Dodaj do ulubionych

Kto doTraugutta ?

IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 15.06.06, 13:24
Jakie wyniki z egzaminu, średnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 16.06.06, 15:53
      Ja na 2miejscu mam Traugutta średnia 5,93,egzamin 89
      • Gość: piter Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:54
        czyli tam pewnie nie pojdziesz
        • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 16.06.06, 21:14
          Dlaczego?Traugutt to światna szkoła. Chodzili tam wszyscy moi kuzyni.Tylko,że
          daleko ..........
        • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 16.06.06, 21:24
          Dlaczego? Traugutt to świetna szkoła. Wszyscy moi kuzyni tam chodzili:)Tylko
          szkoda, ze jest tak daleko...
          • Gość: piotrek Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:51
            średnia 4,78, egzamin 75 a z punktami za oceny jakieś 145 pkt.

Pozdrawiam
            • Gość: piter Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:22
              jak piszesz ze masz 89 pkt i tak wysoką średnią to napewno dostaniesz się do
              szkoły pierwszego wyboboru, a to automatycznie skreśla cie z listy w traugucie
              • Gość: agus Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:49
                ja tez mam traugutta na liscie :P ale na 1 miejscu mam kopernika ma srednia 5.3
                i 79 pkt z egzama a lacznie bede miec 161 bo mam pkt za osiagniecia :)
    • Gość: stokrotka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:51
      ja tesh do Traugutta ( klasa humanistyczna lub jezykowa - do tych najbardziej
      chce ) , egzamin - 73 pky, średnia 5,4 razem bede miała coś 141 - 14...pkt.
      • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:26
        ja złożyłam na 2 mijescu do Traugutta i mam 145pkt:) POzdro
        • Gość: soundquake Re: Kto doTraugutta ? IP: *.prenet.pl 19.06.06, 17:40
          piszecie ze macie srednia podchodzaca pod 6,0 a wyniki z egzaminu 70 - 80 ?:)
          i to wlasnie lubie w publicznych szkolach - ze na 6 mozna sie poprawiac nawet w
          ostatnim tygodniuu. Wiadomo, kto zasluguje, to zasluguje, ale to bardzo maly
          procent. U mnie w szkole 6 dostaje sie tylko za 2 lub 3 etap z olimpiady. I
          dlatego pozniej mamy problem z dostaniem sie do szkol. Bo nie mozemy uzupelnic
          sobie brakow z egzaminu ocenami.

Ja nie narzekam ;) mam 86 pkt ,a w sumie 145 pkt. Wybieram sie do norwida. Nie
          przejmuje sie zbytnio . Jak nie norwid, to albo sienkiewicz albo traugutt.

Pozdrawiam
          • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:27
            u mnie w gimnazjum jest tak samo,trzeba przejsc olimpiade zeby miec 6 :-/
            ja mam 82 z egzaminu i tez 145,złozylam do Sienia:)
            • Gość: agus Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:08
              u mnie tez jest tak z olimpiadami :) wiec mam 6 z historii za to :) jednak... na
              6 polskiego pracowalam inaczej... pani docenila cale 3 lata mojej pracy... wie
              ze pisze ladne wypracowania .. opowiadania... i wiersze... podobaly jej sie...
              wie tez ze kiedys bardzo duzo czytalam... i to nie ksiazek typu Harry Potter czy
              cos w tym stylu ale takich ambitniejszych... nom i mi postawila na zakonczenie
              sql 6 :)
              • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:06
                tez pracowałam 3 lata,pisałam ladne wypracowania i czytam dozo ksiazek:D u mnie
                to nie wystarcza:D
                • paulatul Re: Kto doTraugutta ? 22.06.06, 11:49
                  zastanowiliscie sie napewno gdzie chcecie isc? bo ja chodze do traugutta i nie
                  powiem troche zaluje.... :/
                  • Gość: Gimnazjalistka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:49
                    Dlaczego załujesz??
                    • Gość: Teo Re: Kto doTraugutta ? IP: 195.116.125.* 22.06.06, 17:12
                      Co wy z tym Trauguttem?
                      Chcecie się czegoś nauczyć to wybraliście zły adres.
                      Tu się liczy kasa i nic więcej.
                      Byle co w ładnej oprawie i nic więcej.
                      Takie pranie mózgu, że niby naj naj - uczniaki w to wierzą ale to nie koniecznie
                      jest prawda...
                      • Gość: piotrek Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:52
                        pożyjemy - zobaczymy :)

Pozdrawiam
                        Piotrek
                      • Gość: Roman Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:37
                        Co w Traugutcie liczy czy się tylko kasa?! W Sieniu pewnie wszyscy chodzą na prochach a ludzie z Norwida nic poza książkami w życiu nie widza?! Powtarzasz tylko plotki nigdy nie byłeś w Traugutcie! Nie wiem z jakich wzglądów uważacie że Traugutt jest kiepską szkoła? Co może wyniki z matury? Pewnie większość zdaje tylko dlatego że zapłaci? Tak uważacie? To puknijcie się w czoło zanim coś napiszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Teo Re: Kto doTraugutta ? IP: 195.116.125.* 22.06.06, 17:13
      Co wy z tym Trauguttem?
      Chcecie się czegoś nauczyć to wybraliście zły adres.
      Byle co w ładnej oprawie i nic więcej w dodatku drogie...
      Takie pranie mózgu, że niby naj naj - uczniaki w to wierzą ale to nie koniecznie
      jest prawda...
      • paulatul Re: Kto doTraugutta ? 22.06.06, 17:40
        nie jest tak dokonca. Ja sie jednak wole nie wypowiadac bo wiem ze nauczyciele
        to forum przegladaja :)
        • paulatul a wiec? 30.06.06, 14:20
          a wiec kot sie dostal? a kogo niestety odesłali gdzie indziej? cieszycie
          sie :>??
    • Gość: baki Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:19
      Widze ze kasa w traugucie, no imieninki, urodzinki, prezenciki. Gratulacje. Na
      pewno bedzie ekstra
      • Gość: mati Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:49
        Tak? No sory ale to zależy od ludzi w danej klasie! Gdyż prezentów indywidualnie nigdy nie widziałem żeby ktoś składa. W przypadku mojej klasy owszem kupowaliśmy prezenty. Były to jakieś drobiazgi bukiet kwiatów dla wychowawczyni czy pączki na tłusty czwartek. Czyli cos raczenie zobowiązującego. Z tego co wiem tego typu rzeczy są robione w każdej ze szkół więc czemu czepiacie się akurat Traugutta.
    • Gość: lilka Re: Kto doTraugutta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:00
      ja sie dostałam do traugutta do klasy 1a i się bbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaardzo
      ciesze :D :p
      • Gość: soundquake Re: Kto doTraugutta ? IP: *.prenet.pl 30.06.06, 19:00
        do traugutta dostalo duzo dziwnych przypadkow...
        • Gość: y Re: dobre gimnazjum soundquake ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:57
          Ty soundquake chwalisz się, że skończyłeś dobre gimnazjum. Ale nie zauważasz
          chyba zawiści jaka z Ciebie zieje. Jestem Twoim starszym kolegą z Norwida
          (podobno się do nas dostałeś?) i wstyd mi za Ciebie. Skończ już na paru wątkach,
          bo w liceum trzeba wykazać się pewną klasą
        • Gość: Żurek Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:41
          Jakich? Prócz tej afery dzięki wonie z dyrektorem.
    • Gość: wujek.jarek Re: Kto doTraugutta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:44
      No, gratuluję wszystkim Traubenom! :)
      Szkoła świetna, spędziłem w niej trzy wspaniałe lata. A i można się czegoś w niej nauczyć. Polecam każdemu. I radzę nie zrażać się stereotypami, które powtarzane są na ogół przez ludzi z zewnątrz. Sami zobaczycie. Haha, przed Wami trzy najlepsze lata. Pozdrawiam! Zajrzę we wrześniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka