Gość: ola IP: *.kl / 80.50.214.* 23.05.06, 11:57 Dziewczyny mam pytanie, czy znacie może dr Strójwąsa jeśli tak to bardzo proszę o Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:02 nie zna Pana doktora ale znam jego syna Łukasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:13 To bardzo dobry lekarz. Miły i sympatyczny potrafi wszystko spokojnie wytłumaczyć. Trafiłam do niego niedawno ale jestem zadowolona. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:50 Nie polecam!!! Chcąc zajść w ciążę chodziłam do niego ponad rok z marnym rezultatem, nie zrobił mi ani jednego USG ( brak monitorowania cyklu he he he), nie dopasował mi leków tak jak powinien - brałam w cały świat ( z jego polecenia). Chciał mnie wysyłać na laparoskopie - byłam załamana! Zmieniłam lekarza po 2 tyg zaszłam w ciąże:) To w skrócie:) nie ma co się wdawać w szczegóły... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.icis.pcz.pl 24.05.06, 13:11 Zmieniłam lekarza po 2 tyg zaszłam w ciąże:) !!!!!!!!!!!! Oj to naprawde musial byc kiepski hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:37 ha ha ha nie wiedziałam że to od lekarza zalerzy zajście w ciąże zastanów sie dziewczyno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:33 A może w jej przypadku to zależy od lekarza-kto wie???(hehehe!)A tak na poważnie-bardzo miły i przede wszystkim dobry lekarz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.57.jawnet.pl 24.05.06, 18:52 Hahaha. Jak dobry lekarz to w ciąże szybciej zachodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:43 haslo gabinetu "Ginekolog sprawca mej ciazy"- skorzystaj juz dzis :P hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaajjaa Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:25 moja dziewczyna chodzi do niego i jest zadowolona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:33 Oczywiście że zależy!!!:) w moim przypadku nie brałam leków które powinnam. Widać małe pojęcie masz o problemach o których piszę. A jak ktoś nie ma pojęcia i doświadczenia no cóż...czy powinien sie wypowiadać???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:35 a może jesteś mężczyną??? faceta faktycznie mogłąbym podejżewać o takie texty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nora25 Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:48 Jestem pacjętką tego lekarza i jak na razie jestem zadowolona.Niedługo planuję zajść w ciążę.Czy wiecie w jakim szpitalu pracuje dr Strójwąs? Czy prowadzi ciąże którejś z was? Odpowiedz Link Zgłoś