Dodaj do ulubionych

Trustnet - co o nich sądzicie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:48
Trustnet - co o nich sądzicie a w zasadzie o oferowanym przez nich dostępie do
internetu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:12
      up
      • Gość: <-> Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:44
        Jak slyszalem to lipka na maxa, jak cos to polecam www.my.net.pl :)
        • Gość: ja Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 05.06.06, 20:09
          a ja uzywam i nienarzekam!!!wedlug mnie jest ok.
          • Gość: edd Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 05.06.06, 20:13
            teraz jest ok
            ale pare miesięcy temu mieli częste braki sygnału
            • Gość: tyziek Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:05
              a z prędkości się wywiązują?
              • Gość: edd Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 05.06.06, 22:08
                256 ale p2p troche muli
                • Gość: spiryt Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 05.06.06, 23:11
                  Ja mam łącze od nich od listopada i tylko raz przez ok 15 min. miałem przerwę w
                  dostawie.
                  Bardzo polecam
                  • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:06
                    up
                    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:09
                      up
                      • Gość: <-> Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 10:10
                        256kb/s prawie 50zł i jak kolega mowi p2p muli / nieoplaca sie.
                        • Gość: Gość Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:32
                          p2p działa dobrze, trzeba tylko poprosić o przekierowanie portu (nieodpłatnie).
                          Pozatym mówienie ze coś działa lipnie bo "ktoś od kogoś słyszał" to mało
                          przekonywujące. Jak ktoś nie widziął tego na oczy to niech się nie wypowiada.
                        • Gość: pikaczu Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:35
                          50zł!? Za neo 256 bulę miesięcznie ponad 70 dych (nie mówiąc o przymusowym
                          'średnim' abonamencie za telefon, z którego nie korzystam) a dzisiaj odprawiałam
                          modły przed modemem, żeby się obudził.
        • Gość: crazy Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 07.06.06, 22:06
          jak twój provider korzysta z łącza:

Autor: Gość: <-> IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl

to pozazdrościć (choć pewnie to dsl 15Mbitów)
          p2p też na tym jest ?

Wojtek
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:35
      up
    • Gość: cb Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 07.06.06, 22:03
      zależy pewnie gdzie, ale z tego co się orientuję to oni robia przekierowanie
      portów dla p2p nieodpłatnie i wtedy leci na maxa jak w umowie, czyli 256

wiem, bo testowałem :-D
    • Gość: kasiaa Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 07.06.06, 22:13
      Szczerze odradzam...
      • Gość: Stiepan Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: 80.53.75.* 07.06.06, 22:20
        Mam, używam i żebym był zadowolony to nie mogę powiedzieć. Transfer troszkę
        słaby. Obecnie słucham sobie radia. Były dwie opcje z prędkością 16 i 32.
        Wczoraj wszystko działało jak chciałem. Dzisiaj niestety tylko 16 :/
        Z drugiej strony nie ma w okolicy lepszej opcji :(
      • Gość: Gość Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:26
        jeśli odradzasz to napisz chociasz dlaczego bo samo "odradzam" jest troche puste
    • Gość: kamol Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.prio139.trustnet.pl 07.06.06, 22:18
      ma trustnet i polecam goraco p2p leci ok, ale odradzam apus przejechalem sie na
      nim!
      pozdro
      • Gość: Zadowolony Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.prio138.trustnet.pl 07.06.06, 22:40
        Mi pasuje mam juz od 6 lat i czuje sie w 100% zadowolony :))

teraz czekam na promocje jakas (joke)

a jak konkurencja pisze ze odradza to no comments :)

cya !
        • Gość: ukasz Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: 80.53.75.* 07.06.06, 22:56
          Bardzo polecam, wszystko ok, informatycy wywiazuja sie z naszych (userow) prosb,
          nie ma problemow z przekierowaniem p2p i wszystko hula jak powinno. Awarie jak
          to ktos powiedzial _sygnalu_ sa naprawiane "od reki" wiec takowe ciezko zauwazyc ;)
          W w/w wymienionych plusow niestety prenet sie nie wywiazywal, przez co stracil
          multum abonentow ;-p
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:34
      up
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:47
      up
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 06:32
      up
    • Gość: up Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:30
      up
      • Gość: uzytkownik Re: Trustnet - co o nich sądzicie IP: *.trustnet.pl 12.10.06, 00:16
        ogolnie rzecz biorac gowno nie dostawca internetu - przerzucam sie na neo i mam
        po prostu wszystko gdzies - mniej browarkow wypije ale mniej klopotow bede mial
        zapomnijcie o trustnecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka