Dodaj do ulubionych

dr Marek Korn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 07:30
Proszę o opinię na temat M.Korna. Czytałam coś na wątku o dobrych ginekologach
ale chciałabym poznać więcej opinii na jego temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: elena Re: dr Marek Korn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:16
      zdecydowanie polecam! Gabinet znajduje sie w 3 Alei.
      Profesjonalista w kazdym calu!
      • Gość: senn Re: dr Marek Korn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:43
        a ile ma tych cali>>>???Muszę go zapytać to mój sąsiad !
    • Gość: Koleżankakoleżanki Re: dr Marek Korn IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 28.06.06, 14:29
      Dobry, ale nie jest tani. No i koleżanka zapłaciła mu za cesarkę, która okazała
      się konieczna, a nie dobrowolna. Chyba 600 zł, o ile dobrze pamiętam.
    • Gość: mimi Re: dr Marek Korn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:25
      Dzięki bardzo za info. W sumie jak sie chodzi prywatnie to i tak trzeba płacić i
      tak a lepiej chodzić do dobrego lekarza!
      • Gość: Anka Re: dr Marek Korn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:13
        Nie wiem jak dobrym jest ginekologiem, ale jest bardzo przystojny (a
        przynajmniej był - jakieś 20 lat temu)
        • petraaa Re: dr Marek Korn 28.06.06, 19:13
          Och, tak. Jest bardzo przystojny i przyjemny. Nie jest chamidłem, jak niektórzy
          na oddziale. Uspokaja, zamiast straszyć. Robił mi cesarkę. Potem przyszedł do
          mnie, jak leżałam, i wszystko mi zrelacjonował. Przychodził do mnie kilka razy
          dziennie, sprawdzał, jak się goi rana. Radził, co mam potem robić. Naprawdę
          dobry lekarz i miły dla pacjentek.
    • petraaa Re: dr Marek Korn 30.06.06, 14:10
      Komórka służbowa: 601-504-273
    • Gość: ciężarna Re: dr Marek Korn IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 30.06.06, 18:40
      Bardzo polecam. Prowadzi moją ciążę, wcześniej robił mi HSG, po zabiegu przychodził do mnie i pytał, czy wszystko ok. Bardzo sympatyczny, rzeczowy, delikatny i profesjonalista.
      • roli77 Re: dr Marek Korn 30.09.14, 11:54
        Witam. Moją opinie na temat dr korna nie mogę opisać tak jak bym sobie życzyła, gdyż portal i warunki tutaj zawarte zabraniają pewnych zwrotów. Osoby które piszą pozytywne opinie na jego temat są zapewne jego pociotkami, lub jego żona która przyjmuje drzwi w drzwi jego gabinetu. Ten człowiek jest niekompetentny, chamski, pazerny na kase i co najważniejsze nie odpowiada na pytania wymigując się głupio. Na wizytach prywatnych zgarnia kase a nic człowiek się nie dowiaduje. Robiąc usg pan dr korn widzi, opisuje i robi zdjęcie , po czym na kolejnych badaniach tej rzeczy nie widzi...kiedy zwracam mu uwagę że ostatnio to opisywał i mam kilka zdjęć, on stawia oczy, głupio się uśmiecha i ponawia badanie w taki sposób że z bólu każę mu przestać. Na kolejnej wizycie prosiłam o delikatne badanie gdyż odczuwałam ból brzucha, pan dr korn perfidnym spojrzeniem odpowiada że pierwsze słyszy żeby kogoś po badaniu usg bolało podbrzusze. Co wizyta gubił się i zmieniał swoje słowa. Drogie panie..Jeśli wybieracie się do tego człowieka 2 razy się zastanówcie. Nie piszę tego z innych względów niż podałam tutaj. Oczywiście jeśli są kobiety które nie miały takich sytuacji jak ja mają prawo pisać inaczej, ale skoro traktuje ludzi po uważaniu, biorąc za to pieniądze w prywatnym gabinecie to dla mnie jest nikim. Mało tego, kasuje negatywne opinie na swój temat na innych forach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka