Dodaj do ulubionych

Chore fretki w TESCO!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:17
Byłam kilka dni temu w tesco i w sklepie zoologicznym na pasażu widziałam
chore tchórzofretki, juz były tak słabe że nie mogły sie podnieść, dlaczego
właściciel tego sklepu jak również pracownicy nie reagują? Czyżby interesowała
ich tylko gotóweczka w ręku? Jak sie prowadzi sklep ze zwierzętami to trzeba o
nie dbać!!! To nie są pluszowe misie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Chore fretki w TESCO!!! IP: 80.54.169.* 13.07.06, 20:30

Gość portalu: wystraszona napisał(a):

Po jasną niedole to piszesz tutaj,skoro byłas i widziałas to należało wykonac
      telefon do ochrony zwierzat i ktos by sie tym zająl a tak chcesz być bardziej
      świeta i czekasz ze ktos za ciebie to załatwi.Daruj sobie te wypociny jesli nic
      nie potrafisz to tez nie pisz bo słabisz ludzi tym ze sa jeszcze tacy beznadziejni.
    • Gość: syla Re: Chore fretki w TESCO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:20
      ja tam nie kupuje raz jeden facet chciał mi sprzedac nie tą rybe co chciałam
      (danio malabarski)a on mi wciska inna (nie ten gatunek) jak powiedziałam że to
      nie ta zacząl sie ze mną dochodzic że wie lepiej , żle trafił bo znam trochę
      ryby . Doszlo do małej awantury. Powiedziałam mu żeby mi podał książkę o rybach
      to mu udowodnię a ten na to że nie ma takich ksiąkek. (stały na regale) chodzi
      o to że ten pan myślał że zapłace za rybkę 5 razy tyle ile jest warta. Wściekła
      wyszłam ze sklepu . nie trafił na kogoś kto nie ma pojęcia co kupuje.
    • Gość: Ania Re: Chore fretki w TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:09
      niekoniecznie chore. fretki maja tak ze wygladaja jakby nie mialy sily na nic
      gdy sa zaspane i dobrze sie nie obudza. wiem bo mam. kiedys moja zachowywala
      sie podobnie i jaz mialam jechac do weterynarza gdy nagle wpadla w szal i
      zaczale biegac jak opentana....
      • Gość: fret Re: Chore fretki w TESCO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:41
        a potem padła na zawał :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka