Gość: Widz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:46 No i co Myszko, byłaś na "Piaskownicy"? znów super przedstawienie. Za tydzień premiera sztuki Perzyńskiego "Polityka", ponoć dobre! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diversity Re: "Piaskownica" IP: 80.48.49.* 09.06.06, 00:00 Nie jestem co prawda Myszką, ale na "Piaskownicy" dzisiaj byłam i w najmniejszym stopniu tego nie żałuję! Co prawda, nieco denerwujące były dzieci, które nie mogły zrozumieć sztuki, choć wydawać by się mogło, że dotyczyła ich rówieśników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: "Piaskownica" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 00:05 Zgadzam się, to nie jest sztuka dla dzieci. One odbierają tylko obraz i słowo (szczególnie "brzydkie") i nie rozumieją podtekstów. Nie wiedzą, że to krytyka dzisiejszych czasów. Mnie się wszystko podoba: utwór, aktorstwo, muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diversity Re: "Piaskownica" IP: 80.48.49.* 09.06.06, 00:07 Zdecydowanie najbardziej podoba mi się sposób w jaki zostały ujęte relacje damsko-męskie - samo życie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: "Piaskownica" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 06:54 gdzie te przedstawienia? o ktrej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: "Piaskownica" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:42 Przedstawienie było wczoraj na Północy o 20.30 Odpowiedz Link Zgłoś