Dodaj do ulubionych

rekrutacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:29
wyladowalam w zeromskim i jestem niezadowolona. czy to prawda ze herbert ma klase artystyczna?czy warto tam sie przeniesc?
Obserwuj wątek
    • Gość: soundquake Re: rekrutacja IP: *.prenet.pl 21.06.06, 23:34
      jak to jak to jak to ??????
      a kiedy byly wyniki ??????
    • Gość: bubu Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:43
      Ale umiem liczyć, znajoma powiedziała mi że jest klasa hum- artystyczna w
      Herbercie i niepłatna. Ide tam, bo jest OKi.
      • Gość: bubu Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:38
        dzwonilam tam i polecam jesli masz artystyczna dusze i nie chcesz tylko zakuwac do matury
    • Gość: frugo Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:59
      ja ide do turystycznej ale slyszalem ze jest wporzadku
    • Gość: artystka Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:01
      ma klase artystyczna. tez tam ide.
      • Gość: margo Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:40
        mysle o kulturoznawstwie wiec klasa artystyczna to w sam raz dla mnie. szukalam takiej i znalazlam tylko w herbercie.
    • Gość: rektor Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:02
      a ja ide do norwida i sie ciesze :p
      • Gość: absolwent Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:05
        o norwidzie rozne rzeczy mozna uslyszec nie wiem nie oceniam, ale gdybym mial
        wybierac drugi raz napewno wybralbym herberta. szkola fajna i ma klimat. tez
        slyszalem ze ma klase artystyczna i turystyczna to jakies nowe chyba. polecam!
        • Gość: cpt385 Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:13
          slo jest ok. wlasnie skonczylem i mysle ze to byly dobre 3 lata ze spoko
          ludzmi.
    • Gość: aJaNicNiePowiem Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:46
      tylko slo! pzdr
      • Gość: fotka.pl Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:43
        fakt szkola super wiec zapaszamy ;]
        • Gość: agus Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:12
          a ja do kopernika ;pp
          • Gość: M. Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:31
            nie znasz sie ;pp ja ide na turystyczny :D
          • Gość: perdita Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:41
            koperek to przezytek..
            • Gość: Inga Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:41
              Popieram. Mój "związek" z Herbertem trwał 8 lat - dwoje moich dzieci tam się
              kształciło. Nie mogłam lepij wybrać. Wspaniała kadra, żadnych korepetycji.
              Angielski na poziomie CIA. Córka jest po 4 roku studiów zagranicznych, syn
              idzie w ślady siostry. I tylko w Herbercie i w Sienkiewiczu wszyscy w ub roku
              zdali maturę. Goraco polecam.
              • Gość: maturzystka Re: rekrutacja IP: 80.51.229.* 23.06.06, 11:12
                Przenoś sie tam! Nie będziesz żałować!
    • Gość: garbi Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:33
      uuu to nie ma co, trzeba sie przeniesc. po herbercie masz przyszlosc a tam
      gdzie cie przyjeli to tak nie bardzo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka