Dodaj do ulubionych

grill w REALU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:33
Czy jedliście Państwo mięso z grilla w sklepie Real.?
Jeżeli nie to powiem, że jest bardzo dobre ale kazdy rodzaj mięsa smakuje tak
samo, i po 2 obiadach nie ma sie na niego ochoty przez kolejne 2 miesiące.
Niech oni coś zrobią z tymi przyprawami bo juz na sam widok mie odrzuca.
Bardzo proszę o zainstalowanie klimatyzacji bo to wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: SsMyK Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:37
      klima jest ,

..ale oszczednoscią i pracą .... :D
    • Gość: magda Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:57
      Zgadza sie grill dobry ale szybko sie nudzi, a można by było mieć często szybki
      i dobry obiad, jak kupuje fryrki speed to w 7 min mam II danie
    • Gość: halinka Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:59
      Ja nie wim co wy macie do tego grila, jestm rencistką, prawi co drugi dzień jem
      kurczaka z rozna i jeszcze mi sie nie znudził
      • Gość: MARCIN Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:00
        kURCZAK JEST TUTAJ WYJATKIEM, nie jest taki specyficzny w smaku
        • Gość: halinka Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:04
          Inne mięsa jem mało bo niem mam na nie pieniędzy
    • Gość: J23 Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:14
      Tak ta klima to by się przydała, mieszkam na północy ale specjalnie jadę 5 km
      do tesco na zakupy bo w osiedlowym Realu nie da sie wytrzymać
      • Gość: WODA Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:34
        POPIERAM PRZYDAŁA BY SIE
      • Gość: Baka Re: grill w REALU IP: *.digesta.pl 24.07.06, 11:41
        Dokładnie ja robię to samo. Szczególnie przy ksasch w tym ukropie wykończyć się
        można
        • Gość: WODA Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:17
          Te kasy to tragedia, człowiek zmeczony zakupami w temp 39 st ( widziałem na
          termometrz) t jeszcze stojąc przy kasach dostaje się wiaterek jak z suszarki
          prosto w twarz, to już sie odechciewa wszystkiego
          • Gość: mimi Re: grill w REALU IP: *.org 24.07.06, 13:58
            Nudzicie juz tymi wątkami z supermarketów. Obowiązek jakiś tam kupowac czy moda?
            Jak nie smakuje to sobie sami zróbcie tak jak wam będzie odpowiadać. A Real - to
            prawda - jest osiedlowy, i tak pójdziecie do tej cieplarni bo blisko.
            • Gość: gosc Re: grill w REALU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:15
              Nie rozumiem waszych żali one i tak nic nie zmienią.
              Mnie też doprowadza do szału brak włączonej klimatyzacji w realu (jest, ale nie
              włączają bo oszczędności, nie rozumieją tylko kretyni, że niewielkie zyski z
              tego tytułu i tak skasuje niemiecki właściciel, a kadra zarządzająca sklepem
              smaży się w upale), ale staram się kupić to po co przychodzę i do widzenia.
              Nie ma żadnej dyrektywy co do oszczędności na klimie, to polscy zarządzający
              tym sklepem decydują czy ją włączać czy nie. Widać jednak, że tym osłom dobrze
              się pracuje w temperaturze 35 stopni.
              Nie zrezygnuję z zakupów mimo gorąca, kupuję tam zawsze i na złość im zamierzam
              ich męczyć również w takiej temperaturze.
              • Gość: zzzz Re: grill w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:48
                nie ma klimatyzacji dopiero złożyli podanie o instalacje :)
    • Gość: lidl Re: grill w REALU IP: *.prio139.trustnet.pl 24.07.06, 17:18
      to kup sobie jajka w LIDLU to dopiero Cie pdrzuci!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka