASÓW.... A widzia kotś obrazek "PAKT STABILIZACJYNY G-UINt" ANDREw,
            GOERTYCH I kooś tam jeszcze jest ?? przewalone.... :):):)
            • Gość: python Re: "Szymon Majewski Show" :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:10
              jedno z nielicznym miejsc w naszym kraju, gdzie obnaża się tych, którzy niestety
              mają na nas jakiś wpływ;zawsze jakaś ciut większa nadzieja, że następnym razem
              nie będą mieli szans wspiąć się na szczyty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka