Gość: Mario IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 08.08.06, 21:31 Mówię o dziewczynie na reklamie Wyborczej na Krakowskiej. Ktoś ją zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_czestochowa Re: Jest taka ładna 08.08.06, 21:35 Do zdjęcia wykorzystanego na bilboardzie pozowała dziennikarka częstochowskiej redakcji Gazety Wyborczej - Eliza Kwiatkowska. Miło, że się podoba. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Jest taka ładna IP: *.pl / *.sfc.pl 08.08.06, 21:36 Był już ten temat na forum tam pisze kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Jest taka ładna IP: *.34.pl / 80.51.236.* 08.08.06, 21:38 Gość portalu: icco napisał(a): > Był już ten temat na forum tam pisze kto to jest. No ale ktoś z GW wciaż przeciez moze podkreślac, ze to redaktorka z częstochowskiego oddzialu GW !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Jest taka ładna IP: *.pl / *.sfc.pl 08.08.06, 21:42 Jak to pisałem to jeszcze nie było postu od redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jest taka ładna IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 08.08.06, 23:18 Sorki, dopiero teraz znalazłem tamten wątek. Ale i tak wiele się o niej z niego nie dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś