Dodaj do ulubionych

Ginekolog dr Strójwąs

IP: *.kl / 80.50.214.* 23.05.06, 11:57
Dziewczyny mam pytanie, czy znacie może dr Strójwąsa jeśli tak to bardzo
proszę o Wasze opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:02
      nie zna Pana doktora ale znam jego syna Łukasza
      • Gość: ola Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:13
        To bardzo dobry lekarz. Miły i sympatyczny potrafi wszystko spokojnie
        wytłumaczyć. Trafiłam do niego niedawno ale jestem zadowolona.

polecam
    • Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:50
      Nie polecam!!!
      Chcąc zajść w ciążę chodziłam do niego ponad rok z marnym rezultatem, nie zrobił
      mi ani jednego USG ( brak monitorowania cyklu he he he), nie dopasował mi leków
      tak jak powinien - brałam w cały świat ( z jego polecenia). Chciał mnie wysyłać
      na laparoskopie - byłam załamana! Zmieniłam lekarza po 2 tyg zaszłam w ciąże:)

To w skrócie:) nie ma co się wdawać w szczegóły...
      Pozdrawiam
      • Gość: xxxxx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.icis.pcz.pl 24.05.06, 13:11
        Zmieniłam lekarza po 2 tyg zaszłam w ciąże:) !!!!!!!!!!!!
        Oj to naprawde musial byc kiepski hehe
        • Gość: xx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:37
          ha ha ha nie wiedziałam że to od lekarza zalerzy zajście w ciąże zastanów sie
          dziewczyno!!!!
          • Gość: A-Layne Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 17:33
            A może w jej przypadku to zależy od lekarza-kto wie???(hehehe!)A tak na
            poważnie-bardzo miły i przede wszystkim dobry lekarz.
            Pozdrawiam!
            • Gość: Tomek Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.57.jawnet.pl 24.05.06, 18:52
              Hahaha. Jak dobry lekarz to w ciąże szybciej zachodzą.
              • Gość: xxxxx Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:43
                haslo gabinetu "Ginekolog sprawca mej ciazy"- skorzystaj juz dzis :P
                hahahahah
                • Gość: jaajjaa Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:25
                  moja dziewczyna chodzi do niego i jest zadowolona :/
          • Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:33
            Oczywiście że zależy!!!:) w moim przypadku nie brałam leków które powinnam.
            Widać małe pojęcie masz o problemach o których piszę. A jak ktoś nie ma pojęcia
            i doświadczenia no cóż...czy powinien sie wypowiadać???:)

• Gość: olka Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:35
              a może jesteś mężczyną??? faceta faktycznie mogłąbym podejżewać o takie texty.
    • Gość: nora25 Re: Ginekolog dr Strójwąs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:48
      Jestem pacjętką tego lekarza i jak na razie jestem zadowolona.Niedługo planuję
      zajść w ciążę.Czy wiecie w jakim szpitalu pracuje dr Strójwąs? Czy prowadzi
      ciąże którejś z was?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka