Gość: mŁa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:14 Mam sprawę, gdzie jest najlepszy dentysta, chodzi mi o Częstochowe, oby tylko dobrze robił/naprawiał zęby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Jaki dentysta 'najlepszy' IP: 85.158.196.* 15.07.06, 20:53 po prostu idź do dentysty i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciki Re: Jaki dentysta 'najlepszy' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:20 polecam p. małgosię rajczyk na jasnogórskiej, tuż obok utopii. urodą nie grzeszy, ale strasznie fajna jest. i leczy nieźle. Ale mój numer jeden to dr Popczyk, który niestety wyemigrował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Jaki dentysta 'najlepszy' IP: *.trustnet.pl 15.07.06, 22:57 a ja polecam panią dentystke pracującą w przychodni na zana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) doktor Kuźnik IP: 80.54.173.* 16.07.06, 10:39 Zdecydowanie polecam doktora Kuźnika, gabinet ma na przeciwko TZNu na Jasnogórskiej w domu z czerwonej cegły, od kilku lat leczy się u niego cała moja rodzinka i nic się z ząbkami nie dzieje:) Nie jest może najtańszy, ale leczenie wcale nie boli, a dowcipy opowiada gratis:) ps. chłopaki się zmieniają, dentysta od lat ten sam.... Odpowiedz Link Zgłoś