Dodaj do ulubionych

potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od wódki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:25
tak jak w temacie, jezeli ktos zna jakąś firme czy osoby zajmujące sie taką działalnoscią to prosze o podanie adresu czy telefonu, potrzebuje około 500 naklejek i nakretek na butelki od wodki bo niedługo bede sie chajtał, niestety juz nie zaznam wolności
Obserwuj wątek
    • Gość: adeus Re: potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:48
      śmierdzi mi tu jakims przkrętem :>hiuhihih
      • Gość: // Re: potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:57
        jaki przekręt nasze drukarnie drukowały naklejki weselne np." jaś i małgosia
        zdrowia zyczą gościom na swoim weselu" ,... zgłoś sie drukarni. z nakretkami nie
        wiem.
    • Gość: młoda Re: potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:47
      No to tak nakrętki możesz kupic na ul. Piłsuckiego na rogu jest sklep papierniczy i tam sa nakretki do butelek, jak ja kupowałam to kosztowały bodajrze 25 gr za sztukę, a naklejki do wodki możesz kupic w hurtowni PAPIRUS dokładnie nie umniem wytłumaczyc ale znajduje sie ona tam gdzie jest stary ZUS. Musisz popytać tam ludzi.
      • Gość: Bardzo pilne Re: do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:04
        wielkie dzieki musze zaraz tam sprawdzic bo najwiekszy mam problem z nakretkami do butelek jeszcze raz wielkie dzieki i pozdro
    • Gość: bluebell ale o co chodzi??? IP: 88.147.24.* 07.08.06, 13:48
      bardzo mnie to zaciekawilo. czy autor watku lub ktos wtajemniczony przyblizy mi
      do czego mu te naklejki????
      "potrzebuje około 500 naklejek i nakretek na butelki od wodki bo niedługo bede
      sie chajtał"

???
      pozddr
      • Gość: bluebell Re: ale o co chodzi??? IP: 88.147.24.* 07.08.06, 13:58
        UP!
        no i on jeszcze dramatycznie dodaje , ze "niedlugo juz zazna wolnosci"

nie zaciekawilo to Was???
        no co dalej z tymi naklejkami???
        • Gość: allegrowicz polecam allegro są ludzie z cz-wy co sprzedają to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:03
          poszukaj na allegro. jest jeden gość co sprzedaje ten towar i inne akcesoria na
          weselną zabawę. ceny ma chyba konkurencyjne w porównaniu do sklepów. sam u niego
          kupowałem. naprawde warto:))))
          • Gość: allegrowicz Re: polecam allegro są ludzie z cz-wy co sprzeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:05
            www.allegro.pl/show_user.php?uid=1845052
            • Gość: bluebell ale o co chodzi??? IP: 88.147.24.* 07.08.06, 14:20
              ZARAZ ja chyba snie???
              w ramach odpowiedzi wlazlam sobie na podany adres...

Czy mam rozumiec , ze chodzi o podanie gosciom butelek wodki z owa naklejka w
              ramach dekoracji weselnych ( jakie wzorki z klasa:-)

Nie wiem czy bym sie napila wodki z butelki z zaklejonym logo.
              Mialabym wrazenie ,ze serwuje mi sie alkohol:
              a/ktorego marki gospodarz sie wstydzi
              b/nieznanego pochodzenia

czy nie mielibyscie podobych obaw???
            • Gość: odpisuję Re: polecam allegro są ludzie z cz-wy co sprzeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:37
              poduszki na obrączki w kształcie serca! to dopiero hicior... tandety!!!
    • Gość: Janek Re: potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od w IP: *.34.pl / 80.51.236.* 07.08.06, 14:10
      tel. 511113473
    • Gość: qqq Re: potrzebu plakietki i nakrętki na butelki od w IP: 80.48.49.* 07.08.06, 15:59
      Jeśli w Częstochowie nie znajdziesz nakrętek to możesz spróbować przez allegro
      www.allegro.pl/item119253105_nakretki_na_alkohol_100szt_najtaniej_na_allegro_.html
      • Gość: allegrowicz Re: do bluebell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:36
        kobieto a czy uważasz że gospodarz wesela zaserwował by swoim gościom "paliwo
        rakietowe" z mety za 9zł/0,5litra (jak nie taniej). więc się zastanów co
        piszesz, bo wódkę z "oryginalną" etykietką, "oryginalną" nakrętką też można
        kupić za grosze np. w czechach tylko zaręczam że 99% gości na weselu po kilku
        toastach miałoby dosyć.
        • Gość: bluebell Re: do bluebell IP: 88.147.24.* 09.08.06, 13:27
          Allegrowiczu - przykro mi, ale nie zrozumialam twojej odpowiedzi. Jest zbyt
          chaotyczna.
          Tak, uwazam , ze podanie gosciom wodkie z nalepka, na ktorej zamiast nazwy i
          producenta ktos mi pisze o Mlodej Parze swiadczy , ze podaje im sie alkohol o
          podejrzanym pochodzeniu.
          Alkoholu mozna podac mniej a lepszej jakosci.
          Brak klasy gorszy niz brak kasy.

Gość portalu: allegrowicz napisał(a):

> kobieto a czy uważasz że gospodarz wesela zaserwował by swoim gościom "paliwo
          > rakietowe" z mety za 9zł/0,5litra (jak nie taniej). więc się zastanów co
          > piszesz, bo wódkę z "oryginalną" etykietką, "oryginalną" nakrętką też można
          > kupić za grosze np. w czechach tylko zaręczam że 99% gości na weselu po kilku
          > toastach miałoby dosyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka