Gość: bączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:26 co sadzicie o farbach safiry???ja farbowałam "szkarłatna różą" ale chcę zmienić na jakies brązy z tej samej firmy, doradźcie cos:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: farbowanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:52 ja szukam dobrego fryzjera ktory zrobi to za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: farbowanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:42 ja juz wątpie w dobrego fryzjera, zawsze mi cos spier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: farbowanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:45 zgadzam sie.teraz trudno o dobrego fryzjera a farbowac mozna samemu..safira??fajna sprawa z tym odswiezaczem koloru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: farbowanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:48 własnie mam na głowie Turecką Mokkę, ciekawe jak wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: farbowanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:56 po niedzieli jade do salonu Renee - ciekawe co mi zaproponuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek Re: farbowanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:19 jak wrócisz daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś