Gość: radex IP: *.prio138.trustnet.pl 02.07.06, 16:07 no to ładne zeczy taki niefart akurat w dwie strony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:48 A ja kiedyś słyszałem że ciężarówki mają zakaz poruszania się w dni świąteczne, nie dotyczy to tylko przewożących art. spożywcze. A może jestem w błędzie??? A tak pozatym bezmuzgowi kierowcy ciężarówek są gorszą zarazą niż mocherowe berety pod komendą księdza dyrektora!!!! he he Tak do was to kieruję bezmuzgowe ćwoki w czterdziesto-tonowych kolosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:02 A uchylono juz zakaz poruszania sie ciezarowek w dzien z powodu temperatur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr2y5i3k Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:39 zakaz poruszania sie jest od 11 do 22 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordon Re:Do czytelnika!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 02.07.06, 21:14 Kiedy wracasz do domu wariatow,bo tam cie szukaja????Jak masz cos glupiego palnac to lepiej nic nie pisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towary na tory Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.domena.pl / 195.94.220.* 02.07.06, 17:58 jeżdżę osobowym i płacę za drogi które niszczą ciężarówki są jednocześnie irytujący bo powiększają korki jadąc po dwóch ale najgorsze , że są zagrożeniem bo jeżdżą przemęczeni i mają opóźnione reakcje Szwajcaria zrobiłą z tym częściowo pożądek - całkowity zakaz jazdy w weakendy jeżeliby zwiększyć im opłaty proporcjonalnie do tego jak niszczą drogi to więcej towarów jeździłoby po szynach - drogi byłyby mniej zniszczone i wszystkim jeździłoby się bezpieczniej i wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: 212.87.240.* 02.07.06, 21:16 ...tak .... i za ten gaz co przewozil zaplacilbys 2 x tyle co teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Było ślisko i gołoledz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:43 Przewrócił się bo była straszna zawieja śnieżna i gołoledz. Podobnie było miesiąc temu w Koziegłowach gdzie tir cysterna skaziła poważnie teren gdyż wyciekło z niej ponad 1000 litrów ropy. Dzisiaj każdy debil może prowadzić tira i takie są tego skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly75 Re: Było ślisko i gołoledz IP: *.pl / *.net-komp.pl 02.07.06, 23:03 Zakaz nieobowiązuje żywności zwierząt i ladunków niebezpiecznych tzw. ADR. I tak jak kolega już napisał za gaz zapłacisz 2x tyle a na inne produkty bedziesz czekał aż nasza łaskawa kolej raczy je rozładować na swoich wątpliwych rampach. Przeniesienie transportu na kolej nigdy nie zda egzaminu w transporcie krajowym i jest to zbyt droga inwestycja nie wytrzyma tego kasa. Inną sprawą jest wyoobraznia kierowców ale to sie nie dotyczy tylko kierowców cięzarówek ale również osobówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Było ślisko i gołoledz IP: *.57.jawnet.pl 02.07.06, 23:15 Ktoś tam stwierdził ze dzis każdy może byc kierowcą i to jest prawda. Dobrzy kierowcy jeżdża dziś za funty, a na naszych drogach praktykuja ci co zrobili tydzien temu uprawnienia z urzedu pracy i praktykują przed emigracją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:20 Policja nie kierowała nigdzie na żadne objazdy. Autobusy kierowały się polnymi drogami na odpowiedzialność kierowców. Jak można takie brednie pisać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jakby wybuchło.......... IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.07.06, 23:33 jak by nastapił wybuch...jak bomba atomowa i nic w okolicy i nikogo by nie było.Dobrze, ze tak sie to skończylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: Jakby wybuchło.......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:41 Naszczęście w promieniu mniejwiecej 1 km niema zabudowań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Powinno wybuchnąć................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:43 Ja jednak myślę że powinno wybuchnąć. Wtedy może wzieli by sie za tych "pseudo kierowców" Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bel Re: Jakby wybuchło.......... 03.07.06, 14:34 Jak to nie ma? Domy są już kilkadziesiąt metrów od miejsca wypadku. Ja mieszkam jakieś 400-500 m od tego miejsca, mieszkańców bliżej połozonych domów wczoraj ewakuowano, nas juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetetka5 Re: Przewrócona cysterna zablokowała DK-1 IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.07.06, 07:28 nie ma drogi krajowej nr 1 W-wa-Katowice.Jest droga krajowa nr 1 Katowice-Łódź - Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś