Gość: zzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:47 Powstało nowe gimnazjum społeczne bezpłatne. Na Rejtana przy liceum. Kto tam idzie? Może będzie lepiej niż w moim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bis1 Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:48 Tak, powstaje, gimnazjum bezpłatne. Polecam, reklama w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Re: Nowe Gimnazjum IP: *.trustnet.pl 31.05.06, 19:24 gimnazjum od lat działa ale od września ma być bezpłatne, małe, kameralne bez przemocy i takich tam dziwnych rzeczy/ kocenie fala itp/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm1 Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:23 Oczywiście, kameralne, bez przemocy, dzieci dopilnowane, egzaminy wysoko punktowane, po prostu świetna szkoła. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:01 Mam dobrą opinię o szkole, moja córka kończyła Społeczne Gimazjum (to przy liceum) - polecam, mogę wypowiadać się o tej szkole w samych superlatywach. Słyszałam, że teraz jest bezpłatna - zazdroszczę Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:33 polecam spokojna szkola bez problemowo ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:50 super szkoła; nie myslalem, ze tak moze byc w gimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:54 -super szkoła; nie myslalem, ze tak moze byc w gimie super szkoła wieś Często Chowa gmina Łękowoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nowe Gimnazjum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:18 ale śmieszne...hihi. Odpowiedz Link Zgłoś