Dodaj do ulubionych

Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS-u

IP: 80.53.75.* 25.05.06, 18:57
do zarządu !!! Skorek ma zostać wystarczy tych szaleństw !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: osa Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 80.48.243.* 25.05.06, 19:15
      A skąd Wy wiecie ile trzebaby było zapłacić Bąkiewiczowi skoro AZS nawet nie
      złożył Mu konkretnej propozycji?!!! Skoro jest Gierczyński i AZS kupił
      Amerykanina na przyjęcie, to nie sądziliście chyba, że Bąkiewicz zgodzi się
      siedzieć na ławce.. Jedna wielka ściema po prostu..
    • Gość: ble, ble Z dużej chmury mały deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 20:48
      Pewnie oprócz Amerykańca i dziada Stelmacha nikogo więcej nie kupią. A miał być
      Bąkiewicz, Gruszka. Obiecanki cacanki, a głupiemu kibicowi radość. Zostawcie
      chociaż Pana Skorka, może znowu zrobi z niczego drużynę.
    • Gość: pepe Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:08
      Precz ze Stelmachem !!!! On już zszedł na dziady. Niech sobie idzie pograć do
      I-ligi.
    • Gość: kibol Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.05.06, 21:44
      Czyżby AZS chciał startować w rozgrywkach oldbojów! Gościniak wracaj, Skorek
      nadal bądź tranerem AZS-u. Szewiński awansuj pod skrzydełka mamuśki do PKOL -
      byle jak najdalej od Cz-wy!
    • Gość: jaar Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:16
      Miałem nadzieję, że już nigdy Stelmach nie będzie wystawiał dla Częstochowy.
      Jego forma to przeszłość ( wiedzą to i w Bełchatowie i w reprezentacji, tylko
      AZS jest "ślepy")Moim zdaniem to "bezsensowny powrót"
      • Gość: lord1978 Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 80.54.171.* 25.05.06, 23:36
        Czas Skorka już minął. Trzeba rozbic ten układ wsród naszych trenerów, zajmują
        stołeczki a zawodnicy opuszczają się z grą. Potrzeba ludzi z zewnątrz, którzy
        się znają na rzeczy a nie trenują z przestarzałym treningiem. Skorkowi
        dziękujemy za wszystko ale już KONIEC!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jimmy Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 80.54.168.* 25.05.06, 23:47
          Lord 1978, Urząd Miasta płaci Ci za takie kretyńskie wypowiedzi? Na ile znam
          Twoich przełożonych nie byliby zadowoleni z Twoich wypowiedzi, kolego szanowny,
          więc lepiej nieco stonuj:)
          Odszczekacie to wszystko, co łaskawi byliście tutaj napisać. Spisałem wasze IP
          i nicki, wkleje wam je w stosownym momencie. Miłej zabawy:)
          • Gość: lord1978 Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 80.54.171.* 26.05.06, 11:14
            Zaden Urząd Miasta mi nie płaci a poza tym widzę, że jakiś mało obiektywny
            jestes a patrząc na to co działo się przez dwa ostatnie sezony to należy
            wymienić ławkę trenerską, a moi przełożeni na pewno zgodzili by sie ze mną. Bo
            też widzieli co się działo w PLAY OFF
          • Gość: lord1978 Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 80.54.171.* 26.05.06, 12:28
            Jest demokracja i mam prawo mówić co mi się tylko podoba a ,że chodzę na AZS i
            płacę za bileciki więc od zespołu mogę coś wymagać szanowny kolego Jimmy. I nic
            nie będę musiał odszczekiwać bo psem nie jestem także sam Sobie możesz
            odszczekać bo ja nie chce znowu patrzeć na AZS, który zdobywa IV miejsce i
            przegrywa w LM. Skorek zrobił dużo dobrego ale AZS i za to mu dziękujemy ale
            jego czas już minął. To tyle hehehe
    • Gość: as Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 03:02
      Popieram Jimmy
    • Gość: blanc Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 07:22
      Jeśli Stelmach nie podpisał to jeszcze nic nie jest na pewno. Ze Szczerbaniukiem
      podobnie - na razie tylko przewijają się informacje na temat że miałby grać.
      Jeśli chodzi o młodego Jarosza to czy on w końcu podpisał umowe z Kędzierzynem?
      Za dużo gdybań i myślenia życzeniowego.
      No i jaka klasa Bąkiewicza? Od czasu gryw AZS cofnął się w rozwoju, na razie to
      nadaje się tylko i wyłacznie na zmiennika, a nie gracza szóstkowego.
      • Gość: look SKOREK OUT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:00
        Dla mnie tez juz czas skorka minal.Od dwoch lata azs ma fomre na przelomie
        nowego roku,a nie na play off. Poaz tym nasi rozgrywajacy sie nie rozwijaja,
        podobnie jak mlodzi.Skorek ma chyba chyba za duzo obowiazkow,wiec mu ulzy jak
        przestanie byc naszym trenerem
        • Gość: ble, ble Re: LOOK OUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:37
          Wolisz boska???? Jeśli tak to gratuluję wyboru:(
          • Gość: lord1978 Re: LOOK OUT IP: 80.54.171.* 26.05.06, 15:44
            Ani Bosek, ani Skorek tylko ktoś z zagranicy z nowym spojrzeniem na to wszystko
    • Gość: lazio88 Bąkiewicz i Gruszka na zmienników. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:59
      Bąkiewicz i Gruszka na zmienników tylko by się nadawali.Oczywiście jeśli będą
      grac tak jak w poprzednim sezonie i jeśli ten Amerykanin jest tak dobry jak
      mówią.No,Bąkiewicza można by na zagrywkę wpuszczać za zmęczonego
      Gierczyńskiego,ale w ataku jest za bardzo monotonny.Przydałoby sie ściągnąć
      jakichś młodych,np. Jarosza,ale chyba już Kędzierzyn na nim łapę
      położył.Szkoda,bo nie mamy młodych perspektywicznych graczy.Oby tylko Patuchy
      się nie pozbyli,bo najwyżej on może zmieni Bronka,jak będzie taka potrzeba,nie
      mówiąc już o tym,że na zagrywke powinien częściej wchodzić niż dotychczas!!Bo
      często Skorek nie wykorzystywał wszystkich zmian w secie,a przecież Jurkiewicz i
      jego serwisy były żałosne.Oby jakoś zagospodarowali Stasia Gościniaka-nie można
      pozbywać się z klubu kogoś,kto zbudowaqł jego potęgę.Może skautingiem mógłby się
      zająć,bo miał zawsze rękę i nosa do młodych graczy!!

AZS CZĘSTOCHOWA! SMASH THE REDS!
    • Gość: skorkowiec Zostawcie Pana Skorka w spokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:19
      Brz tego gościa Częstochowska siatkówka dawno by umarła, wypromował i wychował połowe reprezentacji polski. Z miernot zrobił siatkarzy a oni uciekli. Bez niego nie wyobrażam sobie AZS-u to jest nasza legenda

W częstochowie powinna powstać nowoczesna hala która powinna nosić jego nazwisko
      Hala im.Edwarda Skorka
    • Gość: krzych Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: *.man.czest.pl 26.05.06, 22:05
      Skorek powinien zostać. Przeciez skład cały czas jest ustawiany przez Zarząd.
      Stalmach to stary kumpel Szewińskiego i stąd w składzie. ale to jest bez sensu.
      Stelmach juz raz stanął na drodze Oczki, który jest od niego o niebo lepszy.
      Wynocha ze Stelmachem
      • Gość: kibic Andrzej Stelmach AZS IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.05.06, 00:17
        Po przeczytaniu tych wszystkich opinii, stwierdzam, że straciłem czas. Dużo
        prymitywizmu i chamstwa. Szkoda. Myślę, że czas pokaże, czy to są dobre
        decyzje, czy nie. Powrót Andrzeja Stelmacha powinien poprawić poziom gry.
        Możliwe, że przy innym trenerze Kuba Oczko by brylował na rozegraniu. Trenerzy
        Skorek i Gościniak niestety nie sprawdzili się. Pokazały to choćby play offy.
        Nie ma sensu do tego wracać. Czas na zmiany. Salmon, Stelmach, Szczerbaniuk,
        Eatherton, Billings, Gierczyński, Gacek, Gawryszewski, Woicki no i oby trener z
        zagranicy - to przecież dream team! Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
        AZS!
        • Gość: AsTeRiX1986 Re: Andrzej Stelmach AZS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 07:43
          a Do Kiedy Mazur ma wazny kontrakt z belchatowem??bo moze AZS jego zatrudnil ??
          Wydaje mi sie ze w tej chwili jeden z lepszych trenerow w polsce:)
          • Gość: ble, ble To Ci się źle wydaje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:32
    • Gość: KIBIC Re: Andrzej Stelmach już na pewno siatkarzem AZS- IP: 82.160.21.* 28.05.06, 16:26
      A może będziemy mieć trenera muzułmanina, bo Prezesik poleciał do Turcji?
      Jakoś temat Boska szybko się wyjaśnił a dalszych spekulacji nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka