Dodaj do ulubionych

Tor wyrazow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:56
CZy to prawda , ze maja zasypac tor wyrazow. CZy ci na gorze zawsze musz cos spie..c. Jedyne miejsce w czestochowie gdzie mozna wmiare bezpiecznie pjezdzic autem chca zniszczyc. Pewnie lepiej szalec po drogach publicznych. Ten kraj mnie coraz bardziej dobija.
Obserwuj wątek
    • ulisses_czwa Re: Tor wyrazow 11.06.06, 15:10
      Skąd masz taką informację? Podaj może źródło... Ja np. o takim czymś nie słyszałem i przyznam, że jestem mocno zaskoczony... Gdyby faktycznie do tego doszło, to byłaby to wielka strata... Ten tor jest dośc popularny i wielu młodych kierowców może się tam wyszaleć... Co będzie jak przeniosą się na ulicę... Oby to była tylko plotka...
      • Gość: kierowca Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:58
        Tutaj o tym przeczytalem streetracer.u1.tld.pl/forum/viewtopic.php?t=2688
        • Gość: rafallski Re: Tor wyrazow IP: 80.53.75.* 11.06.06, 18:44
          Z tego co wiem, to obok toru będzie przechodziła jakaś trasa szybkiego ruchu
          (autostrada?). Niebawem rozpoczną się prace nad jej budową, mieszkańcy
          okolicznych domów już powoli są oswajani z myślą o przeprowadzce. Pewnie dlatego
          tor Wyrazów będzie zlikwidowany :(
          Szkoda, bo jak ktoś napisał na forum streetracers jest to jedno z niewielu
          miejsc w okolicy, gdzie można się BEZPIECZNIE wyszaleć....
          A może ktoś z Gazety odpowie?
          • Gość: wzburzony Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:26
            Widze, ze na temat o torze nie ma reakcji, ale jak pozniej sa wypadki na ulicach to wypopwiedziom nie ma konca. Jesli to prawd z torem , to trzeba cos zrobic, bo to jedyne miejsce w miescie, gdzie mozn potrenowac jazde. Czy naprawde nie mozn drogi puscic obok. Gazeto doweidz sie czegos wiecej w tej sprawie.
            • Gość: 123 Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:52
              • Gość: driver Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 21:13
                i co nikogo to nie obchodzi, co?
                • Gość: gddgdgdgdg Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:47
                  • Gość: zxz Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:48
                    • Gość: ;lk; Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:27
                      • Gość: jhg Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:54
                        • Gość: fhh Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 10:07
                          • Gość: lojl Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:41
                            • Gość: Ka Re: Tor wyrazow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:56
                              Trzeba napisac do Berniego Ecclestone ,moze postanowi zrobic na Wyrazowie tor
                              F1 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka