Dodaj do ulubionych

TRW-work express

27.06.15, 18:08
Dostałam skierowanie na badanie do trw na legionów. Naprawdę jest tam tyle pracy? przecież zawsze był tam wakacyjny przestój. Nie chce zaczynać jeśli miałaby to być praca na parę dni a reszte miesiąca czekanie na telefon. Może się ktoś wypowie z pracujących osób. Panie z agencji obiecują że jest dużo pracy.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: TRW-work express 27.06.15, 20:08
      Napiszę Ci tak bo mam znajomych w miejscu ogólnego tyrania w TRW.Połowa tego miasta i okolic zapieprza ku chwale niemieckiego koncernu ZF Friedrichshafen. Został on objęty katowicką strefą ekonomiczną .Szkoda tylko ,że nie porozumieli się w sprawach socjalnych i pracowniczych jakimi są objęci pracownicy firmy ZF zatrudnieni w Niemczech. We Workach dostajesz śmieciówkę co trzy miesiące .Co jest precedensem w naszym kraju .Bo na takiej śmieciówce możesz pracować dużo lat.Wracając do tematu to zależy na której linii.Na jednej full ,na drugiej mało.Jesteśmy niewolnikami we własnym kraju i pracujemy za nędzne grosze .Pozdrawiam.I myślę ,że Ci ktoś rzeczowy odpisze na tym zapyziałym forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka