Dodaj do ulubionych

kredyty mieszkaniowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:08
mam zamiar kupić mieszkanie - niestety w całości musi być sfinansowane
kredytem (ok.80 000), bo oszczędności trzeba wydać na jakiś remont. Kto mi
doradzi jaki bank jes najlepszy, na co zwracać uwagę i wogóle od czego
zacząć??? Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: rudi Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:20
      najpierw musisz wybrać bank.Ja proponuję Santander i p.Anie. Pani Ania Ci
      wszysko wyjaśni i powie jakie dokumenty,co robić itd. Ja tam brałam kredyt i
      jestem bardzo zadowolona.Na decyzje czekałam 5 dni.Powodzenia.
      • Gość: Róża Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:36
        Uważam, że jak już zdecydujesz które mieszkanie chciałabyś kupic udaj się do
        banku i złóż wniosek o kredyt. Banku Ci nie doradzę do decyzję musisz podjąc
        sama tak samo jak bez mojej pomocy wybierasz mieszkanie. Szkoda tylko, że nie
        niie zainteresowałaś się tą sprawą w I półroczu bowiem od 1 lipca zmieniły się
        zasady udzielania kredytów hipotecznych w walutach obcych.
      • Gość: ona Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:54
        Ja też brałam w Santander (jeszcze jak się nazywał PTF) i jestem zadowolona. Na
        decyzję czekałam około tygodnia. Dokumenty, rzeczywiście na początku wydaje się
        trochę zagmatwane (jak wszędzie), ale potem jak sama poczytasz, to zobaczysz,
        że będzie ok. Jak do tej pory jestem zadowolona, ostatnio wzrosło nieco
        oprocentowanie, ale w sumie to wyszły grosze, więc nie ma co narzekać. A w
        porównaniu z innymi to i tak to oprocentowanie jest ok.
    • Gość: RR Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:06
      Odwiedź Invest Bank przy ul. Kilińskiego 42
      • Gość: Mikado Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:44
        Ja mam kredyt mieszkaniowy -niedawno zaciągnięty- wybrałam bank Nordea niestety
        oddział jest w Katowicach ale byłam tam tylko trzy razy żeby wszystko załatwić.
        Wszystko sprawnie i szybko poszło. chciałam 90000 dostałam 80700 ale w 100%
        jest trudno dostać chyba że masz oszczedności to najpier wpłacasz je jako wkład
        a potem bierzesz dodatkową kwotę na remont w tym kredycie mieszkaniowym. To nie
        jest skomplikowane tylko nie umiem tego dokładnie opisać. W Nordei w Katowicach
        polecam p. Jacka Surmę-miły człowiek. Wcześniej jak już bedziesz w Katowicach
        to możesz zajrzec do oddziału Open Finance i tak uzyskasz bezpłatnie
        kompleksową ofertę wielu różnych banków i doradza ci najlepiej co i jak. Jest
        to BEZPŁATNE:-) pozdro.
        • Gość: nenyy Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:00
          w pko s.a. przy ul.Kopernika udzielają kredytu hipotecznego w wysokości 104 %
          wartości nieruchomości. 100 % na zakup i 4% na opłaty , nie ma obowiązku
          wniesienia wkładu własnego.
          • Gość: plasterblaster Re: kredyty mieszkaniowe IP: 80.54.172.* 04.07.06, 23:56
            W Providencie
            :)
    • Gość: eve_26 Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:31
      Spróbuj w BZWBK. Ja tam brałam :) Z tego co wiem, mozesz wziąć oprócz tego, że
      na mieszkanie to i równocześnie na remont. A w ogóle to polecam ci pogrzebanie
      w internecie. Prawie każdy bank ma stronę, na której możesz np. wyliczyć ratę
      kredytu, jaką będziesz płacić. Są też informacje o prowizjach i innych
      opłatach. Ja właśnie w ten sposób wybrałam bank :) Powodzenia
      • Gość: tommy Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.pkobp.pl 05.07.06, 15:31
        a ja bym poszedł do doradcy expander...wszystko załatwiają, a poza tym mają
        całą najbardziej aktualną ofertę największych banków. Ja brałem kredyt w
        Multibanku. Pzdr
        • Gość: m Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:44
          dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
          • Gość: a Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.21.pl / *.21.pl 20.07.06, 12:21
            • Gość: a Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.man.czest.pl 20.07.06, 21:32
              • Gość: smiechuwarte StaryWatekZ2005rJakiśDebilWyciągaaDupkiCiągną IP: *.net.stream.pl 26.06.13, 19:38
                kredyty mieszkaniowe
                Autor: Gość: m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka