IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:43
Jak się dostać do TRW słyszałem,że jest bardzo ciężko...
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: bardzo, bardzo, bardzo ciężko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:38
      popracujesz sobie z trzy latka w workerze lub jak to teraz się nazywa worku i jeśli będziesz mieć szczęście lub plecy to cie przyjmą
      • Gość: ++++ Re: bardzo, bardzo, bardzo ciężko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:57
        A czy jest tam bardzo ciężko?chodzi mi o samą prace??
        • Gość: ? Re: bardzo, bardzo, bardzo ciężko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:31
          jak jesteś nowy to dają cię zazwyczaj do samych popierdółek (bajka) a zresztą teraz masz tygodniowe szkolonka, i po nich możesz zrezygnować. Wiadomo że w miarę upływu czasu coraz więcej od ciebie oczekują, i zależy jeszcze gdzie trafisz (piszę o legionów). Czarna lista gdzie sie trzeba żeczywiście narobić to Woldswagen, skoda, x85, ford, zwijacz 4.0 ,j77, i jeden z zamków a reszta to bajka jest tylko tam jest znowu ciężka atmosfera bo ludzie z nudów problemy, afery sobie wymyślają
          • Gość: Cichy Re: bardzo, bardzo, bardzo ciężko IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:08
            Pracowałem prawie 4 lata na Vw i Skodzie na zmianie pani Z.Z. A potem się
            zwolniłem :)))))
    • Gość: mintaj Re: TRW IP: *.echostar.pl 09.06.06, 13:37
      Ludzie, przestańcie traktować to TRW jak jakąs mekkę.Żal mi Was, dajecie się
      wykorzystywac i okradać.Nie piszcie o tym TRW wiecej na forum.
      • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:09
        Popieram! O TRW nie można pisać smych ciepłych słów, ponieważ nie zasługuje na to.
    • Gość: ++++ Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:39
      chce się dowiedzieć jak tam jest z pracą.A ty jak nie chcesz o trw słuchać to
      nie czytaj tych postów i problem będziesz mieć z głowy
      • Gość: Ja z TRW Re: TRW IP: 217.96.15.* 03.08.06, 16:41
        Stawki na produkcji 1520-2070 Pln plus
        Premia produkcyjna 12-13% plus
        Premia motywacyjna 0-7%
        Dodatki za godziny nocne 50%
        Dodatek za obecność 150 pln
        Premia roczna 7-8%
        Podwyżka w tym roku 3%
        Przerwa 30 minut (20+10), bardzo dobre warunki socjalne, dowóz do pracy za
        darmo, kawa, herbata, trzy rodzaje soków, woda mineralna z dystrybutorów,
        wypłaty z fuduszu socjalnego na remont, odpoczynek wakacyjny dzieci, talony
        swiateczne.
        • Gość: Agent k -25 Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:25
          Dowóz do pracy nigdy nie był darmowy, koszta potrąca się z pensji pracownika. A
          niektórzy przyjeżdżają samochodami i też im się potrąca. Warunki socjalne
          beznadziejne, CH......WA atmosfera, pełno buraków z Kościelca że tylko granat i
          sałatka gotowa. A przerwa 30 minut 10+20 to komedia...
          • Gość: ktoś z kościelca przyjefasolił Ci ktoś kiedyś Agencie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:36
            Odchrzań się od Kościelca! Widać człowieku jaki jest poziom Twojej kultury po
            sposobie wysławiania się! :-D
        • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:26
          Podwyżka 3% - buahahahahahahahahahhaaaa............
    • Gość: Karola84 Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:02
      Do TRW bezposrednio Cie nie przyjmną, trzeba przejść przez Workera czy inne
      dziadostwo...ja przeszłam testy i czeka,czeka...ale nic innego mi nie pozostało:
      (no chyba że do Anglii pojade:) ale nie mam z kim:(Pozdrawiam i do
      zobaczenia:):):)
    • Gość: Mintaj Re: TRW IP: *.echostar.pl 09.06.06, 14:28
      Chodzi mi tylko o to,ze czytajac posty do innych watków odnoszę wrażenie, ze
      Częstochowianie traktuja ten zakład jak cos niezwykłego, niedostepnego, jakis
      luksus.Dlatego później jest takie złe traktowanie, chamstwo przełożonych(
      cytuję), gdyż dyrekcja uwaza, ze juz nic lepszego Wam sie nie może przytrafić
      wiec zapie...alać.
      • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:07
        no to jak trw to jest luksus to ja wysiadam,a jesli chodzi o czytanie postów to
        malo kto ten zaklad zachwala,raczej same narzekania i to powinno dac troche
        dyrekcji do myslenia.
        • Gość: Mintaj Re: TRW IP: *.echostar.pl 09.06.06, 15:11
          Własnie mnie nie zrozumiałeś. Ja pisze, ze ludzie myśla, ze to luksus, dlatego
          takie pojękiwania-,,a jak sie dostać" itp.Dla mnie to jest smieszy zakład.I
          niewolniczy.
          • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:41
            dla mnie tez
      • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:27
        Fuckin` A !!!
    • Gość: edek181 Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:14
      ale to jest jeden z lpiej prosperujących zakładów w Częstochowie
      • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:03
        zgadza sie
        • Gość: flak Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:31
          najlepiej to niech wszyscy wyjada do anglii, irlandii itp. i problem bedzie z
          głowy. jakby nie bylo to pracuje tam b. duzo ludzi, kazdy narzeka i pracuje,
          czy to na produkcji czy w biurze.
          Lepeij jest zarobic 1500 zł za 8 godzin dziennie, czy 800zl i zapier... jak wół
          po 12h w jakichs lipnych firmach?
          • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:40
            takie zarobki to nie wszyscy a tak wogóle to pracy sie nie da zważyc.
          • Gość: tym Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:40
            1500 PLN za 8h pracy -czyli jakieś 31 łukaszy za 1h.Czyba coś Ci się pomyliło,hę???
          • Gość: sa Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:52
            właśnie
          • Gość: pracodawca Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:13
            Jesli ja bede zwolniony z placenia podatkow (chocby tylko od nieruchomosci) tak
            jak jest TRW tez moge placic pracownikom po 1500 a nawet i 2000 zl za 8h pracy,
            ale pracy a nie chodzenia i obijania sie.
            TRW stalo sie w tym miescie wyznacznikiem "jak to sie dobrze tutaj zarabia,
            jakie to super mamy warunki".

Za 1000m2 hali corocznie trzeba zaplacic 18000zl podatku, TRW jest zwolnione z
            tego...
      • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:30
        Wyrosły na krwi, pocie i łzach (nie przesadzam) wielu pracowników. Zapytajcie
        tych naprawdę starych pracowników (min. staż 10 lat) o przypadki nabawienia się
        chorób psychicznych w tym "cudownym" zakładzie pracy...trochę ich było.
    • std20045 Re: TRW 09.06.06, 18:51
      Negatywne opinie na temat TRW wyłaniaja sie z opini osob ktore albo nawet nie
      wiedza co to jest TRW albo zostały z zakładu usuniete a teraz "bo co to nie
      oni" a w TRW jest jak w kazdym innym zakładzie , po za jednym troche wiecej
      płacą!!! a jak komus sie nie podoba to na zasiłek isc !!!
      • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:25
        ja wiem co to jest trw,aż za dobrze ,ale popieram cie jak sie komus nie podoba
        to nikogo na siłe nie trzymają.tylko zastanawiam sie czy ty wiesz duzo na temat
        trw,/?
    • std20045 Re: TRW 09.06.06, 19:33
      bardzom duzo , w koncu tam .... ale to nie dlatego , mam porównanie do innych
      zakładów i naprawde to co sie dzieje w TRW to pestka do tego co sie dzieje w
      innych tego typu zakladach , i nadal jednak podtrzymuje , jak sie komus cos nie
      podoba to drzwi otwarte!!!!!!!!!!!
    • Gość: ++++ Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:40
      dokładnie jak się nie podoba to drzwi otwarte.
      • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:45
        tak jest,ja tez tam.... :)
    • Gość: karola84 Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:06
      Ja w Częstochowie nie widze żadnych perspektyw na jakąkolwiek prace więc
      narazie licze na TRW, a później sie zobaczy.ooo może mi doradzicie gdzie
      jeszcze można złozyć papiery:)???słyszałam, że na Rolniczej(do końca nie wiem
      co tam jest) jest beznadzieja.
      • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:53
        na rolniczej jest trw-poduszki powietrzne,przy rolniczej jest brembo.
    • Gość: karola84 Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 21:23
      dzięki:)
      • Gość: ciekawy Re: jakie zarobki TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:46
        chcialem sie dowiedziec czy to prawda ze jesli jest sie zatrudnionym przez workera to miesiecznie wychodzi sie tylko 800 zl.
        • Gość: xxx Re: jakie zarobki TRW IP: *.pl / *.net-komp.pl 10.06.06, 00:51
          Niestety, ale to prawda zarobki w Workerze wynoszą od 800 do 900 zł miesięcznie
          i to za ciężką harówę. Najgorsze jest to, ze teraz w Workerze lub innej firmie
          musisz pracować około 3 lat, aby zostać zatrudnionym przez TRW, a wymagania są
          takie same jak od pracowników TRW, którzy zarabiają conajmniej 500 zł
          więcej.Teraz znów będzie zmiana agencji z Workera na nie wiadomo jaką. W każdym
          bądź razie warunki płacowe się nie zmienią. Zmieniają się tylko normy
          produkcyjne na wyższe. Na niektórych PSA wzrosły one od 2 do 3 razy w ciągu
          roku. Niestety płace pracowników nie wzrosły adekwatnie do tych norm, a
          pracownicy Workera pracują za tę samą stawkę. Do tego nie masz prawa do talonów
          świątecznych, pakietów socjalnych oraz zysków rocznych itp. Pracownicy
          zewnętrzni są niestety pracownikami drugiej, a nawet trzeciej kategorii. Choć
          dyrekcja i kierownictwo uważa, że tak nie jest to niestety tak jest. Każdego
          dnia daje Ci się do zrozumienia, że jesteś śmieciem i w każdej chwili można
          Cię zwolnić, bo na Twoje miejsce znajdzie się następny. Osobiście nie polecam
          nikomu pracy w TRW przez Workera, a tylko w ten sposób można się tam dostać. To
          już nie jest firma przyjazna ludziom jak kilka lat temu. Teraz to jest fabryka
          przypominająca czasy rewolucji przemysłowej w Anglii. Mówienie o perspektywach
          rozwojowych to mrzonka to samo słyszeli ci, którzy przychodzili do pracy prawie
          2lata temu. Do dziś nie kiwnięto nawet palcem, aby poprawić los tych ludzi.
          Najgorsze jest to, że pracownicy Workera są nazywani pracownikami zbednymi, a w
          praktyce wygląda to tak, że mają oni problem z wykorzystaniem należnego urlopu,
          bo tyle jest pracy, ale w opinii dyrekcji nie ma podstaw aby TRW zatrudniło
          ich. Czysta obłuda i korzystanie z fatalnej sytuacjii na rynku pracy w
          Częstochowie, ale na szczęście to już się zmienia.
          • Gość: ciekawy Re: jakie zarobki TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 14:22
            wiec jednak mimo wszystko znacznie lepiej jest w gommie bo tam pracownicy zatrudnieni przez work serwice maja stala stawke ok 1250-1350 zl na 4 brygadach a jesli trafia na 3 zmiany to spokojnie 1500 zl wyciagna, dzieki
          • Gość: uio Re: jakie zarobki TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:01
            właśnie to jest cała prawda o agencjach pracy tymczasowej..zajrzyjcie na ich
            stronę, w której chwalą się , że znajdą murzyna w ciągu godziny! hieny
            wykorzystują fatalną sytuację na rynku pracy!
          • Gość: Cichy Re: jakie zarobki TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:10
            Najgorsze mój drogi jest to, że work robi dokładnie to samo co pracownik TRW za
            mniej więcej połowę jego stawki.
    • Gość: karola84 Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 18:56
      w TRW przez workera 1200zł może bedzie, ale czesto dostaje sie wolne i tego
      1000zł nigdy nie można dostać.Pozdrawim:)
      • Gość: xxxxx Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:49
        oboz pracy nawet 15 do pracy "trw ob"
        • Gość: aa Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:16
          a slyszeliscie o nowych pomaranczowych kamizelkach co maja wprowadzic na
          legionow totalny idiotyzm i co wy n a to??
          • Gość: policeman Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 05:01
            nie totalny idiotyzm, tylko totalną pierdółkę ktoś puścił, a zresztą może byście nawiązali do wątku anie pisali o sprawach bierzących
            • Gość: pracownik Re: TRW IP: *.pl / *.net-komp.pl 13.06.06, 17:03
              Może to i pierdółka, ale jak ją powatarza większość ludzi to coś musi w tym
              być. W każdym bądź razie są wprowadzane kolejne zmiany, które niestety nie
              służą pracownikom ( w praktyce), a ewentualną niechęć tłumaczy się lękiem przed
              zmianami. Niestety tak to już jest, że każda zmiana odbywa się kosztem
              pracownika. Choć dyrekcja zarzeka się, że daleka jesto od wprowadzania zmian
              kosztem pracowników to niestety jest prawda np. wyższe normy, niskie podwyżki
              itp.
              • Gość: kasia Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:13
                Dojechac autobusem.
              • Gość: policeman pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:08
                żeczywiście mieliście racje z tymi koszulkami, sorki. A odnośnie tych koszulek to co na to kodeks pracy, bo mi to jakoś zalatuje mobingiem. Zupełnia zgadzam się z dyrekcją że każdy pracownik powinien wiedzieć co robi i co od niego się oczekuje odnośnie tych wszystkich norm jakościowych, bezpieczeństwa i środowiskowych. Bo to że np: pracownicy workera przez tydzień powinni nosić te koszulki to się zgadzam, bo są nowi i nie wiedzą czego się od nich oczekuje.
                Ale nie popadajmy w skrajności, koszulka ta ma wywołać to że dany pracownik będzie się wstydził swojej niewiedzy, przed współpracownikami. Zakładając taką koszulkę będzie czuł się gorszy od innych a to już przynajmniej moim zdaniem jest znęcanie się psychiczne co i tak nie jest żadkością na liniach produkcyjnych.
                Proponuję żeby osoby odpowiedzialne za wprowadzenie tego pomysłu naprawdę się zastanowiły i znalazły inne rozwiązanie
                • Gość: pracownica trw Re: pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:25
                  Koszulki są na Rolniczej i wcale nie chodzi o dyskryminacje ludzi,
                  raczej o to ,że wiadomo,ze pracownik jest "Nowiutki" i dużo rzeczy nie wie.
                  Czasami jak trafić na linię na której ma pracować(tak też bywa)na tej wielkiej
                  hali.I naprawdę nie ma się czego wstydzić,a napewno nie można czuć się gorszym
                  od innych.Po pewnym czasie koszulkę dostanie ktoś inny.
                  Starsi stażem pracownicy starają się pomóc w wielu przypadkach!
                  • Gość: ja Re: pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:46
                    koszulki maja tylko ludzie ktorzy sa na szkoleniu. Konczysz szkolenie -
                    koszulke oddajesz
                    • Gość: to chore Re: pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:57
                      na rolniczej tak a na legionow jak maja za malo wiadomosci po poprzednim
                      przetestowaniu to maja chodzic w tych koszulkach.
                    • Gość: pola Re: pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:01
                      nieprawda.osoby maja byc odpytywane z zakresu polityki jakosci,polityki
                      srodowiskowej i bhp jak nie beda umialy odpowiedziec to dostana pomaranczowa
                      kamizelke i maja odpowiadac za trzy dni jeszcze raz.A co pozniej
                      niewiadomo.Przeciez chyba nie zwolnia.To jest dyskryminacja pracownika i
                      dodatkowe stresowanie pracownika.Co oni wyprawiaja to sie w pale nie miesci.Ci
                      co odpytuja naprawde nie maj co robic w tym zakladzie,chca na sile utrzymac sie
                      na stanowisku.
                  • Gość: DETTII Re: pomarańczowa rewolucja w TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 07:03
                    Jeśli chodzi o pomarańczowę koszulki to <<strzał w 10>>,pamietam jak ja
                    przyszłam pracowac,dano nam fartuchy ,rzucono na linie i do roboty,nawet gdzie
                    kibel człowiek bał sie zapytać,po 2 dniach pracy oddelegowano nas na inną
                    linie,z tych nerwów nie pamiętałam co robie i jak się nazywa brygadzista,a jak
                    sie przyznałam ze pracuje w tym zakładzie 2 dni<<to w twarz mi sie lidre
                    wysmiał>>dziś dzięki tym kolorom wiadomo kto kim jest i co od niego wymagac,a
                    nieukrywajmy,to zakład zapewniający o czyjymś życiu,tutaj musimy uważać.....
          • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:12
            Ja proponuję wprowadzić koła ratunkowe - różowe i fioletowe ;))))
        • Gość: xy Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 21:42
          zgadza sie to chore ale kamizelki dostaja tez stare osoby ktore nie przeszly
          pozytywnie testu niech ci co to wymyslili zastanowia sie co oni robia
    • Gość: hans Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:46
      są przyjęcia wszystkiego można dowiedzieć się od ciecia na bramie do trw
      tylko trzeba oddać połowe stawki godzinowej tej agencji która przyjmuje nas do
      trw.Agencja jest na ul. Dąbrowskiego 7 drugie piętro nazwy nie pamiętam
      • Gość: ja Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 22:07
        a to dziwne bo nas dyrektor zapewnial ze pierwsi w kolejnosci do trw przechodza
        z workera.
        • Gość: wow Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:17
          zebys sie nie zdziwil! pierwsi w kolejnosci? jest pareset osob zapieprzajacych
          od kilku lat poprzez worker, czekajacych na stala umowe o prace! jestescie
          zenujacy w tej swojej wylacznosci. na forum macie kilka watkow, jakby nie mozna
          bylo sie wypowiadac w jednym. zalozcie sobie jeszcze kilka,a bedzie wiecej info
          dla szukajacych pracy i w ogole. kilku z moich znajomych zapieprza przez
          workera i niby licza, niby nie licza, na stale umowy. malo tego znam tez hm
          liderke. nie mowcie mi, ze wysokie stanowiska osiagaja osoby nie majace plecow
          czy tez nie lizace oczko. tudziez osoby takie jak w/w, ktore "rozwinely swoje
          umiejetnosci" w jakis tam sposob w latach powstawania tego "waszego trw".
          dyrektorzy trw: zmiencie troch swoja polityke. mam na mysli nie tylko wasza
          propagande i traktowanie pracownikow sluzalczykow. a i jeszcze takie "glupie
          pytanie"--
          • Gość: 12.12m Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:56
            w tamtym roku było z osobami towarzyszacymi.
          • Gość: pracownik Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:30
            Dokonano już próby zorganizowania imprezy z rodzinami ale atmosfera była denna.
            Pracownicy sami opowiedzieli sie za organizowaniem takich imprez bez rodziny
          • Gość: Pracownik TRW Re: TRW IP: 217.96.15.* 03.08.06, 16:15
            Bardzo prosze o precyzyjne wyrażanie swoich opinii i tylko przez tych, którzy
            wiedzą co to jest TRW i jak sie tam pracuje.

Wszystkich tych, którzy posiadaja kwalifikacje (podstawowa umiejetność szycia)
            i chęć do pracy zapraszam na Rolniczą.

W tym roku już w lipcu przeszły 63 osoby z Workera na stałe do TRW, w sierpniu
            następne 35 osób a kolejnych 45 we wrzesniu, dalej planowane jest przejście
            kolejnych 100 w pażdzierniku i 63 w listopadzie. Istnieje bardzo duże
            prawdopodobieństwo zatrudnienia kolejnych 350 (trzysta piećdziesiat osób) pod
            koniec roku.
            Łaczna wiec liczba tych, którzy pracując w Workerze przejdzie na zatrudnienie w
            TRW osiągnie liczbę 216, lub 566 osób.
            Wszyscy zatrudniani to tylko i wyłącznie obecni pracownicy Workera. Bardzo
            proszę aby osoby zainteresowane nie dały się oszukiwać przez kogoś, kto albo
            nigdy w TRW nie pracował albo pracował i został zwolniony za pijaństwo, lub sam
            odszedł i teraz tego żałuje.

Piknik, który ma odbyć się 2 września jest dla wszystkich, także dla
            pracujacych w TRW pracowników Workera. Niestety bez członków rodzin zgodnie z
            wolą pracowników a także ograniczonymi możliwosciami logistycznymi.
            Piknikowiczów będzie 4000, a z rodzinami mogłoby to być nawet 8-12 tysiecy. To
            zbyt duża liczba aby znaleźć większe miejsce, zapewnić wiecej autobusów
            dowożących na imprezę, właściwie szybką obsługę gastronomiczną, ochronę,
            zaplecze socjalne, itd.

Proszę nie poniżać pracowników Workera pisząc o zapie-szaniu w TRW. Jak kto
            woli może pojechac do Anglii albo do Włoch i pracowac w Foggi czy w innym
            miejscu, albo koczować na dworcu. Prosze bardzo....
            Stawki Workera od sierpnia są wyższe o 10% plus wyższe o obejmujacycą ich
            premię produkcyjną 10-12%. Życzę wszystkim takich podwyżek.
        • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:19
          Który dyrektor? Chyba nie Szwedkowicz z Legionów?!
      • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:17
        Podziwiam waszą desperację w poszukiwaniu pracy... Ja wytrzymałem tam tylko 4
        lata i sp....em do Szkocji...:)))))))
    • artwol1 Re: TRW 31.07.06, 18:12
      Odpuść sobie to TRW!Cała częstochowa wie,że TRW to AUSCHWITZ!Nawet jakbym miał
      zarabiać 500zł więcej niż teraz i tak bym tam nie poszedł!Pozdro!
      • Gość: !! Re: TRW IP: 213.25.14.* 01.08.06, 11:20
        CO!!!!????
        • Gość: dupek Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:49
          atmosfera w trw beznadziejna
          • Gość: dupek Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:55
            pracuje tu tylko mafia rodzinna i znajomi z wioski jeden wielki klan zwykly
            smiertelnik nie ma tu zadnej przyszlosci ze strony liderow zero pomocy tylko
            nasmiewanie i szkalowanie banda nierobow wiesniaki
            • Gość: Pracownik TRW Re: TRW IP: 217.96.15.* 03.08.06, 16:20
              Jesteś i pozostaniesz dupkiem. Pozdro.
              • Gość: joxkit Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 12:46
                Nie wiem jak jest na rolniczej ale na legionów kiedyś była cała rodzinka ale to się zmieniło w 2003 roku kiedy to te szachrajstwa zostały odcięte przez wyrzucenie pewnej osoby odpowiedzialnej za przyjęcia, teraz w workerze pracują ludzie z łapanki (dosłownie). A co do atmosfery to żeczywiście na niektórych liniach jest cholernie drętwa:( ale są linie gdzie spokojnie bez obaw mozna porozmawiać ze współpracownikiem i sie pośmiać:). Najgorzej jeśli idzie o atmosferę jest na liniach gdzie jest mała norma i ludzie ze sobą pracują kilkanaście lat:D, z braku laku wymyslają afery i pierdoły, a najweselej wbrew pozorom jest tam gdzie trzeba zapieprzać (ludzie nie mają czasu na wymyślanie głupot)
      • Gość: Pracownik TRW Re: TRW IP: 217.96.15.* 03.08.06, 16:19
        I bardzo dobrze, bo Ciebie tu nie chcemy. Pozdro
        • Gość: pracownica Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:24
          skoro worki dostały podwyzke,(nalezy im sie) to moze i ja bym dostała bo
          pracuje 4 lata a mam mniejszy zarobek od nich.pozdrawiam.
      • Gość: Cichy Re: TRW IP: *.bulldogdsl.com 10.09.06, 17:21
        Brawo!!! Tak trzymaj!!!
    • Gość: pracownica Do Agenta k-25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 19:33
      Kolego nie ubliżaj mieszkańcom Kościelca OK?