Gość: margo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:29 wyladowalam w zeromskim i jestem niezadowolona. czy to prawda ze herbert ma klase artystyczna?czy warto tam sie przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soundquake Re: rekrutacja IP: *.prenet.pl 21.06.06, 23:34 jak to jak to jak to ?????? a kiedy byly wyniki ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:43 Ale umiem liczyć, znajoma powiedziała mi że jest klasa hum- artystyczna w Herbercie i niepłatna. Ide tam, bo jest OKi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:38 dzwonilam tam i polecam jesli masz artystyczna dusze i nie chcesz tylko zakuwac do matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:59 ja ide do turystycznej ale slyszalem ze jest wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artystka Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:01 ma klase artystyczna. tez tam ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:40 mysle o kulturoznawstwie wiec klasa artystyczna to w sam raz dla mnie. szukalam takiej i znalazlam tylko w herbercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:02 a ja ide do norwida i sie ciesze :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:05 o norwidzie rozne rzeczy mozna uslyszec nie wiem nie oceniam, ale gdybym mial wybierac drugi raz napewno wybralbym herberta. szkola fajna i ma klimat. tez slyszalem ze ma klase artystyczna i turystyczna to jakies nowe chyba. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cpt385 Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:13 slo jest ok. wlasnie skonczylem i mysle ze to byly dobre 3 lata ze spoko ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aJaNicNiePowiem Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:46 tylko slo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotka.pl Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:43 fakt szkola super wiec zapaszamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:12 a ja do kopernika ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:31 nie znasz sie ;pp ja ide na turystyczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perdita Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:41 koperek to przezytek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:41 Popieram. Mój "związek" z Herbertem trwał 8 lat - dwoje moich dzieci tam się kształciło. Nie mogłam lepij wybrać. Wspaniała kadra, żadnych korepetycji. Angielski na poziomie CIA. Córka jest po 4 roku studiów zagranicznych, syn idzie w ślady siostry. I tylko w Herbercie i w Sienkiewiczu wszyscy w ub roku zdali maturę. Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: rekrutacja IP: 80.51.229.* 23.06.06, 11:12 Przenoś sie tam! Nie będziesz żałować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbi Re: rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:33 uuu to nie ma co, trzeba sie przeniesc. po herbercie masz przyszlosc a tam gdzie cie przyjeli to tak nie bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś