Dodaj do ulubionych

Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:14
Witam,
jakis czas temu znalazlem taka siec nadawcza internet radiowy o nazwie
StrongWaveP.

Czy ktos wie co to jest i gdzie mozna odszukac ich adres aby dodali mac'a i
spisac umowe?
Pozdrawiam
Tomek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miś Re: Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:33
      A nie lepiej ASTRONET z Mirowskiej
      • Gość: Tomek Re: Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:27
        Witaj,

drzewa mi przeszkadzaja, jak komin wywalili z tego budybku to jest lipa;P...
        myslalem ze ktos wie kto i zna miejsce nadawania StrongWaveP.
        Pozdrawiam
        • Gość: D. Re: Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:31
          polecam InterCom jeżeli tylko będzie u Ciebie sygnał.Zadzwoń i zapytaj 503 384
          159. Ja korzystam juz z ich usług od prawie roku i nie narzekam na nic.
          • Gość: Tomek Re: Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:37
            tak wiem kiedys z nich tez korzystalem...ale czasem przychodzi czas na zmiany;))

jak ktos mi dokladnie wytlumaczy o co chodzi z tym StrongWaveP to powiem
            dlaczego pytam:))))

Pozdrawiam...
            • Gość: :) Re: Internet radiowy na zawodziu StrongWaveP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:34
              Niewiem w czym problem ja tam na zawodziu mieszkam i wynajduje mi - AsTroNet -
              Internet GRE - Alfa NET 7 - Alfa NET 3 - Apus - Apus 31 - Apus 33 - Nowi -
              Krakers - SKY Net SM 1 -i Winet Wszystko ma w miare dobry sygnał to poco ci
              tomku jakiś tam jak to ty piszesz pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka