Gość: bicz_wyborczy IP: 62.89.79.* 10.01.03, 23:36 Już mnie ktoś o to podejrzewał, ale pudło, misiu! Ale to jest pomysł - kto jest najlepszym dziennikarzem w Częstochowie? Oczywiście nagroda za udział w plebiscycie to medal z kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bicz_wyborczy Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 62.89.79.* 10.01.03, 23:57 I co, nie ma żadnego? Może to i prawda... Ale niech fani Dorotek, Tadeuszków, Januszków, Tomeczków, Mareczków i innych jeszcze indywiduów staną w szranki. Do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_wyborczy Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 62.89.79.* 16.01.03, 23:40 Podejrzewano mnie - co stwierdzam z obrzydzeniem - że jestem dziennikarzem (zresztą jest to w pierwszym z tekstów zasygnalizowane). Słusznie odrzuciłem te plugawe podejrzenia, bo przez tydzień głosowania na najlepszego dziennikarza pies z kulawą nogą nie zagłosował na nikogo w Częstochowie. A ja w takim towarzystwie - sorry - nie chcę być. Dlatego gazety tak się źle sprzedają, skoro czytelnicy mają dziennikarzy i zapewnie tematy przez nich poruszane po prostu gdzieś. Wymienić by wszystkich dotychczasowych - najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomek Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 217.153.44.* 17.01.03, 11:47 dobra dobra bez nerwacji ja zagłosuje na Atura Bratka - Życie Młodych - młody ambitny i dobre pióro - jaszcze dużo pracy przedmnim ale - z nadzieją patrze w przyszłość !! Odpowiedz Link Zgłoś
jamajca Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz 19.01.03, 12:12 Gość portalu: bicz_wyborczy napisał(a): >przez tydzień głosowania na najlepszego > dziennikarza pies z kulawą nogą nie zagłosował na nikogo w > Częstochowie. A ja w takim towarzystwie - sorry - nie chcę > być. to idź sobie stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 195.117.172.* 18.01.03, 20:38 Rajmund Piersiak-lata siedemdziesiąte, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: *.net.stream.pl 25.10.13, 22:24 był dobrym dziennikarzem i ma syna Janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_wyborczy Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 19.01.03, 20:20 A oto pierwsza edycja rankingu - w kolejności zgłoszeń: Artur Bratek - Życie Młodych Rajmund Piersiak - Na komentarze przyjdzie czas. Na razie tylko godna podkreślenia różnica wieku między obydwoma - około 60 lat. A średnie pokolenia? Gdzież one, gdzież? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 195.117.172.* 19.01.03, 20:35 Ten Piersiak to było ironiczne. Ale faktycznie coś w tym musi być, że żadne nazwisko dziennikarzanie wbiło mi się do głowy. No może pan Jarosław KAPSA, ale to taki trochę "latający reporter". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: *.net.stream.pl 25.10.13, 22:33 Pinki, dlaczego "ironicznie"Piersiak był bardzo dobrym dziennikarzem,nawet Tobie utkwił w pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 00:08 na pewno nie na Artura Bratka. jego artykuly sa pozbawione obiektywnosci ktora powinna byc podstawowa cecha dziennikarza...to jakby pisal artykuly na zamowienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_wyborczy Re: Najlepszy częstochowski dziennikarz IP: 62.89.79.* 21.01.03, 23:07 Krytykować łatwo. A zaproponujże kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastori(storima) iZnówMnieNieZgwalcili IP: *.31.149.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 05:08 Czemu jestem agresywny Nic nie rozumiem Budzę się w nocy Odpalam neta ślina Już Już ślina Mi ścieka Nienawidzę Gdy pluję Bezczynnię Piszę więc Kalumnie Wyzywam Przezywam Czuję się Jak g....niarz A mam po 40stce Przyłożę Mu Przyłożę mu Raz jeszcze Tak aby z tornistra Wysypać mu kredki Tak się czuję Taki jestem Łebski Jak ten pies gończy Ładuję zza węgŁa Nikt nie wie Kim kto ja To moja potęga Silny jestem I Zdolny Niszczę kogo chcę Nikt mi nie powie Jaki on nieudolny Zrzygam Spluję Zdubluję Poprawię Zrzygany Moj anonimowy świat I sam nie wiem To net Jóż czy na jawie. Pomóżcie Mi Pomóżcie Zamknijcie Mi kompa A drzwi od Mego wariatkowa. Otwórzcie. Oddddwórzcie. Chór. Głosy off: Pamięta j Nie jesteś Sam Choć anonim każdy w sieci Każdy w sieci cię zna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastori i znowu jezdem pijan IP: *.146.204.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 05:19 Szara posluga zrwal sie kleczawym jazmem sciszkoszczeku zrerwana struna Jasnie wielmoznego traktu Wspomnien opisanych czytanym utraconego ponownym 0 00poszukiwaniem czasu stad tez sniaco ale poslugami sluzacy istnieje sobie zupelnie ludzko czlowieku w kazdym tobie sobie nie uj,ujac godnosci iz przebywam x tak przeciekawo milym dynamicznie towarzystwie wzajem Odpowiedz Link Zgłoś