Dodaj do ulubionych

Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie?

IP: *.prenet.pl 28.06.06, 23:42
Witam.
Mam pytanie wiecie moze kktory ginekolog w czestochowie moze zmierzyc
przeziernosc faldu karkowego??? Bardzo mi zalezy. Ma ktorys dobry sprzet i
czy ktoras z Was roila to badanie? Jesli tak to prosze o namiary I ile
bierze za to badanie? Czekam na odpis. To bardzo wazne.
Obserwuj wątek
    • Gość: franio Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:47
      w czestochowie - to sobie co najwyżej do fryzjera można iść. ale doktorów to
      szukaj lepiej na śląsku.
      • Gość: Justyna Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.prenet.pl 28.06.06, 23:54
        ale moze jednak ktorys robi? jersli ktos bedzie wiedzial to prosze napisac z
        gory dziekuje.
        • Gość: chlopak Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:04
          co to jest fałd karkowy??pytam bo nie wiem,wiec prosze nie smiejcie sie
          • Gość: Justyna Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.prenet.pl 29.06.06, 00:06
            Takie badanie robi się w ciazy do 13 tygodnia ciazy. Aby wykluczyc wady
            genetyczne np zespol downa. Bardzo chcialabym takie badanie zrobic ale nie mam
            pojecia czy ktorykolwiek lekarz w czestochowie je wykonuje.
            • Gość: ja Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 06:47
              Ja robiłam takie babdanie w Rudzie Śląskiej w "Genomie" na ul. 1-go Maja.
              Polecił mi mój gin. i naprawdę bardzo fachowa opieka tm była. Wiesz zeby było
              wiarygodne to trzeba mieć naprawdę dobry sprzęt a taki z reguły mają ośrodki a
              nie prywatnie lekarze bo to kupę kasy kosztuje. W Częstochowie owszem w
              przybliżeniu może Ci lekarz zmierzy przeziernosć ale polecam Ślask i jakąś
              spacjalistyczną poradnię.
      • Gość: Dla Ślam Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:57
        A czemu na śląsku???. W Wa-wie,Łodzi,Poznaniu nie ma doktorków???
    • adudi Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie 29.06.06, 07:24
      W czestochowie nikt chyba nie ma takiego sprzetu. Ja robilam w Lodzi.
      • Gość: mama ReDo Justynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:31
        Justynko u nas w Częstochowie raczej ciężko. Ale polecam dr Dudarewicza w Łodzi
        on robi wszystko: USG 3D, 4D, genetyczne badanie płodu. Test paapa i inne. Oraz
        jak masz fajnego ginekologa to poproś o skierowanie do Łodzi do Centrum Zdrowia
        Matki i Dziecka - wtedy takie badania zrobią Ci bezpłatnie. Pozdrawiam.
        • goosiaa3 Re: ReDo Justynki 29.06.06, 11:44
          JA robilam w czestochowie na parkitce, u doktora olejnika za darmo..
    • Gość: tamara772 Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: 195.189.52.* 29.06.06, 12:11
      Witaj!
      Badanie to wykonała mi Barbara Czekaj w swoim prywatnym gabinecie na Armii
      Krajowej w ub. roku. Z tego co wiem, jej sprzęt jest dość nowy i co z tym
      idzie, dobry. Natomiast w odczytywaniu USG jest bardzo dobry dr Surówka, który
      przyjmuje w Medyku (nie wiem tylko, na jakim sprzęcie pracuje). Pozdrawiam
      • aaola Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie 29.06.06, 19:55
        dr Binczyk w Medyku
        • Gość: lila Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: 87.239.176.* 29.06.06, 21:24
          na zaciszańskiej 25 jest lekarz z CZMP i robi wszystkie prenatalne badania z
          Łodzi tel.3658076
        • Gość: mama Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 07:39
          Bińczyk moja droga to niech lepiej weźmie się za krowy!!!!!!!!!!
          • aaola do: mama 30.06.06, 09:57
            a niby dlaczego masz taka opinie o Binczyku? Byłas jego pacjentka? Ja jestem od
            6lat prowadził moja ciaze, byl przy porodzie (dzieki niemu skonczyło sie dobrze)
            i mam o nim jak najlepsze zdanie
            • Gość: mama Re: do: aaola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:35
              Niestety ale byłam pacjentką p.dr Bińczyka w czasie ciązy kazał mi w domu leżeć
              z krwotokiem i przyjeżdżać do niego co drugi dzień na prywatną wizytę. Czy to
              normalne ? Niestety mojej koleżance się nie poszczęściło dziecko zmarło zaraz
              po porodzie - TEŻ BYŁA PACJENTKĄ TEGO PANA DOKTORKA.
              • aaola Re: do: aaola 03.07.06, 09:28
                kurcze ale numer:(
                moja siostra rodziła u niego jedno dziecko , koleżanka dwoje no i ja ostatnio (w
                grudniu)
                Przy porodzie siedział murem koło mnie i podczas ciązy też super sie zachowywał
                Ja jestem z niego bardzo zadowolona (chociaż to umawianie pacjentek co
                10min!!!-ostatnio była afera o to także może coś się zmieni?)
                Chciałabym zeby w przyszłości prowadził równiez moją drugą ciążę no ale to
                jeszcze z dwa lata więc może się duzo zmienić
                no ale co osoba to inna opinia
      • Gość: @ Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:46
        Dr Czekaj he he he uh hu hiihi ,do Genomu prosze.
    • zaba993 Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie 30.06.06, 11:48
      Do Bińczyka również nie radzę (dodam,że kilka lat do niego chodziłam), a propo
      badania polecam dr Surówkę, nie wiem jaki jest sprzęt USG w Medyku, pomimo że
      chodzę tam na wizyty to USG wykonuje w szpitalu na PCK (podobno lepszy aparat)
      pozdrawiam
      • Gość: lekarz Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:46
        Radzę Łódź, są tam dobrzy specjaliści, poza tym może się okazać, że trzeba coś
        jeszcze zrobić, a tutaj nikt się na tym nie zna. Częstochowę odradzam, to dobre
        miejsce na porody fizjologiczne. Śląsk jest przereklamowany, najlepsi są
        lekarze z CZMP w Łodzi.
        • Gość: babka Re: Ginekolog! Przeziernosc faldu karkowego gdzie IP: 87.239.176.* 03.07.06, 22:17
          do kliniki sw.Łukasza przyjeżdza lekarz z CZMP dr Borowski i robi wszystkie
          badania prenatalne.www.klinika.dekta.pl
          • Gość: 33 Dr Borkowski CZMP- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:19
            Rzeczywiście w Klinice Św. Łukasza przyjmuję świetny lekarz robiący badania
            prenatalne. Byłam i polecam 034/ 3658 076
            • Gość: dr Burski najlepsi specjaliści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:27
              Tylko szpital w Leśnej Górze. Tam każdy, od salowej począwszy, a na dyrektorze
              skończywszy, jest najlepszym specjalistę w każdej dziedzinie medycyny.
              Wszystkie badania robią za darmo, na najlepszym sprzęcie. A jak trzeba, to
              lekarz z dyżuru własnym autem pojedzie 40 km do domu hospitalizowanej
              pacjentki, aby nakarmić jej kotka i pieska na spacer wyprowadzić. Tylko Leśna
              Góra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Justyna Re: najlepsi specjaliści IP: *.prenet.pl 24.07.06, 07:48
                Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Bylam w klinice sw Lukasza. Prezeziernosc
                karkowa mierzyl mi dr borowski z łodzi wyszłam nt = 1,4 mm. Napewno jestem
                spokojniejsza. Polecam wszystkim tego lekarza jest bardzo sympatyczny i
                dokladnie wszytsko tlumaczy i odpowiada na pytania.
                • Gość: Kasia Re: najlepsi specjaliści IP: 87.239.176.* 24.07.06, 07:58
                  Ile kosztowała wizyta i badanie?Pozdrowienia
                  • Gość: paranoja Re: najlepsi specjaliści IP: *.prio139.trustnet.pl 24.07.06, 09:17
                    A nie ztreba wczesniej wziac sobie odpowiedniego i wiarygodnego zdrowiem
                    zapladniacza? zamiast jakiegos partacza bo potem to tylko strach macie..... ech...
                    ale cóz stara parwda: "sowa nie urodzi sokoła"
                    • Gość: MAMA Re: do "paranoja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:26
                      Sasrany cwaniaczku ile ty masz lat!!!!! Paranoja poasuje do ciebie - paranoją
                      było to że cię matka urodziła!!!! Lecz się psycholu.
                    • Gość: do paranoja do paranoja IP: *.prenet.pl 26.07.06, 21:00
                      Masz nieźle nasrane w głowie - lecz się !!!
            • Gość: znudzony Re: Dr Borkowski CZMP- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 02:23
              kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z
              zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana
              kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono
              płatne usługi wstyd!!!!
              • etna69 Re: Dr Borkowski CZMP- Klinika Św. Łukasza 28.08.06, 07:17
                Mozesz mi wierzyc lub nie. Jesli chcesz to przesle ci wynik badania.
                Przeprowadzal je wlasnie ten lekarz. a dlatego robilam tam w tej klinice, bo
                nigdzie indziej nie robia tego badania, w czestochowie. A jak robia to lekarze
                bez certyfikatu. moj lekarz dr Strzelczyk polecil mi lekarzyz lodzi, a ze
                dowiedzialam sie ze dr borowski przyjezdza to sie z nim umowilam. Napeawde
                polecam, super gosc i bylam bardzo zadowolona z badania. Dostala 7 zdjec usg
                maluszka i opis badania. Denerwuje mnie jak ktos mowi ze reklama reklama. Nie
                mowcie, tylko idzcie i sie przekonajcie jak jest !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka